| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
mama i rower
Autor Wiadomość
ja
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 10:33   mama i rower

Moja matka jest nienormalna , ponieważ nie pozwala mi jeździć na rowerze.Uważa że zrobie sobie krzywdę.Pozwala mi jedynie jeździć po mojej wąskiej i krótkiej uliczce.Co mam zrobić żeby móc jeździć gdze chcę? :x
Przejdź na dół
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 11:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słuchaj zależy ile masz lat.
Jeżli mało to mama ma racje pozwalając jeździć ci tylko po uliczce.
Zależy tez w jakim mieście mieszkacie jezeli w duzym ruchliwym jak np.Warszawa czy Wrocław, mama moze się bać puścić ciebie samego.
Jeżeli jestes juz starszy sprubuj wytłumaczyc mamie że nie jestes juz małym dzickiem i nie musi się o ciebie bać.

I twoja matka nie jest nie nienormalna po prostu się o ciebie martwi.

Gość
PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 11:15   

codi mam 12lat i mieszkam w małej miejscowości.
Powrót do góry
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja napisał/a:
codi mam 12lat i mieszkam w małej miejscowości.

To mogłeś mówić

Ja kiedy miałem 11-lat jeździłem po całym mieście, oczywiście matka nie wiedziala o tym Very Happy .

A mogłes napisać w jakiej miejscowosci.
Bo np. na wsi jest niebezpiecznie ciągle samochody jeżdżą.

Może pujć z tym do ojca poproś go zeby wytłumaczył matce że mozesz juz sam jeździc po mieście.

Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Czw 24 Cze, 2004 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tak, stały problem z nadopiekunczosciom rodziców, jeszcze sam pamietam jak miałem ze 10 lat i pojechałem na reksiu zbyt dlaeko, później była niezła kara. ale rozmowa z rodzicami powinna pomóc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Cze, 2004 23:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może spróbuj powiedzieć mamie, że będziesz w kasku jeździł (jeśli boi się, że się przewrócisz itp). Nie masz kasku? Niech Ci kupi Wink

A jeśli boi się, że nie poradzisz sobie na drodze, weź ze sobą kogoś starszego (ojca, wujka itp) - niech jeździ z Tobą i opowie mamie, że potrafisz jeździć.

sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 11:17   pedofile Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

może Twoja mama boi się żeby mieć Cię pod okiem może boi się żeby nie dopadł Cię jakiś pedofil uwierz mi możesz zdać również na kartę rowerową
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
ełe piotr Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 28 Cze, 2004 12:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale karta rowerowa to zaden argument dla matki. co z tego ze umiesz to czy tamto skoro jak juz wspomniałaś moze ja dopasc pedofil. i wetdy co? obroni sie kartą rowerowa?
Powrót do góry
maniek_k_m Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

albo może jest to spowodowane tym że masz nowy albo drogi rower w takim przypadku polecam sobie kupić jakiś gaz czy coś (żeby mamcia się nie martwiła że jesteś bezronny)

PS: W żadny przypadku nie kupuj noża !!!
Powrót do góry
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Codi napiszał:
To mogłeś mówić

Ja kiedy miałem 11-lat jeździłem po całym mieście, oczywiście matka nie wiedziala o tym .

A mogłes napisać w jakiej miejscowosci.
Bo np. na wsi jest niebezpiecznie ciągle samochody jeżdżą.
Może pujć z tym do ojca poproś go zeby wytłumaczył matce że mozesz juz sam jeździc po mieście.
Ja z tym tekstem się niezgadzam ja mam rower u dziadka w nawsi jedyne zagroze nie to są krzykopy koło ulicy ciągle jeżdzą samochody może się z stym zgodze jeśli 1 smaochudz na 15min to duzo Wink , a może chciałeś napisać tak:
Bo np.lw mieście jest niebezpiecznie ciągle samochody jeżdżą. Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 03 Lip, 2004 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to zależy ile masz lat . Ale porozmawiaj z mamą ... i powiedz jej co o tym sądzisz

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 00:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem.
Pedofile napadają wyłącznie rowerzystów? A pieszych nie?

angel of berlin Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 17:04   Re: mama i rower Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja napisał/a:
Moja matka jest nienormalna , ponieważ nie pozwala mi jeździć na rowerze.Uważa że zrobie sobie krzywdę.Pozwala mi jedynie jeździć po mojej wąskiej i krótkiej uliczce.Co mam zrobić żeby móc jeździć gdze chcę? Mad

moze jestes za młoda? wiedz ze rodzicom zalezy na twoim bezpieczenstwu, nie ma co sie dziwic ze czasem wariują na tym punkcie. spróbuj pogadać z nimi. ( o ekspresach do kawy za 2tys dolarów )
Powrót do góry
patrykeeeee
Gość
PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 19:05   

porostu wez rower i jedz sobie.
Powrót do góry
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 12:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A umiesz wogóle dobrze jeździć na rowerze.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu