| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Oceny
Autor Wiadomość
=[
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 14 Cze, 2004 14:16   Oceny

. No więc jak już napisałam w tytule chodzi o oceny na koniec roku . A dokładniej o matme z której na koniec dostałam 2 !! Bez możliwości poprawy . I uważam że to jest niesprawiedliwe . Przecież nie mam aż takich złych ocen , kilka 3 i 2 no i może jedna 1 . Nie opuszczam lekcji , zawsze pisze każdy sprawdzian . Odrabiam zadanie i nawet chodze na wyrównawcze z matmy . Liczyłam że chociaż dostane tą 3 a tu ryba . Przecież niektórzy mają same 1 , opuszczają lekcje jednym słowem nie robią nic !! A i tak na koniec mają z matmy 2 . Więc ogólnie patrząc niepotrzebnie sie staram . Mogłabym równie dobrze nie robic nic i na jedno by wyszło . Czy uważacie że to jest sprawiedliwe ?? A jak jest u was w szkołach ?? Sad
Przejdź na dół
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak masz 3 2 i 1 to masz 6 podzielone na 3 = 2 <---- dpo jak nic, nie ma zlituj się. słabi z matmy nic na to nie poradzą, a dobrymi chęćmi to wiesz piekło jest wybrukowane.

marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 10:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem w Poslce powinni zwiekszyc skale ocen co najmiej do 10, i nawet wielu nauczycieli tak uwa|a
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 13:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a na co do 10?

marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 07:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spontan napisał/a:
a na co do 10?
Wtedy byłoby bardziej sprawiedliwie, bo wiadomo że nie zawsze dwójka u słabego ucznia ma inna wartosc niż u lepszego któremu mało brakło do trójki

No nie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 09:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

marog6 napisał/a:
spontan napisał/a:
a na co do 10?
Wtedy byłoby bardziej sprawiedliwie, bo wiadomo że nie zawsze dwójka u słabego ucznia ma inna wartosc niż u lepszego któremu mało brakło do trójki

No nie?

Byłby tylko większy bałagan.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dexia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spontan napisał/a:
jak masz 3 2 i 1 to masz 6 podzielone na 3 = 2 <---- dpo jak nic, nie ma zlituj się. słabi z matmy nic na to nie poradzą, a dobrymi chęćmi to wiesz piekło jest wybrukowane.

Spontan! Napisała że ma kilka 3 i 2! A nie po jednej trójce dwójce i jedynce!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 07:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobra nie bądź taka dokładna.

Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Wto 22 Cze, 2004 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ziom pamiętaj ze jade z tobą, pomimo ze w klasie maturalnej miałem średnią 3,7Smile

Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 22 Cze, 2004 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm witam... przyznam bez bicia ze w tym roku nie poszlo mi najlepiej :/ moja srednia to 4.62... liczylem na wiecej ale poniewaz nie bylo mnie w szkole pol roku ( bylem z ojcem za granica w sprawach finansowych ) to tez nauczyciele postanowili ze nie moge miec takiej sredniej jak osoba ktora uczy sie identycznie jak ja i nie miala zadnych spuznien oraz zadnych nieusprawiedliwionych godzin.... uwazam to za nieuczciwosc ale pogodzilem sie z tym Smile Pozdrawiam

Numer ICQ
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 23 Cze, 2004 09:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

15bucks napisał/a:
rumun ma 3.3 a mój kumpel czaja ma 2.7

rumun jest stworzony do burd a nie do dobrych ocen:)

Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 09:48   Odp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja miałam 5,77 . Najwyższa średnia . I ja tam nie mam problemu z nauką . Usiąde w godzinke i wszystkiego się naucze .

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Anulka
Gość
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 16:47   

ja dostalam 4 na koniec a ta pier.......a nauczycielka podwyzyla 4 osobom ocene do piatkia mi ni mialam jedna 2 3 5 4 ze sprawdzianow
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miw wychodzila średnia 4,3 ale po popraiweniu się z paru przedmiotów mam 4,8 Smile
A co do uczenia sie to spędzam nad tym jakies 30-40 minut dziennie i najcześciej odramiam lekcje około 18:00-19:00.... Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Asiolek
Gość
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 22:28   :(znam to:(

niestety zdarzaja sie takie sytuacje-w podstawówce miałam tak z polskim..miałam tkaie same oceny jak osoby które nic nie robiły...w końcu sobie odpusciłam-olałam to a i tak moja ocena sie nie zmieniła...tak samo z mamtmy starałm sie prze 1 semestr miałam przewage 4 i 5 a postawiła mi 3 wtedy zrezygnowałam z nauki a i tak miałam 3...nie ma jak sprawiedliwosc...
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu