Wraca facet do domu i dostaje w łeb od żony
- Za co?
- Dzisiaj prałam twoje spodnie i znalazłam w kieszeni karteczkę z napisem
"KLara 6545555"
- Ależ kochanie byłem na wyścigach konnych i klara to koń a te numery
to nr gonitw.
Przychodzi na następny dzień i znowu dostaje w łeb
- Za co?
- Twój koń do ciebie dzwonił...
Jakoś mi nie podchodzi... :/ Może nie mój typ humoru
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Naprawdę nie zrozumiałeś, czy tylko udajesz? Żart kiepski. Znam lepszy. Tzn. moim zdaniem lepszy. Za przekleństwa przepraszam, nie ja go wymyślałam.
Miś i zając idą na imprezę i zając mówi:
- Misiu, ty zawsze kiedy jesteś [cenzura], to mnie bijesz, weź dziś mnie nie bij.
- No dobra - zgodził się miś
Następnego ranka zając budzi się i patrzy w lustro - cały poobijany, biegnie do misia.
- Misiu, miałeś mnie nie bić!
- Słuchaj to było tak: najpierw zacząłeś mnie wyzywać od grubego geja, już chciałem cie pobić, ale pomyślałem: "dobra, obiecałem mu", potem zacząłeś jebać moją dziewczyne, ale że ona [cenzura] to każdy wie, więc ci wybaczyłem, potem zacząłeś wyzywać moją starą, ale pomyślałem: "dobra, obiecałem, nie będe go bił", ale jak przyszlismy do domu to przesadziłeś - nasrałeś mi na łóżko, wsadziłeś w [cenzura] trzy kredki i powiedziałeś: "jeżyk śpi dzisiaj z nami" - i wtedy już nie wyrobiłem!
No...fajne obydwa:D:DHe,he...już wiem,skąd się wzięło powiedzenie na forum"jeżyk śpi z nami":DBo nie wchodziłam tu dłuuuuuuugo:DMalvina-w pierwszym chodzi o to ,że ta Klara to wcale nie był koń,tylko jakaś kobieta i ten facet skłamał(koń by się uśmiał,...he,he:D)a w drugim to....łatwo się domyśleć,no!