| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Na chemii nie można już wytrzymać
Autor Wiadomość
marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 07 Cze, 2004 18:37   Na chemii nie można już wytrzymać Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj już naprawde nie można było wytrzymać na chemii, a pani boi się wstawiac jedynki i wezwać derektora jedynie raz wezwała jak chłopak okno z zawiasów wyjał, ja nie wiem co już robić, dzisiaj przez okno wyrzucali plecaki!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Cze, 2004 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziwna macie panią jeśli się boi
jeżeli ona jest że tak powiem bezradna
to wy idźcie po dyrektorkę
albo sami ich uspokujcie wiecie jak Twisted Evil

Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Sro 09 Cze, 2004 12:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lubię chemię, a w zasadzie to kocham:) bo ją studiuję po części:) chodzi o to ze zgłoś to rodzicom i oni na zebraniu ten temat poruszą i bedzie lajt:)

marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 14 Cze, 2004 10:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No już powiedziałem rodzicom, ale teraz jest koniec roku i jesli to sie powtórzy w przyszłym roku to napewno bedzie trzeba derektora na kazdo lekcje wzywać zeby był spokój
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Pon 14 Cze, 2004 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lepiej zeby sie ta sytuacja nie powtarzała, bo trzeba bedzie skuć mordy tym co robią burdy na lekcjii. ale z doswiadczenia wiem ze jak klasa jest chamska i uparta to zawsze bedzie rozpirzdz na lekcjach.

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie tak samo jest na polskim...To jest po prostu chore...nauczycielka postawiła swoją pierwszą jedynkę( a uczy już długo) w naszej klasie Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Czw 17 Cze, 2004 07:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

az pierwsza jedynkę? niemozliwe Shocked

Asiolek
Gość
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 22:35   

u mnie na polskim jest spokoj-nauczycielka nie nalezy do tych u której mozna zrobic burdel na lekcji...na chemi tez-mamy z wychowawczynia-po za tym żeńska klasa jest grzeczna (jeśli ktos w to wierzy;) ale na nie kórych lekcjach-np.histori mozna troszke sie pokłócic :twisted:
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U nas jest tak samo na polskim I W.O.S-ie wię wiem cos o tym biggrin taka klasa i nic nie zmienisz...u nas na wszystkich innych lekcjach jest cicho tylko na tych dwuch rozruba a to dlatego ze nauczycielki nie potrafią sobie z nami poradzic.. Wink Derektorki, jedynki itp nie pomagają..przynajmniej u nas w klasie :/

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oprócz lekcji polskiego mamy jeszcze takie sytuacje na przyrodzie ale-w przeciwieństwie do polonistki-facia od przyrody nie przejmuje się tym zbytnio,tylko sypie jedynkami na prawo i lewo...Wiem coś o tym...Sama miałam 5 jedynek z tego przedmiotu za zachowanie Mr. Green Ale na koniec wyrobiłam się na czwórkę,nawet się zastanawiała,czy mi 5 nie dać!

KoT
Gość
PostWysłany: Pią 10 Wrz, 2004 07:22   

U mnie na chemii jest cicho. Chemiczka jest w średnim wieku, ale raczej wszyscy ją lubią i niewiele jest wybryków, chociaż raz z kolegą wylecieliśmy z klasy za śmianie się na lekcji. Co z robić z takim fantem? No cóż, zbawiennym sposobem, dla uczniów po prostu katorżniczym jest odpowiedzialność zbiorowa. Smile Ale tego nikomu nie życzę, choć nauczycielka, jeśli trochę pomyśli, to przestanie się przejmować tylko wystawi odpowiednie oceny, dyrektorka uwagi.
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 07:49   

Włącze się....
Nasza baba od polskiego jest nie możliwa!!!!!!!!!!!!! Zadania nie ma 1, 1,1..... Jeszcze zadaje nam po 9 stron na każdego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a chemi jeszcze nie mam
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 18:42   

Moja nauczycielka chemi jest wprost "boska".Neutral Tłumaczyć nie umie, kartkówek nie robi, nie zadaje prac, a na nas mówi pieszczoszki.
Całe szczęście, bo od października będzie nas uczyła jakaś inna Wink
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 19:15   

Mialam tak rok temu na angielskim, i mimo, ze bylam jedna z nielicznych, ktora na tymze przedmiocie nie dostala uwagi (chyba dlatego, ze siedzialam daleko), to nie znaczy, ze wcale mi sie to nie podobalo i ze bylam grzeczna. Nie, na angielskim bylo z tym wszystkim super, karteczki wystrzeliwane z gumek lataly w ta i z powrotem, a z faceta byly czasem jakiej zwaly. Ze nie wspomne o tym, jak latwo bylo u niego sciagac. Niestety, w tym roku odszedl ze szkoly...
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 19:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena z jednej strony fajnie miec takiego nauczyciela bo luzy są na lekcji ... Ale pomysl o tym ze pozniej pojedziesz gdzies do USA (np) albo poprostu spotkasz Anglika i się z nim nie dogadasz ... Albo wyjdzie wszystko na sprawdzianach i 1 poleci .
A taki nauczyciel ktory UMIe uczyc jest lepszy Wink . Chociarz ze dyscyplina musi być na lekcji .
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu