jestescie beznadziejni .. to cale forum to lipa. Gowniaze wymyslaja temat zeby sobie popisac bzdury o czymkolwiek. Czy nie uwazacie ze to zalosne?? Lepiej pogadac o sprawach sensownych a nie o jakiejs dziewczynie co jest w ciazy, I JEST DOROSLA.
Y.....no comments...Jak możesz tak mówić o moim kochanym foru,m!!!!! Nie chcę być chamska,ale Ty się W OGÓLE NIE ZNASZ!Pewnie przeczytałaś jeden post i już po nim osądzasz całe forum! BEZ NIEGO WIELE RAZY NIE DAŁABYM SOBIE RADY Z PROBLEMAMI!MYŚLISZ<ZE JESTEŚ WSZECHWIEDZĄCA?????!!!!!!Ty moze tak,ale nie wszyscy.I kazdy ma prawo zapytać o coś,czego nie wie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak. Jesteśmy beznadziejni.
Lepiej Ci już?
A teraz biegnij szybciutko do Twoich wspaniałych kolegów. No, przecież nie będziesz siedział na tym beznadziejnym forum!
Nie wiem, czy Cię zawiodę, czy nie, ale nie czytam zbyt wielu książek, a już szczególnie o dojrzewaniu i seksie .
Wiedza którą posiadam, bierze się po prostu z życia, doświadczenia i opinii innych ludzi, znających się na swoim fachu (lekarze, nauczyciele, psycholog). Jestem pewny, że i Wasi rodzice mają podobną wiedzę, ale niestety - ze względu na niepotrzebny wstyd - nie zawsze chcą się nią z Wami dzielić.
A jak u was jest z rozmowami o sexie z rodzicami, bo u mnie nigdy nie było takiej rozmowy a jednak swoje wiem i teraz np. jakby zaczeli coś do mnie mówic o sexie to bym chyba nie wytrzymał ze wstydu i wogule...