Śpiewają dwie blondynki:
- Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat przed nami siódma klasa....
Co mówi blondynka jak jedzie samochodem i walnie w słup??
- przecież trąbiłam!!
Do windy, w której stoi juz blondynka wchodzi pewien facet. Po zamknieciu sie drzwi pyta:
- Na drugie?
- Iwona.
- Co jest pierwszą rzeczą, jaką blondynki uczą się w czasie lekcji jazdy?
- W samochodzie można także siedzieć prosto
Blondynka robi w sklepie zakupy. Nagle dzwoni jej telefon komórkowy, który odbiera:
- Maaamaaa?!? Skąd wiedziałaś, że jestem w sklepie?
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl
Blondynka leciala z synkiem samolotem. Po starcie synek zaczal biegac po samolocie i krzyczeć. Obsluga zwrocila się do blondynki:
- Proszę Pani, proszę uspokoić syna. Tak nie można się zachowywać na pokladzie samolotu.
Na to blondynka do dziecka:
- Krzysiu, idź pobiegać na zewnątrz!
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
EU07- ja jestem z Hajnówki (a moze to jakiś skrypt )
Fajna okolica... Świetnie się tam jedzie pociągiem. Mam rodzinę w tamtych okolicach (dokladniej: na linii Siedlce-Czeremcha) i w miarę często tam jeżdżę. A o co chodzilo z tym skryptem?
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Cze
EU no poprostu jakiś czas temu dosyć często na forum był używany skrypt [ you ]
który wyświetlał nick danej osoby np [you]
Ale nie uzywany jest teraz bo czesto w opisach sobie robiono np "cześć [you] " poprostu spowodowal duże zamieszanie bo wszyscy sie pytali "o co Ci chodzi... czemu mnie pozdrawiasz" itd
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 21:47
Ja pamiętam, że byłam DUMNA z tego, że większość osób mnie pozdrawiało i miało coś w swoich opisach z moim nickiem LOL
Noid Gość
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 21:49
Gabrielen napisał/a:
Ja pamiętam, że byłam DUMNA z tego, że większość osób mnie pozdrawiało i miało coś w swoich opisach z moim nickiem LOL
Ja miałem coś podobnego (ale na innym forum, jednak później sam zacząłem tak ludzi robić ) ale nie zapominajmy, że nie taki jest temat rozmowy Osobiście znam bardzo wiele inteligentnych blondynek
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Lis, 2004 22:03
LOl, racja
Sama jestem blondynką, a kawały o "nas" uwarzam za wyje.... śmieszne Moje ulubione, LOL Lubię też o pijakach, ale to inna historia I nie wiem, jak jakaś blondynka może się obrażać, za takie kawały