A wedlug mnie SlipKnot jest [cenzura].
Takie kawałki jak : Wait and Bleed, Left Behind, Liberate po prostu Rules.
Teledyski tez są super.
Pomimo tego ze episkopat jest przeciwny ja ich popieram.
_________________ "I po dwakroć wielbłądy te zauważyli,|nim trzecia pańska godzina wybiła.
A wówczas Midianici naprzód ruszyli do Ram Gilead
w Kadesh Bilgemeth
wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Tak na prawdę nie słyszałam o takim zespole więc się nie wypowiem czy lubię ten zespół czy nie
a skad 11 latka ma znac SlipKnota? ty to lepiej Fasolki sluchaj
_________________ "I po dwakroć wielbłądy te zauważyli,|nim trzecia pańska godzina wybiła.
w Kadesh Bilgemeth
Wiesz co "Papieżu"?? Czy naprwdę musisz być taki beznadziejny? Nie rozumiesz, że twoje dogadywanki itp. już na nikogo nie działają, niekogo nie śmieszą?? Naprawdę tak trudno to zrozumieć?? Ciekawe ile ty masz lat... Zaraz się pewnie okaże, że jesteś nadpobudliwym 9-latkiem. Jeśli masz dawać takie głupie komentarze, to lepiej wogóle nie komentuj!!
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
jak jestem nadpobudliwym 3 latkiem a nie 9, dziewiec lat bede miał za 6 lat, przyjedz na urodziny wypijemy Smirnoffa , 0.75 na 2
w Kadesh Bilgemeth
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 06 Paź, 2004 14:30
Wy piszcie co chcecie ale ja ,,kocham,, ten zespół a szczególnie ,,DUALITY,, ,,THE NAMLESS,, To jest muza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aren no wiesz .. żeby odkopywać taki stary temat ... :>
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 06 Paź, 2004 16:44
Mlvina nie czepiaj się, bo ideologia odkopywania tematów polega na tym, żeby odkopać tematy, które wciaz są na czasie, a nie tak jak to robiła Kicia, dawno zakończone dyskusje na temat forum ><'
Widział ktoś teledysk Vermillion? Genialny według mnie świetny i wogule, bardzo inspirujący.
A co do Vermilliona to wielcy fani na pewno słyszeli także Vermillion pt.2, jak myślicie, który jest lepszy? Ja uważam, ze obydwa są cool, ale chyba pt2 jest lepszy, może dlatego, że jego o wiele wcześniej słyszałam.