Wysłany: Pią 09 Paź, 2009 22:49 Problem z piersiami . ;(
od ok . 2 miesięcy bolą mnie brodawki sutkowe , nie wiem z jakiej przyczyny , piersi narazie są takie same .. ale przypominam sobię ostatnio że mój kolega pocno pociągał , za moją prawą pierś . ale nie wiem jakim cudem bolą mnie brodawki sutkowe w lewej i prawej piersi .
czy wiecie co można zrobić w tej kwestii . ?
Fikcja - też na początku myślałam .. ale chyba to nie to ..
Chippy - łatwo mówić .
Nens - wiem o tym , i dlatego dostał za to w jaja aż klęczał przedemną z bólu .
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 23:52
No to smaruj se to może jakimiś kremami, czy co :p
Kamicia ile masz lat? Bo moa cie też boleć bo poprostu dojrzewasz :] Też na początku myślałam że się gdziesz uderzyłam ale powiedzialam mamie i okazalo sie ze rosną !! Teraz mam 10 lat jak mnie zaczeły boleć mialam 9 ;[ Mama muwi ze bardzo wczesnie..... Więc nie martw się bo piersi rosną 3-4 lata lub mniej więc wiesz.... jeżeli to są twoje początki to możliwe że za rok bedzięsz miałam rozmiar 75 AA jak ja xD
laski - 75 , 80 czy 90 to obwod POD CYCEM wiec to ze ktos ma 90C nie znaczy ze ma duzo wieksze niz ta co ma 75C. potem kupujecie zle staniki i cycki brzydko wygladaja :d
w sumie to zafundowalam sobie powrot do dojrzewania, mam piersi 75cc od 10 listopada i tez czuje sie jak przy dojrzewaniu, ah to przyjemne swedzenie i bol przy kazdym dotyku tylko boje sie rozstepow, ale tfu tfu, pozyjemy zobaczymy