Ostatnio powiedzialam mu ze podoba mi sie jego niebieska bluzka, powiedzial ze zalozy specjalnie dla mnnie
cornelia.j.m napisał/a:
kumpele mowia ze ja napewno mu sie podobam skoro ubral dla mnie bluzke
A skąd niby wiedział, że Ci się spodoba, zanim ją założył?
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Ostatnio powiedzialam mu ze podoba mi sie jego niebieska bluzka, powiedzial ze zalozy specjalnie dla mnnie
cornelia.j.m napisał/a:
kumpele mowia ze ja napewno mu sie podobam skoro ubral dla mnie bluzke
wydaje mi się, że on założył tę bluzę (mężczyźni w bluzkach nie chodzą!), ona powiedziała, że jej się podoba i później założył jeszcze raz specjalnie dla niej...
wszystko jest możliwe jeśli nawet tylko Cię bardzo lubi to jest już dobry znak próbuj spędzać z nim duużoo czasu, wracajcie razem ze szkoły, rozmawiajcie na przerwach... czekaj - może Cię gdzieś zaprosi a jeśli nie - to sama zrób pierwszy krok jeśli nie cgcesz zapraszać go na randkę to np. poproś go o pomoc np. dowiedz się czy jest dobry z matematyki i powiedz, że czegoś nie rozumiesz i czy mógłby Ci kiedyś po lekcjach wytłumaczyć... możesz również dowiedzieć się czym się interesuje, zdobyć jakieś informacje na ten temat, a potem w czasie rozmowy zabłysnąć zdąbędziesz dodatkowego dużego plusa
powodzenia
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
Bo ja powiedzialam mu na gg ze bardzo mi sie podoba jego bluzka a on powiedzila ze zalozy ja specjlanie dla mnie i zalozyl
Poza tym ja jestem baaaardzo niesmiala i czekam na jego krok. W szkole mowimy sobie czesc i sie usmiechamy do siebie jak sie widzimy ale jeszcze na zywo z nim nie gadalam tylko na gg.
Hehe gdyby to bylo takie łatwe i gdyby na jego widok nie uginaly mi sie nogi Ale jak myslicie czy ja mu sie podobam patrzac na jego zachowanie wobec mnie?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 13:14
a mi sie wydaje ze jak zwykle opetana przesadzasz. Dziewczyna sie cieszy ze znalazla fajnego chlopaka a ty ja dolujesz.
Cornelia, tez mialam kiedys takie cos... podobne. Zdobadz sie na odwage i zapytaj go na przerwie:Siemka, co slychac? albo O ktorej konczysz lekcje?. Moze.. "Dzisiaj upalny dzien, prawda?" Zagaduj tak, moze keidys sie spotkacie na lody albo nie wiem...
Powodzenia@
P.S.Ile ty masz lat i ile on?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
nie niemam tak na imie;p napewno nie odmowie ale w jaki sposob sie go zapytac czy sie ogranicza nasza znaomosc tylko do gg, i jak delikatne dac mu znac ze mi sie podoba?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 14:38
Takei cos: (rozmowa gg)
-Hej
-Hej
-Co slychac?
-Blablabla jego gadanie. A u ciebie/
- A nic ciekawego, poza tym ze mam do ciebie sprawe.
- Jaka?
- Nasza znajomosc ma sie ograniczac tylko do gg?
I dalej zdaj sie na intuicje.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 14:39
Macie po 17 lat? I takie podchody?
Może czas się ośmielić w tym wieku i pogadać na żywo? O_o
Spodziewałam się, że to podstawówka czy coś... To u mnie w 5 klasie sp w porównaniu do tego jest lepiej O_o
Nie no, zaskoczył mnie ten wiek...