Witam:)Mam 15 lat i od niedawna zaczęłam uprawiać seks(tylko z jednym chłopakiem)ok dwóch dni po ostatnim sexie pochwa zaczęła mnie swędzieć i jest strasznie czerwona a pozatym takie białe kawałki(nie wiem czego),których jest bardzo dużo....Proszę pomóżcie co mam zrobić...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 19:54
Idź do ginekologa.
A w ogóle to po co się z tym tak pośpieszyłaś? Z resztą seks legalnie można uprawiać od 16 roku życia.
A może z higieną chłopaka? Wystarczy że nie umyje penisa i niedaleka droga do zakażenia.
lol
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 21:39
nasty_girl napisał/a:
od 15 lat, nie 16.
Bullshit. Wiem, że tak wypisują w Bravo, ale to bzdury, już niejeden raz można było wyczytać takie głupoty. Można od 16 roku życia.
Wracając do tematu - może to być grzybica pochwy, lecz to nic pewnego. Jeśli nie daje Ci to spokoju, idź do ginekologa (jak wcześniej napisałam) albo czekaj, aż bardziej się to rozwinie lub jakimś cudem zaniknie.
Chyba nie jestem bierząco z informacjami, gdyż nie wiedziałam, że do ginekologa trzeba iść z mamą. Cóż... zależy to od wieku?
Bullshit. Wiem, że tak wypisują w Bravo, ale to bzdury, już niejeden raz można było wyczytać takie głupoty. Można od 16 roku życia.
15 lat, wiem z kilku wiarygodnych źródeł, a Bravo nie czytam.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
art. 200 otrzymuje brzmienie:
"Art. 200. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub
dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub
doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich
wykonania,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego
prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności
seksualnej.";
Od 2005 raczej tego nie zmienili. Nie jestem prawnikiem, wg mnie "poniżej lat 15" znaczy przed ukończeniem 15 roku życia, a po 15. urodzinach hulaj dusza
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 22:33
"Co z tą Polską!"
Widzę, że różne pogłoski nam tu chodzą. Telewizja, internet, tu i tamto, w co wierzyć?
To na filmy i inne programy niech zrobią granicę wiekową od lat 15.
Widzę, że różne pogłoski nam tu chodzą. Telewizja, internet, tu i tamto, w co wierzyć?
Dziennikowi Ustaw, oczywiście.
—Michael Shermer