Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Tokio Hotel

Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:09
Temat postu: Tokio Hotel
Co sądzicie o nich? Ja mysle że to są kolejne *tiki tiki* lansowane przez Bravo... ehh szkoda gadać... ten ich lider kojarzy mi się bardziej z dziewczyną niż z facetem a muza jaką grają hmmm nimam zdania. macie ich fote:

Wof faceci malują paznokcie o_O
Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:18
Temat postu:
ci z green day`a tez malują kiedyś widziałam

a co do nich, ktoś mi podrzucił adres strony, niepodobają mi sie
moze dlatego ze lansuje ich brawo?Razz znając moje uprzedzenie do owej gazety, po części też

btw/ uwielbiam cenzurować bluzgi:P
Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:28
Temat postu:
Fuuuuj,to jeszcze faceci?

Co do "muzyki" jaka graja,n/c.Ogolnie nic poza okropnym,pedalskim image soba nie prezentuja.
Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:30
Temat postu:
Hehe sory postaram się więcej nie przklinać Twisted Evil

Ale że z Green Day'a malują paznokcie? hmm ciekawe....niewiedzialam ale jakos sobie nie wyobrazam faceta malujacego sobie paznokcie o_O poprostu nie feeee
Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:33
Temat postu:
To juz nie facet,jedynie ciota.
Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:34
Temat postu:
jedyne co można zrobić to wykastrować....
Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:37
Temat postu:
mi sie nie podoba :] wokalista spiewa jak baba a to cos w dredach xD lol biggrin pewnie gwiazdy jedngo przeboju..
Anonymous - Czw 03 Lis, 2005 21:59
Temat postu:
FACECI MALUJA PAZNOKCIE I TO JEST OK!
Nie jest ok, ze zrobila ich wytwornia, ubrala, kazala im spiewac to, co spiewaja, a w dodatku zaloze sie o wiele, ze ktos za nich odwalal brudna robote w studiu. Na koncertach pewnie automat perkusyjny i playback ida w ruch. Straszny syf, zaraz po crazy frogu -> gowno roku.
opętana - Czw 03 Lis, 2005 22:07
Temat postu:
E fu, mówili dzisiaj o nich na MTV...nie podoba mi sie jak grają...
nasty_girl - Pią 04 Lis, 2005 12:53
Temat postu:
ten pan z niemeska twarza ma pomalowane paznokcie.. <sciana>
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 15:19
Temat postu:
dzisiaj koleżanka przyniosła brawo do szkoły i tam pisało:

..''Bill ma swój styl.Żadna wytwornia nie kazala im się tak ubierąc.Bill ma charakterystyczną ''mangową'''fryzure.Ten dredior to jest jego brat bliźniak obydwoje maja po 16 lat o_O''...[..]

Coś wtym stylu.
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 15:25
Temat postu:
Bill ma fajny styl ubierania się ... Jak jeszcze nie wiedziałam jakiej są płci ( ten pomalowany na czarno i Bill ) , to sprzeczałam się z koleżanką ( ja mówiłam, że to dziewczyny, a ona, że chłopacy ). Dopiero jak sprawdziłam w necie , to się przekonałam <LoL>
Ona89 - Pią 04 Lis, 2005 16:08
Temat postu:
Kosta napisał/a:
ten pomalowany na czarno i Bill

Ten pomalowany na czarno i Tom Wink

Mi się podoba ich styl i muzyka też ujdzie. Gabra nie martw się wokalista już przechodzi mutację, więc nie ma takiego głosu jak w piosenkach na płycie.
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 16:45
Temat postu:
Muzyka może być =/ Ale ich wygląd bleeeeeh Neutral Oszołomy
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 16:45
Temat postu:
Ten cytat znalazłam na www.e-muzyka.pl:

Cytat:
Oni są poprostu z****isci.Nie wyobrażam sobie życia
muzycznego bez nich.Polubiłam ich dopiero wtedy gdy
byłam w Niemczech.Spotkałam ich w centrum handlowym i
wzielam od nich autograf.Ucze sie juz 5 lat
niemieckiego wiec swietnie sie z nimi dogadywałam a
szczególnie z billem który jest słodki jak
cukiereczek.Mamy wspólne zainteresowania.Oboje słuchamy
ROCKA itd.Wiem kiedy bedzie ich koncert w Polen wiec
juz sie nie moge doczekac.Napewno wam tego nie
zdradze.Dostałam od nich specjalne wejściuwki za
kulisy.Mam nadzieje ze ze mnie i z Billa coś bedzie.Juz
sie nie moge doczekac.TOKIO HOTEL
RULEZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurde połakałam się ze śmiechu jak to przeczytałam!!

Cytat:
Mam nadzieje ze ze mnie i z Billa coś bedzie.Juz
sie nie moge doczekac.

nie niemoge poprostu <hahahaha>
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 17:17
Temat postu:
Oh yeah.Kolejni slodcy idole malolatek.Zapewne graja ROCKA.Mowcie mi tak jeszcze.
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 17:21
Temat postu:
Tak Yan oni grają ROCK'a al'a napalone laki barbi
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 17:47
Temat postu:
To jest niczym przyrownywanie 50szita do rapu.
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 17:58
Temat postu:
to 50szit gra rap? a jaj myślałam że to jest disco polo
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 18:02
Temat postu:
slyszalam ich jedna piosenke, ktora nie wpadla mi w ucho. wole inna muzyke. no i ich image tez mi nie podchodzi, wole cos oryginalniejszego (np. ckod).
ale zespolu nie oceniam, bo prawde mowiac nie znam. choc na pierwszy rzut oka mi nie podeszli...
Ona89 - Pią 04 Lis, 2005 18:35
Temat postu:
Yan napisał/a:
Zapewne graja ROCKA.Mowcie mi tak jeszcze.

Heh, niby grają ROCKA, ale maja tylko jedną ROCKOWĄ piosenkę Schrei Very Happy

Ja przesłuchałam wszystkie 12 piosenek i są fajne. Co do rodzaju są różne: POP, DANCE, ta jedna ROCKOWA i znajdzie się nawet Ballada.
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 18:38
Temat postu:
Nie profanuj tej wspanialej muzyki,jak jest rock,ok?

Mowie,to jak nazwac twory 50szita rapem.To jest pseudo-rap,marna imitacja,papka.
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 20:21
Temat postu:
eh..mi niemieckie piosenki wogule nie wchodzą :]
Anonymous - Pią 04 Lis, 2005 20:43
Temat postu:
mi z Niemcow to jedynie DJ Tomekk podchodzi... no i GA, ale oni po angielsku spiewaja;]
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 11:01
Temat postu:
stotka napisał/a:
mi z Niemcow to jedynie DJ Tomekk podchodzi... no i GA, ale oni po angielsku spiewaja;]

DJ Tomekk jest polakiem ( chyba =P ) nawet ta ich piosenka ( to znaczy Tokio Hotel ) ta jedna ( Durch den coś tam ) to mi się podoba =)
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 11:07
Temat postu:
niewiem czaemu ale oni mi się kojarzą z ozon hmm ciekawe.....
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 11:08
Temat postu:
tak, wiem ze jest Polakiem i do Niemiec wyjechal w celu zrobienia kariery. ale nie mniej jednak ani jednej piosenki po polsku nie wydał.

apropo, tego niemeskiego wokaliste od kobiety rozni jedynie brak biustu i krzaczaste brwi:P
Ona89 - Sob 05 Lis, 2005 11:52
Temat postu:
Dziaj od 11:30 do 12 na niemieckiej Vivie puszczają bez przerwy nowy clip Schrei. Nie przypadł jakos mi do gustu, bo wszystko dzieje się w nim za szybko. W dodatku jest on z fankami TH, które za bardzo się podniecają i przez to wszystko wydaje się sztuczne. Bardziej podobał mi się teledysk Durch den Monsun.
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 12:04
Temat postu:
jak to dobrze ze nie mam niemieckiej vivy. ;p
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 12:19
Temat postu:
Jak to dobrze ze nie mam vivy ani eMpTyV,jeszcze by mi sie na mozg rzucilo.
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 13:03
Temat postu:
a ja mam trzy kanały na krzyż i to koniec biggrin
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 14:08
Temat postu:
jak dziewczyna upodabnia sie do faceta, to wszystko w porzadku, a jak przeciwnie, to juz bardzo zle? :\
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 14:44
Temat postu:
Ani w tym ani w tym przypadku NIE jest to w porzadku.
Ona89 - Sob 05 Lis, 2005 14:50
Temat postu:
To, że Bill ma taki styl to już jego sprawa. Podziwiam go, bo nie zwraca uwagi na to, że na ulicy wołają do niego gej czy coś takiego.

Co do tego nowego clipu to po prostu on jest beznadziejny. Kompletnie nie pasuje do piosenki. Durch den Monsun była o deszczu i w teledysku deszzce był, ale też Bill jakos tak śpiewał to z uczuciem. A Schrei? Wyglada to tak: jest jakaś impreza, Bill sobie spiewa, jakaś para się całuje na łóżku, później to robią dwie lesby, wszyscy robią rozrubę, jakieś dziewczyny wypluły wodę na Gustava, a on się z tego cieszy Rolling Eyes , w ogóle wszyscy cały czas się śmieją. Moim zdaniem ten obraz nie pasuje do słów "Krzycz tak długo aż będziesz sobą" no może niektóre czynności, ale ten smiech fanek na pewno nie.
Mała - Sob 05 Lis, 2005 14:59
Temat postu:
pieprzeni pozerzy
zygam na to z pelna satysfakcja Mr. Green
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 15:10
Temat postu:
Kolejny komentarz ze strony www.e-muzyka.pl

Cytat:
Ja mieszkam w tym mieście co oni, chodze do tej samej szkoły, bo mój ojciec jest Niemcem a matak Polką. Chwilowo jestem w Polsce ale niedługo wyjezdzam. Już sie nie moge doczekać chociaż Polska jest niezla. Wy tu piszecie że macie ich fotki z internetu ja mam prawdziwe 2 lata temu chodzilam z Billem (jak miał więcej czasu) teraz Tom mi obiecał że jak sie skończą te wszystkie koncerty to będziemy razem. Powiem im że mają sporo fanek w polsce. Tłumaczenie jest w miare dobre jak bym miala więcej czasu to bym przetlumaczyla plyte cala ale jestem tylko na pare dni u babci.

Tak. A ja chodze z Gustavem od 4 lat i się całowaliśmy.... ehhh ten swiat jest powalony....
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 15:30
Temat postu:
Kielbasa - no tak, dziewuszki musza sie podrasowac, ze chodzily z tym i tamtym z nikla nadzieja, ze ktos im uwierzy. Smile z drugiej strony bez takich byloby baaaasz nudno, choc fakt faktem, jest ich za duzo.
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 17:08
Temat postu:
w sumie masz racje ale troszuk zadyżó jest takich komentów....
Tremere - Sob 05 Lis, 2005 20:34
Temat postu:
Pozerzy. Cały ten Bil, czy Gil czy jak mu tak *siaba da*, to jedna wielka inwestycja. Którzy normalni rodzice przekłuliby dziecku język i łuk w wieku 11 lat, a zrobili tatuaż w wieku 15?
Pfii. Haha, śmiechu warte.
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 20:43
Temat postu:
wiecie co? ja chodze z Bilem juz 4 lata\!!1 ta dziewczyna kłamie!!! aaaah Bil bil. Moj ty misiu pysiu, nie zapomnisz o mnie ??:*

looolll wielki loool, te fanki mnie dobijaja. Co do zespołu to muzyka ujdzie w miare ale zeby to jeszcze po angieslku było. Co do ich stylu ubierania w miare, ale nie wyglad .... ja sie caly dzien zastanawialam czy ten gil to facet czy baba. Jakby troche przerobic cos z przodu to na pewno nie byłoby wątpliwosci. Zobaczymy jk dlugo potrwa ich kariera...
Anonymous - Sob 05 Lis, 2005 21:53
Temat postu:
http://tokio-gnioty.mylog.pl/ lol biggrin
Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 08:56
Temat postu:
Bardzo sympatyczny blog =D <LoL> hahahahahahaaa =DDD
Ona89 - Nie 06 Lis, 2005 09:01
Temat postu:
Gabra to twój blog?
Blog może być tylko te zdjęcie na górze ma taką zlą grafikę... i tam pod jeednym zdjęciem bylo coś o doklejonych dredach, one nie są doklejone tylko zebrane w kucyk, całe szczęście, bo z rozpuszczonymi Tom wygląda okropnie Razz
Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 09:44
Temat postu:
ja nie wiem czy to normalne, ale zaczynam sie przy nich czuc mesko. ;|

a swoja droga ciekawe jak wyglada ten 'spiewajacy' jak mu wlosy klapna...
Tremere - Nie 06 Lis, 2005 12:39
Temat postu:
Może on jest kobietą? Coś na zasadzie Miriam w odwrotną stronę?
Kto wie... Normalnym hetero-mężczyzną, to na pewno nie jest.
Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 13:25
Temat postu:
bardzo możliwe.
Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 14:53
Temat postu:
ale pieprzycie bez sensu, az sie zygac chce :/
to calkiem normalne ze facet maluje paznokcie, maluje sobie oczy czy farbuje wlosy :|
w jakim swiecie wy zyjecie ludzie?

ale fakt, ze ich styl jest wyjatkowo zalosny, tylko ni rozumiem czemu akurat takie idiotyczne powody przedstawiacie :|
Tremere - Nie 06 Lis, 2005 15:35
Temat postu:
Zgadzam się Ant0n, ale jeżeli robi to w tak kiepskim stylu, skojarzenia nasuwają się same. Jeżeli do tego facet wygląda na niewiastę, i dochodzą gesty i ruchy typowo kobiece...? Hmm.
Anonymous - Nie 06 Lis, 2005 16:53
Temat postu:
nie,to nie moj blog.

http://img476.imageshack.us/img476/2447/lol23pa.jpg lol2 lol2 lol2

http://img456.imageshack.us/img456/3744/killbill1ix.png hahahaha
Anonymous - Pon 07 Lis, 2005 16:07
Temat postu:
Tremere napisał/a:
Może on jest kobietą? Coś na zasadzie Miriam w odwrotną stronę?
Kto wie... Normalnym hetero-mężczyzną, to na pewno nie jest.

on ma posture i twarz dziecka
daj mu dojrzeć
Anonymous - Pon 07 Lis, 2005 16:49
Temat postu:
Gabra napisał/a:
lol2

hmm co tam robi 2-ka?
Anonymous - Pon 07 Lis, 2005 20:27
Temat postu:
nie myśl sobie że ci bede tlumaczyc jak idiocie ;p
Martula - Pon 28 Lis, 2005 14:59
Temat postu:
W teledysku bla bla bla monsun(LOL zapomniałam Surprised )
Bill tak seksi wygląda w tych mokrych włosach Laughing
^^
Żart xDD Zresztą po co ja piszę żart??Wszyscy znają się na żartach Razz
Ten blog genialny xD Tokio gnioty... xP biggrin

^__^

DarkAngel - Pon 28 Lis, 2005 15:48
Temat postu:
U mnie w budzie większość za nimi szaleje... Dzisiaj przyniosły alski do budy BravoGirl bo tam był plakat tego Billa czy jak tam mu leciało.Ja nie widze w nich nic za***istego dla mnie ci kolesie wyglądają idiotycznie.Pierwsze skojarzenuie jak zobaczyłam tego Billa to było co ta dziewczyna z sobą zrobiła???Wygląda jak anorektyczka.Potem mi powiedziały ich wielkie fanki, że to chłopak Laughing
Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 17:55
Temat postu:
Eh ... paranoja. Jak na VIVIE lecą ich kawałki, to na dole pisze zawsze '' Kocham Cię Bill '' , '' Kocham Cię Tom '' , albo '' Kocham Billa, on jest tylko mój '' .... żałosne ;]
Martula - Wto 29 Lis, 2005 11:13
Temat postu:
Kosta napisał/a:
Eh ... paranoja. Jak na VIVIE lecą ich kawałki, to na dole pisze zawsze '' Kocham Cię Bill '' , '' Kocham Cię Tom '' , albo '' Kocham Billa, on jest tylko mój '' .... żałosne ;]
nooo to się nudne już robi

-_- co one w nich widzą...?
Jeju faceci malują paznokcie nawet w Green Day-u jeden(Chyba xD)ma pomalowane...Nikt im przecież nie broni...
Jak przeczytałam wywiad w Bravo normalnie zemdlałam xDD

opętana - Wto 29 Lis, 2005 15:44
Temat postu:
Wypowiedzi 'fanek' ;p :
"billi kocham go jestem taka jak on fszyscy mi to mówią że jestem podobna...lol jak zobaczycie mnie w telewizji to zobaczcie ale życze zostac gwiazdom tak jak mi sie udało bo poznacie tego chłobca tak naprawde ich nie znacie ale poznacie papatki..."

"KOCHAM TOMA :*"

"Kocham chłopcw z tokio hotel (a w szczególności Billa) Bill ich libe dich"

eh, jedyne co teraz nalezałoby zrobić to pasc na ziemie ze smiechu
Anonymous - Wto 29 Lis, 2005 20:14
Temat postu:
dzisiaj na wfie uslyszalam bardzo rozwijajaca rozmowe dwoch fanek TK, ktore wlasciwie to spieraly sie, ktora bardziej KOCHA tego mango-podobnego wokaliste [imienia nie znam]. 3 klasa gimnazjum...
opętana - Wto 29 Lis, 2005 20:30
Temat postu:
Billa? ;p (e, przypadkowo znam te imie;p)
Anonymous - Wto 29 Lis, 2005 20:32
Temat postu:
kumpela przyniosla dzis brawo gerl i faktycznie byl jakis plakat :/
a widzieliscie ich nowy teledysk 'shrei'?
robią tam pogo -.-...przy TH..pogo.. ](*,)
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 08:25
Temat postu:
opetana - moze i Billa, ja tam sie nie znam;)
Gabra - jak kiedys gadalam z jakims gosciem na czacie o muzyce, poruszylam temat TH. On uparcie twierdzil, ze to jest METAL, a wokalista nalezy do jakiejs sekty Razz [przy czym Tatu dla niego to bylo techno, ale to sie wytnie] Smile

I dziekuje bogu, ze tego w sobote na dysce nie puscili...
Martula - Sro 30 Lis, 2005 09:02
Temat postu:
stotka napisał/a:
opetana - moze i Billa, ja tam sie nie znam;)
Gabra - jak kiedys gadalam z jakims gosciem na czacie o muzyce, poruszylam temat TH. On uparcie twierdzil, ze to jest METAL, a wokalista nalezy do jakiejs sekty Razz [przy czym Tatu dla niego to bylo techno, ale to sie wytnie] Smile

I dziekuje bogu, ze tego w sobote na dysce nie puscili...

Mango podobny to Bill i jego plakat był w brawo gril( xD )
Metal??
LOL xD
Wypowiedzi fanek na polskiej Vivie:
,,Kocham Billa"
,,Bill jest mój!"
,,Kocham Toma "
,,Bill jest słodki"
Jak ich zobacze w tv(Przez przypadek bo ,,latam" po kanałach i pyk i Viva xD)to turlam się po podłodze xD Dosłownie Razz
Wiecie co?Na tym teledysku coś coś monsun aż chce mi się wejść do telewizora i obciąć mandze grzywkę xDD xPP Zamachowiec xD

Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 13:14
Temat postu:
w tym momencie moja droga jesteś tak samo śmieszna jak oni, bo są gusta i guściki to co dla ciebie jest shitem dla kogoś jest bóstwem i odwrotnie, nigdy nie zakochałaś sie w jakimś zespole? fakt moze zmyślanie ze sie chodzi z wokalistą to przesada ale każdy przezywa manie jakimś zespołem a czy to pop czy to metal to bez różnicy,
a viva to taka a nie inna stacja, komercyjna puszczająca to co sie sprzedaje aby zarobic i nic w tym dziwnego
to ze powiesz ze ich nielubisz wcale nie znaczy ze to ty jesteś fajna? bo siedząc sobie przez telewizorem / komputerem stwierdzisz że on jest kretynem no super a zauwaz jest lepszy od Ciebie w tym momencie;]
jakieś takieś tematy służące ogólnemu nabijaniu sie z zespołów / fanów mi chyba nie służą, bo na widok tego zespołu udaje ważniaka a na widok innego sie płaszcze jak ktoś na widok tokio hotel
Martula - Pią 02 Gru, 2005 14:48
Temat postu:
Widziałam kawałek ich nowego teledysku...Nie rozumiem...Doszłam do refrenu dalej mi się nie chciało Mr. Green
DarkAngel - Sob 03 Gru, 2005 08:08
Temat postu:
Moja kumpela dostała świra na punkcie tego Gustava.Ma miliony jego fotek na kompie i chyba każdą gazetę w której jest chociaż troche o TH. To się nazywa mieć świra na punkcie kogoś.
Martula - Sob 03 Gru, 2005 14:25
Temat postu:
DarkAngel napisał/a:
Moja kumpela dostała świra na punkcie tego Gustava.Ma miliony jego fotek na kompie i chyba każdą gazetę w której jest chociaż troche o TH. To się nazywa mieć świra na punkcie kogoś.
biggrin Ojjj ja się jeszcze w sławnym nie zakochałam...No chociaż...W ... LoL Ale to byłooooooo głupie i nie warte xDDD
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 16:39
Temat postu:
dzisiaj postanowilam obejrzec teledysk 'bla bla monsun'. w spazmach smiechu dotrwalam do konca... musze przyznac, ze 'skejter' z mokrymi dreadami wyglada jak moj pies po kąpieli. Smile
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 12:50
Temat postu:
co do Tokio otel o juz sie nawet przyzwyczailam, a nniech se graja. Nie lubie niemieckiego dlatego nie slucham ich piosenek, jak jest na vivie to ogladne teledysk. Mysle, ze jedynym z nich ktoremu nie uderzyla sodowka do glowy jest Gustav. On to mi sie moz epodobac hehe:D
Ogolnie to Bill nie ma nadzwyczajnego glosu, ale wsytsko da sie dopracowac.
Tak juz sobie mysle, ze tez chcialabym byc slawna, moge krytykowac, nawet ten blog27 (ale to na marginesie) a jednak sama chcialabym to osiagnąc. Więc niech se będa te zespoly, slucham tego czego chce, kazdy ma inny gust.

sorry za literówki, ale przyzwyczajam się do nowej klawiatury:)
Papierowa Tęcza - Sro 21 Gru, 2005 14:33
Temat postu:
WYPRASZAM SOBIE NAZYWANIA TEGO GEJO-CIOSIA MANGOPODOBNYM! TO OBRAZA DLA JAPOŃSKIEJ SZTUKI RYSOWANIA ]:<

Tokio Hotel - kocia muzyka, a ich styl to g**no, a nie ich styl ;p - zwyczajnie inspirowali się jakimś j-zespolikiem pewnie, który się ubiera w tym stylu, jeno japońcom się wybacza, bo przynajmniej grają porządną muzykę, a ten wygląd dodaje im klimatu (przykład: www.dueljewel.com ). Swoją drogą widząc te zaczarowane tymi gejo-cosiami trzynastki i czternastki bravo girl chce mi sie żygać i zaczynam wątpić w ten świat...

i jeszcze raz mówię - NIE OBRAŻAJCIE MANGI! (bo gryzę ;p)

PS. I żeby nie było - słyszałem pare ich piosenek i uważam to za g**no pokroju Linkin Park a nawet jeszcze gorsze ;p...
Anonymous - Sro 21 Gru, 2005 15:23
Temat postu:
wiem skąd się wzieła nazwa Tokio Hotel :]
(czytałam w brawo Wink )
Tokio bo każdy z nich chciałby pojechać do Chin (Japoni?) a Hotel bo ostatni duzo czasu w Hotelach spędzali...
ale niejestam na 100% pewna bo czytalam to kilka dni temu...a moze mi sie przysnilo?
Papierowa Tęcza - Sro 21 Gru, 2005 15:48
Temat postu:
Kielbasa Chann napisał/a:
wiem skąd się wzieła nazwa Tokio Hotel :]
(czytałam w brawo Wink )
Tokio bo każdy z nich chciałby pojechać do Chin (Japoni?) a Hotel bo ostatni duzo czasu w Hotelach spędzali...
ale niejestam na 100% pewna bo czytalam to kilka dni temu...a moze mi sie przysnilo?

nie uwierze, że ci debile opublikowali coś az tak kretynskiego jak "kazdy z nich chcialby pojechac do Chin" (dlatego jest Tokio).. to nawet na nich zbyt debilne @_@
Anonymous - Sro 21 Gru, 2005 15:52
Temat postu:
na serio.
Anonymous - Sro 21 Gru, 2005 17:06
Temat postu:
haha tokio w chinach :D
opętana - Sro 21 Gru, 2005 20:19
Temat postu:
Ależ to jest złe...
Ile można słuchać, że jeden i drugi jest cudowny, piękny etc. A o ich 'talencie' to nie wspomne ;]
Martula - Pią 23 Gru, 2005 14:16
Temat postu:
Papierowa Tęcza napisał/a:
WYPRASZAM SOBIE NAZYWANIA TEGO GEJO-CIOSIA MANGOPODOBNYM! TO OBRAZA DLA JAPOŃSKIEJ SZTUKI RYSOWANIA ]:<
NIE OBRAŻAJCIE MANGI! (bo gryzę ;p)

Dobra Smile
A może nazwiemy go homo-niewiadomo?
Nie będę(Ja przynajmniej) już Ciebie i Mangi obrażać.

Mroczny_jogurt - Pią 23 Gru, 2005 15:31
Temat postu:
dzis zessalam ten syf- tragedia ;] nawet pod wzgledem muzycznym ;0
piepia - Pią 23 Gru, 2005 17:23
Temat postu:
nastepny szajski boyband....... Niedlugo sie rozpadna... A propoooss muzyki jaka graja...
Nie podoba mi sie... Prawie najgorsza jaka slyszalem
Mroczny_jogurt - Pią 23 Gru, 2005 19:38
Temat postu:
bo sluchasz hardstyle music i sa dla ciebie mroczni i za ostrzy Cool ?
Shaunri - Pią 23 Gru, 2005 20:07
Temat postu:
Gdyby to coś co jest wokalistą było kobietą (Czy tam dziewczyną), to przyznałbym - Ciekawy styl, ale skoro to płci męskiej jest... To podziękuję ; )

Słyszałem ich parę utworów, jak dla mnie słabe, wokalista ma słaby głos, niezbyt idzie do tego typu muzyki. Nie wybijają się z setki innych zespołów rockowych. Można posłuchać (Podkreślam, posłuchać, z patrzeniem gorzej), ale nic wyjątkowego.
opętana - Pią 23 Gru, 2005 23:13
Temat postu:
bo tym pan(i)om mówimy nie ;]
Tremere - Sob 24 Gru, 2005 08:35
Temat postu:
opętana napisał/a:
bo tym pan(i)om mówimy nie ;]

haha, skąd ja to znam ;]
[wspoltworzczyni ATHRO ^^ milo mi]
opętana - Sob 24 Gru, 2005 12:14
Temat postu:
bo tak trzeba ;P hehehe
Tremere - Sob 24 Gru, 2005 12:48
Temat postu:
taaa...
kill bill :>
opętana - Sob 24 Gru, 2005 13:04
Temat postu:
otoz to!
ponoc w szkole tego Billa nosza takie koszulki ;P nie bede gorsza buehehe;) to wszystko nie moze tak długo trwac
Gothic - Sob 28 Sty, 2006 18:19
Temat postu:
Wiecie o tym, że TH będą mieli trase koncertową z Blog 27? Laughing
opętana - Sob 28 Sty, 2006 20:45
Temat postu:
ja jakoś specjalnie sie tym nie ciesze ;p
Tremere - Nie 29 Sty, 2006 08:28
Temat postu:
A widzieliście super mrocznego czadowego Billa w nowej fryzurze? Jaki on jest hard metalowy!
jeden
dwaa
a tutaj nie wiem, czy to chłopczyk czy dziewczynka...
Keeveek - Nie 29 Sty, 2006 09:44
Temat postu:
tokio hotel prezentuje poziom zapewne wyższy niż nasze rodzime Blog27 [chociażby dlatego, że umieją grać na instrumentach (chyba)] a jednak mimo to Blog27 jest ubostwiane przez nastolatki..
opętana - Nie 29 Sty, 2006 13:15
Temat postu:
Tremere napisał/a:
A widzieliście super mrocznego czadowego Billa w nowej fryzurze? Jaki on jest hard metalowy!
jeden
dwaa
a tutaj nie wiem, czy to chłopczyk czy dziewczynka...

omg ;o jaki On jest tru, wow
nasty_girl - Nie 29 Sty, 2006 13:25
Temat postu:
on jest tranzwestyta? bo patrzac na te zdjecie mam wrazenie ze ma w sobie dosc sporo z plci zenskiej
Anonymous - Nie 29 Sty, 2006 14:36
Temat postu:
tatus ali i toli dal pewnie th kase i teraz sobie koncertują..
bo nie wierze zeby TH sami zaprosili ich jako support :>
2 ambitne zespoly ^^
opętana - Nie 29 Sty, 2006 14:44
Temat postu:
zapewne tak,
zarówno blog27 jak i th są siebie warci ;] nie wiem czy którys z nich sie wylansuje bardziej za pomocą drugiego
Martula - Pon 30 Sty, 2006 15:33
Temat postu:
Gabra-Zgadzam się pewnie ich ojcowie dali im w łape Razz
Dwie totalne porażki życia...Nie warte uwagi...Ale oczywiście moja koleżanka dostała fioła na ich punkcie Razz
monia43 - Pią 28 Lip, 2006 22:43
Temat postu:
muzę mają spoko
Shaleniec - Pią 28 Lip, 2006 23:33
Temat postu:
lubie tokio hotel Razz powaznie Razz ale nie w jakis maniakalny sposob, raczej o wiele mniej niz moje ulubione zespoly, no ale lubie. Razz uwazam, ze bill i tom sa slodcy:P a to dlatego ze ja od zawsze lubie takich drobniutkich chlopaczkow o takie delikatnej urodzie:D wszyscy moi chlopacy mieli ten typ urody:P sweet ^^
a pioseneckzi tez maja niektore spox, np. rette mich:D w sumie to tylko tej slucham:P inne sa niebardzo:P
Nikita - Sob 29 Lip, 2006 09:21
Temat postu:
Czy ich lubię? Hmm, trudno mi powiedzieć, bo słyszałam tylko jedną ich piosenkę, chyba właśnie to Rette mich - nie spodobała mi się i dalej nie słuchałam. Wink
Inversja - Nie 30 Lip, 2006 01:36
Temat postu:
hmm nie lubie ich aczkolwiek podoba mi sie styl ubioru Billa : P
monia7711 - Nie 30 Lip, 2006 18:59
Temat postu:
No nie powiem ... Przystojni są !!! Tacy słodcy itd. Ale z makijażem przesadzają stanowczo. Ich muzyka jest nawet spoko, bynajmniej nic do niej nie mam. Napewno są lepsi od Blog 27 !! Ale niektore dziewczyny przesadzają z miłością do nich ;/
Monik - Nie 30 Lip, 2006 20:45
Temat postu:
Nie przepadam za nimi Confused No i śmieszą mnie też te fanki, które piszą do gazet: "Pomocy, usycham/umieram/padam z miłości do Billa!!", "Pomóżcie mi się skontaktować z Billem z TH, on jest BOSKI!". OK, toleruję to, że on się komuś podoba, bo ma do tego prawo, ale bez przesady Neutral Co za dużo, to niezdrowo Very Happy Ja akurat jak widzę B. Kaulitza to mam brechę na maksa Mr. Green

PS Jeśli ten post uraził jakąś fankę TH, to przepraszam Wink
MKS - Czw 31 Sie, 2006 17:21
Temat postu:
Dla mnie oni są strasznie sztuczni... muzyka mi się w ogóle nie podoba, a ich wygląd nic poza imieniem wokalisty nie świadczy, że jest on mężczyzną , rozumiem że to taka muzyka bo green day wyglądają jeszcze jak ludzie ale on...nie
Shaunri - Czw 31 Sie, 2006 22:29
Temat postu:
A jakie znaczenie ma to jak wyglądają? Niech sobie wyglądają jak chcą, gorzej mówić żeby grali co i jak chcą.

Czepianie się ich wyglądu jest idealnie na poziomie tego (Jak i wielu innych) forum.
Monik - Pią 01 Wrz, 2006 10:20
Temat postu:
Shaunri: my wyrażamy opinię o tym zespole, a więc także o ich wyglądzie. A jak mówisz, żebyśmy się wypowiadali o muzyce, to powiem: nie podoba mi się ich muzyka.
Laki - Pią 01 Wrz, 2006 10:38
Temat postu:
Zauwazyliscie, ze Bill ma figure kobiety, nietylko maluje paznokcie, ale wyglada jak dziewczyna Razz
Ikusia - Pią 01 Wrz, 2006 11:01
Temat postu:
monia43 napisał/a:
muzę mają spoko

No nie powiedziałabym Sad
Shaunri - Pią 01 Wrz, 2006 11:28
Temat postu:
Monik - Tylko... Właściwie przeglądając caly ten topic, głównym tematem jest wygląd Billa. Co jakiś czas przewinie się bardzo profesjonalne "Muzyka to kicz", więc... O_o
Marcia10 - Pią 01 Wrz, 2006 14:22
Temat postu:
Muzyka to kicz. Ich muzyka oczywiscie
Wyglad ludzi z zespolu tez nie jest zadowalajacy. Kiesy pierwszy raz zobaczylam Billa na ekranie obstawialam z kolezankami czy to facet czy dziewucha.
Laki - Pią 01 Wrz, 2006 14:45
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Kiesy pierwszy raz zobaczylam Billa na ekranie obstawialam z kolezankami czy to facet czy dziewucha.

Moj ojciec nadal twierdzi, ze to dziewczyna Razz
Monik - Pią 01 Wrz, 2006 17:14
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Monik - Tylko... Właściwie przeglądając caly ten topic, głównym tematem jest wygląd Billa. Co jakiś czas przewinie się bardzo profesjonalne "Muzyka to kicz", więc... O_o

W sumie to się z Tobą zgadzam Wink Nie powinno się oceniać kogoś bądź czyjejś muzyki negatywnie, patrząc tylko na wygląd. Ale mi się nie podoba ani wygląd, ani ich muzyka Wink A jak z charakterem, to nie wiem i raczej się tego już nie dowiem Smile
Słupek - Pią 01 Wrz, 2006 18:18
Temat postu:
Shaunri> Wykonawców pop ocenia się za całokształt: wygląd, zachowanie na scenie, muzyka, a nawet zdolność zareklamowania się. Myślisz, że te wszystkie fanki TH tak bardzo interesuje muzyka? Nie, najważniejsze są dla nich wywiady, fotki, plakaty, ploteczki, itd. Muzyka nie ma znaczenia, raz słuchają B27, raz TH, raz czegoś innego, a przy zmianie lubionego wykonawcy narzekają jaki ten poprzedni był lipny i w ogóle.
Monik - Pią 01 Wrz, 2006 19:03
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Wykonawców pop ocenia się za całokształt

My teraz mówimy o ocenianiu muzyki i charakteru, nie wykonawcy.
Shaunri - Pią 01 Wrz, 2006 19:17
Temat postu:
Słupek - Wypowiadają się na temat wyglądu, bo o muzyce zielonego pojęcia nie mają. Poza tym nienawidzę określenia "POP" - Nic nie mówi, ładuje wszystko do jednego worka a dodatkowo obraża wiele bardzo dobrych utworów.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group