Cytat: |
Każdy miałby powiedzmy po 5 głosów w miesiącu i mógłby głosować na kolegów i koleżanki, którzy według niego mają ładne avatary Potem przeprowadzany byłby ranking (podliczanie punktów) na najładniejszy avatar ogółem, oraz najładniejszy avatar miesiąca np: --- przykładowe głosy --- Post napisany przez Rysia dnia 12.02.2006r. Jaś Zuzia Like Noob Zygfryd --- przykładowy ranking (miesięczny) --- Najładniejsze lutowe avatary Zyzio - 34 głosy Jaś - 26 głosów Alfred - 22 głosy Jurek - 20 głosów Zuzia - 18 głosów Like - 3 głosy Noob - 2 głosy Zygfryd - 1 głos --- przykładowy ranking ogólny (z wszystkich miesięcy) --- Najładniejsze avatary forum Jaś - 3543 głosów Zyzio - 324 głosów Alfred - 226 głosów Jurek - 201 głosów Zuzia - 189 głosów Like - 30 głosów Noob - 23 głosy Zygfryd - 17 głosów --- |
Agnieszka napisał/a: |
Ja tez... nie wiem czy zostawic ten av ? |
potwora napisał/a: |
a ja zaglosuje na siebie ;/ bo moj mi sie najbardziej podoba ;> |
potwora napisał/a: |
nie chcialo mi sie ;] |
Tenchion napisał/a: | ||
|
nasty_girl napisał/a: |
a ja myslalam ze to balwanek pirat |
Gabra napisał/a: |
mojego Bałwanka nikt nie kocha ![]() |
Gabra napisał/a: |
przemycona z ruskiej granicy,czegóż chciec wiecej :] |
nasty_girl napisał/a: |
a moj Qlimax sie nikomu nie podoba.. nie ma tu naprawde kogos kto slucha techno, trancu, hardstyle? ;( |
HeyaH napisał/a: | ||
"Gdyby wszy świeciły, to Rosja byłaby Las Vegas" ;> A ja jeszcze głosuję na ava Gabry - bałwona :> ... bo ma fajny kubek, zmieniający każdą ciecz w wódkę (więc się przylizać trzeba, sie wie)! ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
Antosiowi |
AloneMoon napisał/a: |
aktorka z 'Verliebt in Berlin' ![]() |
Ant0n napisał/a: | ||
Brzydka jest ;o |
Ant0n napisał/a: |
Oblesne te avy macie |
Tenchion napisał/a: |
lol - a toto aktualne jeszcze to? xD |
Tenchion napisał/a: |
Kinga napisał/a: | ||
Nie udawaj drzewa w takich momentach :/ |
Kinga napisał/a: |
... jelsi nie to zamknij temat i po krzyku |
Nikita napisał/a: | ||
Eee...To po co to wszystko? ![]() ![]() Ja jakby co to mogę policzyć ^^ :] |
elfkaNenar napisał/a: |
Srebrna Laska i zamyślony elf to chyba to samo ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
To tamten elf był zamyślony hmmmm... ale jajo ![]() |
Kinga napisał/a: |
Sorrki za post pod postem ![]() na początek pragnę serdecznie podziękować Pani Nikicie :* za Pw ktore do mnie napisała ze zliczeniem głosów :> ... A oto wyniki ( Liczyła Nikita :* ) losuxowy balwanek Gabry - 5 glosow Nikita - av ten co ma teraz - 4 glosy Agnieszka - napis: ' all cried out ' - 4 glosy Miracle - z napisem " don't " i z X na ustach - 3 glosy Naomi - animowany z królikami - 3 glosy Nenar - zamyslony elf - 3 glosy av AntOn - http://forum.dziecionline.pl/images/avatars/15225912064258f9adbb8df.jpg 3 glosy chomik Wierzby - 3 glosy Nenar - " srebrna laska " - 2 glosy Chesterka - http://forum.dziecionline.pl/images/avatars/2002288153424ef437ee36f.jpg - 2 glosy av AloneMoon - " ta zielona baba " - 2 glosy kradziejka - animowany - slonce,biedronka,buty - 2 glosy Kinga - " ten purpurowy " - 2 glos Himitsu - ten co ma - blondyn z okularami - 2 glosy HeyaH - " laska z mikrofonem " - 2 glosy Malvina - ten co ma - 1 glos kradziejka - chodzące buty - 1 glos AmazonkAA - " z czyms dziwnym czarnym pod oczami " - 1 glos Otwieracz - avatar terazniejszy z krzyżem - 1 glos codi - " z napisem hardkor " - 1 glos truskawki Naomi - 1 głos No to bedzie tak ... Gratulujemy Gabrze ... i jej Bałwankowi :> Nyuu bo zwycieżyła ... CO tenchi szykuje to ja tam nie wiem :> A i jeszcze raz dziękuję Nikicie :*** |
Stokrotka napisał/a: | ||
![]() ![]() ![]() |