Dzieci OnLine

O Forum - zjazd w wawie

Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 18:07
Temat postu: zjazd w wawie
cze.do wszystkich z wawy:co sądzicie o małym zjeździe w warszawie Smile ? odpiszcie!
Nikita - Wto 01 Lut, 2005 19:04
Temat postu:
Cześć
Ja mam do Wa-wy około 400 kilometrów także na pewno się nie zjawię Wink A szkoda...
Tylko żeby z tym zjazdem nie było tak jak z poprzednim Wink Umówcie się dokładnie żeby pozniej nie przyjechały tylko 2-3 osoby Wink ...
Pozdraviam
zazulita - Wto 01 Lut, 2005 19:32
Temat postu:
Mi oczywiście rodzice nie pozwolą Rolling Eyes
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 19:33
Temat postu:
A ja miałam mieć z EU mini zlot w Wawie jako środku mojej drogi do Iddy, ale mama mi wkońcu nie pozwoliła mi jechać, a szkoda Sad ja mieszkam w góach więc na pewno mnie nie będzie
Kinga - Wto 01 Lut, 2005 20:52
Temat postu:
Ja jestem za
Macie już kolejną uczestniczke Wink
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 20:55
Temat postu:
ja das habe nie będzie mnie ich czyli zadaleko mieszkam eins:D
Agentka - Wto 01 Lut, 2005 21:08
Temat postu:
ja też sie nie zjawię.....a szkoda Cool
EU07 - Wto 01 Lut, 2005 22:14
Temat postu:
Powiem króko: jestem za!
panienka_wierzba - Sro 02 Lut, 2005 08:47
Temat postu:
no mnie tez nie będzie raczej =) ale mam nadzieje że doskonale sie bedziecie bawic :*
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 14:19
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Powiem króko: jestem za!

super!
Kinga napisał/a:
Ja jestem za
Macie już kolejną uczestniczke

zajeboza biggrin
pewnie bede najmłodsza heh biggrin czekam na innych biggrin[/quote]
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 16:35
Temat postu:
Ja oczywiście, standardowo nie. Główny powód, że to za daleko dla mnie... Pół Polski. Wink
Ale życzę udanego zjazdu. Smile
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 16:52
Temat postu:
szkoda Sad btw fajny avek ;D ,z obrazka karincomy :]
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 17:22
Temat postu:
Gabra napisał/a:
btw fajny avek ;D ,z obrazka karincomy :]

No wiesz, całe 10 minut pracy. RazzP

Soryy za off-topa. ;P
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 19:27
Temat postu:
a ja wczoraj pod prysznicem wpadłam na pomysł
więc chodzi o to aby nie pisać zjazd w wawie w reszlu czy gdziekolwiek indziej bo takich tematów było by fulll to żeby zrobić temat "przyklejony" czy jakiś na dłużej i aby każdy napisał tam poprostu miasto w którym mógłby sie spotkać w sobote czy jakiś dzień, czyli miasto w którym mieszka czy bywa czy ma dojazd i wtedy jak np 5 osób będzie mogło [I CHCIAŁO BO JAK KTOŚ NIE CHCE NIE MA SENSU PISAĆ] sie spotkać w wawie to sie na pw gg czy czymś umówią między sobą na własny odpowiedni termin, w ten sposób może być kilka mniejszych zjazdów

a jak pomysł sie ogólnie spodoba to niech ktoś odemnie mądrzejszy założy taki temat a i żebyście pisali za albo przeciw albo wady albo zmiany itp to sie ogólnie ustali najleprzą wersję
mroweczka - Sob 05 Lut, 2005 12:44
Temat postu:
Kradziejka ja jestem jak najbardziej za Smile Widze,że pod prysznicem masz natchnienie^^
Oczywiście mnie na zjeździe nie będzie...Ta sama przeszkoda-pół Polski różnicy Razz
Olcia - Sob 05 Lut, 2005 14:34
Temat postu:
Ja oczywiscie mieszkam w wawie i mogem siem zjawic tylko kiedy i gdzie?
Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 14:40
Temat postu:
więc słońce jak jesteś za to sie możesz założyć takie coś bo w sumie ja sie nie znam zbytnio wiec lepiej ktoś mądrzejszy:P a co do weny pod prysznicem to ostatnio głównie śpiewać mi sie chce enter sandman i you known your right [ja już wiem czemuś ty sie kojarzysz mi z rape me!!!]
Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 15:55
Temat postu:
No dobry pomysl... ja nie wiem czy sie zjawie mieszkam 2 godziny pociagiem od Wawy to moze jakos.. ale kiedy?
Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 16:13
Temat postu:
Mnie również nie będzie Sad Szkoda bo bym z chęcią przyszła Podskakuję
Orka - Sob 05 Lut, 2005 18:33
Temat postu:
ja tez bym poszla ale nie moge za daleko :/ Sad Sad
Iśka - Sob 05 Lut, 2005 18:37
Temat postu:
Hmm... ja też bym sie chętnie spotkała... Problem taki jak większości: za daleko.
A może byśmy się kiedyś w Poznaniu spotkali?
Kradziejko: jestem za Wink (mozeby zrobic taka podstrone, tak jak "wybory miss i mistefa" to "zjazdy"?)
Olcia - Nie 06 Lut, 2005 12:25
Temat postu:
Gabra napisał/a:
cze.do wszystkich z wawy:co sądzicie o małym zjeździe w warszawie Smile ? odpiszcie!

No wiec jak z tym zjazdem gdzie?kiedy?no mowcie bo jush siem na to napalilam...bez skojarzen(!)
Elun - Nie 06 Lut, 2005 13:43
Temat postu:
ja mieszkam we wroclawiu, wiec mi do warszawy daleko. w poznaniu byloby blizej, ale z drugiej strony mnie nigdzie nie puszcza samej do wielkiego miasta na jakies spotkanie z "obcymi" ludzmi.
Akacja12 - Czw 10 Lut, 2005 19:50
Temat postu:
Jak dla mnie to może być w Trójmieście. W Warszawie nie będe mogła. Mam nadzieje jednak że dużo osób się pojawi w Warszawie i że będzie fajnie Smile. Jestem absolutnie za zakładką zjazdy bo to chyba będzie lepsze niż przyklejony, bo będzie się mieszać i nie wiadomo ktora odp do którego zjazdu itp. Smile. ♥
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 19:52
Temat postu:
Olcia napisał/a:
Gabra napisał/a:

No wiec jak z tym zjazdem gdzie?kiedy?no mowcie bo jush siem na to napalilam...bez skojarzen(!)

jeszce niewiem ale sądze ze w tym miesiacu nie wypali (przeziebienie,niechęc matki Smile)
Chesterka - Pią 11 Lut, 2005 09:45
Temat postu:
A kiedy miałby być ten zjazd?
Sztona - Pią 11 Lut, 2005 12:37
Temat postu:
Ja mieszkam w Weronie wiec nie przyjade (Wrocław oczywiście)

Sztona
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 20:53
Temat postu:
A może jakiś zjazd na śląsku by sie zrobiło?
panienka_wierzba - Sro 16 Lut, 2005 20:54
Temat postu:
oo ja za zjazdem na śląsku Wink
ja osobiscie z gornego, więc gornoslązacy łączcie się =p
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 21:01
Temat postu:
panienka_wierzba prawdziwa ślązaczka...a co myslicie o wyjezdzie na wspolne kolonie?? hmm... tylko ze to troche kosztuje.

a moze jakis zjazd na podlasiu powiedzmy Białystok heh...
panienka_wierzba - Sro 16 Lut, 2005 21:03
Temat postu:
dziewczynko zapraszam http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=4904 i przeczytaj cały temat prosze Wink
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 21:04
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
oo ja za zjazdem na śląsku Wink
ja osobiscie z gornego, więc gornoslązacy łączcie się =p

Ja jestem z Mikołowa, koło Katowic Wink
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 21:05
Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
a moze jakis zjazd na podlasiu powiedzmy Białystok heh...

Oczywiście jest za Wink Namówie paru kumpli z forum no i będzie troszke ludzie Smile Żartuje oczywiście bo mnie raczej by rodzice nie puścili Sad No ale gdy będę mieć 18 lat Wink Poczekam już tylko 6 wiosen Wink
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 21:08
Temat postu:
tylko 6.. dorota...ja bede miała 20 lat eh... ja jestem za wspolnymi koloniami:)
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 21:15
Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
tylko 6.. dorota...ja bede miała 20 lat eh... ja jestem za wspolnymi koloniami:)

a ja 21 Razz

a tak na temat to ciekawa mogłabybyć reakcja zobaczenia sie z kims, z kim gada sie na forum pare miesiecy... taki ZONK ;d;d;d;d

p.s. dopiero co wszedlem na forum i mam pytanie czy jest juz jakis temat gdzie sie wkleja swoje zdjecia? Smile bo dzieki temu mozna by zapobiedz Zonkom ;d;d
Anonymous - Sro 16 Lut, 2005 21:22
Temat postu:
Francesc0 napisał/a:
p.s. dopiero co wszedlem na forum i mam pytanie czy jest juz jakis temat gdzie sie wkleja swoje zdjecia? Smile bo dzieki temu mozna by zapobiedz Zonkom ;d;d

No cóż... jakby nie było, to Forum jest właśnie do zadawania pytań zaraz po wejściu Razz.
A temat, o który prosisz jest tu; RÓŻNOŚCI --> O wszystkim --> Nasze zdjęcia Wink.
Kinga - Sro 16 Lut, 2005 21:23
Temat postu:
Tak jest taki temat w "O wszystkim" temat nosi nazwę "Nasze zdjęcia" Razz Wink

A ja wtedy bede miała 21 Razz Tyyz ... no rocznikowo to 22 biggrin Hahaa Razz

A temat kolonni byl poruszany wierzba dala link chiba :*

Wszysycy nam sie w temat o Wawie wepchali no biggrin <loL>
Anonymous - Czw 17 Lut, 2005 11:18
Temat postu:
Ja jestem tak jak fieszba za tym aby był zlot na Śląsku :p np. W Katowicach w Mc,Donald Razz Ale te kolonie razem to wcale nie takli głupi pomysł... Wink
panienka_wierzba - Czw 17 Lut, 2005 11:37
Temat postu:
nie w mc donalds nieeee, gdzieś gdzie można jakas sałatke kupić bo mi za przeproszeniem zawsze w mc odpierda!a bo nic nie moge kupic ;/ a jesli juz anwet to po szcholere drogo.
Francesc0 - Czw 17 Lut, 2005 11:47
Temat postu:
humm.. wolalbym z tym poczekac az zrobi sie cieplej bo teraz zima i mi si enie chce z domu wychodzic... ;] (chory jestem)
panienka_wierzba - Czw 17 Lut, 2005 11:53
Temat postu:
ja tez tam ejstem chora ale mi to nie przeszkadz,a nie potrafie usiedziec w domu caly czas to jezdze sobie Wink zawsze i wszędzie.
Więc można takie małe coś wykombinowac teraz, w zime. A takie większe jak będzie cieplej (i ukradne do siebie wtedy Nenar =D)
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 20:42
Temat postu:
mam pomysl.Moze na torwar,na lodowisko,co?
Ja bylam dzis. wejdźcie na www.torwar.pl
PS. Scat,jestes z wawy Wink
EU07 - Pią 25 Lut, 2005 09:26
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
(...)a moze jakis zjazd na podlasiu powiedzmy Białystok heh...

TAK! TAK! TAK! PODLASIE Love Love Tam zawsze bardzo chętnie, część serca tam została... Rolling Eyes
Kinga - Pią 25 Lut, 2005 09:27
Temat postu:
Ludziska .. pamietacie nasz top o mega wakacyjnym zjazdzie ?
Ja wam powiem ze pora juz sie zastanawiac co i jak bo juz sie luty konczy Wink
Naomi - Pią 04 Mar, 2005 17:21
Temat postu:
Tak, tak...
Myślę, że kolonie to dobry pomysł(jakieś tanie i dobre^^).
Spędzilibyśmy ze sobą trośki więcej czasu <<(Bez skojarzeń plisss...:]
No to jak lato tuż, tuż (he...he""=])
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 09:13
Temat postu:
humm... a ja chyba sie do kogos przejade... ;>
panienka_wierzba - Sob 05 Mar, 2005 09:58
Temat postu:
panie Francesc0 Wink jeśli będziesz pan miał zamiar to możemy sie spotkac =]
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 15:10
Temat postu:
Fajnie.. ale myslalem o innej osobie ;>
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 15:46
Temat postu:
pan Francesco mysłał o Kindze.Smile
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 16:18
Temat postu:
ha! a skad taki domysl? :> ;p

p.s. ja mam tylko 15 lat wiec nie trzeba "pan Francesc0" ;p mowcie Franek lub Scatman plz ;]
Kinga - Sob 05 Mar, 2005 16:35
Temat postu:
Z checia przyjme Smile zreszta nie tylko Ciebie Franku Smile
Hehh biggrin
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 16:45
Temat postu:
no ale musialbym znac adres... bo moj tata jezdzi co jakis czas do wawy na szkolenia etc. to moglbym sie z nim zabrac ;]
panienka_wierzba - Sob 05 Mar, 2005 19:53
Temat postu:
wszyscy do kingi wszyscy do Kingi, a my mieszkamy niedaleko siebie. Czemus ie spotkać qrwa =p
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 20:53
Temat postu:
no dobra... ale spotkamy w k-cach ;p
panienka_wierzba - Sob 05 Mar, 2005 21:55
Temat postu:
no chyba nie w warszawie Wink
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 22:02
Temat postu:
no to gdzie i kiedy... i swoje foto plz zebym zonka nie mial ;d
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 22:15
Temat postu:
Francesc0 napisał/a:
no to gdzie i kiedy... i swoje foto plz zebym zonka nie mial ;d

Umawiasz się z kimś, a nawet nie wiesz, jak ten ktoś wygląda?? Nie radzę Ci działać tak pochopnie - w końcu nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie :].
panienka_wierzba - Sob 05 Mar, 2005 22:16
Temat postu:
moje foty
dział "O Wszystkim"
Topic "Nasze zdjęcia"
przejzyj temat od początku, moich zdjęc tam multum Wink
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 22:22
Temat postu:
Cytat:
Umawiasz się z kimś, a nawet nie wiesz, jak ten ktoś wygląda?? Nie radzę Ci działać tak pochopnie - w końcu nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie :].

no to przeciesz prosze o fotki... ;>
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 22:27
Temat postu:
No prosisz, prosisz... ale i tak na odwrót robisz :]. Najpierw się o fotki prosi, a dopiero potem się zgadza na spotkanie Razz.

(MWAHAHA!! I kto to mówi, aż chciałoby się rzec... Rolling Eyes)
Francesc0 - Sob 05 Mar, 2005 22:33
Temat postu:
humm... ale ja sie jeszcze na nic nie umowilem ;d;d bo nie wiem czy to ma sens jeslibysmy mieli sie nie dogadac... mozemy mamy 2 zupelnie inne charaktery i upodobania... i bedzie jeden wielki zonk ;d
panienka_wierzba - Nie 06 Mar, 2005 13:25
Temat postu:
moze moze
ale nigdy nic nie wiadomo
a zaryzykowac zawsze mozna Wink
Francesc0 - Nie 06 Mar, 2005 13:57
Temat postu:
moze i mozna... ale czy warto? ;>
a po za tym jak sobie wyobrazasz takie spotkanie... podejdziemy do siebie "czesc" "czesc" i co dalej? hyhy
ja nie mowie nie ale nie jestem do konca przekonany czy to dobry pomysl ;>
panienka_wierzba - Nie 06 Mar, 2005 14:00
Temat postu:
hm.. jak ja sobie to wyobrazam?
gdyby był i Himi, mielibyście jakies dodatkowe tematy do rozmowy Wink
a moze i tego dnia udaloby mi się wyrwać do mnie Nenar (nenaaar co Ty na to? :*) ato i by było weselej =)
zawsze mozna sie wybrać gdzieś do baru, kawiarni, na kawe, cokolwiek =]
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 14:02
Temat postu:
Ja jestem zawsze za =) a wiesz, ze chcę się zwlaić do katowic na Myslovitza biggrin
Francesc0 - Nie 06 Mar, 2005 14:12
Temat postu:
nenar masz fote?
panienka_wierzba - Nie 06 Mar, 2005 14:14
Temat postu:
Nenuś Myslovitz nie w Katowicach : > Myslovitz u mnie w miescie =p
Te Francek, a może Ty fote dasz bo od wsyzstkich co sekunde wyciągasz to sie swoja pochwal Wink
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 14:14
Temat postu:
Mam... w forumowym albumie z pieskiem chyba nawet mam
Wierzbuś a to u Ciebie na melinie (żart) =) to jeszcze lepiej biggrin
Francesc0 - Nie 06 Mar, 2005 14:24
Temat postu:
Cytat:
Francek

bejbe nie mow do mnie tak wiecej ;p
a moje foty masz w naszych zdjeciach ;p
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 14:50
Temat postu:
hm.. jak ja sobie to wyobrazam?
gdyby był i Himi, mielibyście jakies dodatkowe tematy do rozmowy Wink

No ja bardzo chętnie bym się spotkał, wszystko jednak zależy od tego, gdzie i kiedy Wink. Ale nic nie gwarantuję...
a moze i tego dnia udaloby mi się wyrwać do mnie Nenar (nenaaar co Ty na to? :*) ato i by było weselej =)

Błehehe, to zabrzmiało, jakby się szykowała jakaś podwójna randka Laughing. W takim wypadku ja odpadam ;P.

A co do tematów do rozmowy... może nie jestem długo na Forum, ale moim zdaniem Wierzba to dosyć miła i wygadana osóbka z którą dałoby się o wszystkim poplotkować Smile. To i się nie bójta - jakoś to będzie ;].
Francesc0 - Nie 06 Mar, 2005 14:53
Temat postu:
no wiec kiedy gdzie i o ktorej? ;>
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 14:56
Temat postu:
No więc jak planujecie jakiś słoneczny weekend to ja się wbijam biggrin bardzo chętnie =) chyba, ze mnie nie chcecie
panienka_wierzba - Nie 06 Mar, 2005 19:25
Temat postu:
więc zgadamy się pewnie =) a może nanar wpadnie do mnie 18 (na tą głupią osm w koncu =p) więc moze 19 (sobota) w katowicach? =)
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 19:51
Temat postu:
Ekhem... niezmiernie przepraszam wszystkich chętnych do spotkania w Katowicach (czyli Frances0, Wierzbę i Nenar), ale wiem już na 99%, że nie będę miał szans na uczestniczenie w spotkaniu. Bardzo mi przykro.
Wszystko jednak zależy od rozmowy, jaką będę zmuszony przeprowadzić w najbliższym czasie z pewną osobą. Jeśli rozmowa ta pójdzie nie po mojej myśli, to na spotkaniu nie będzie mnie na pewno.
(A kto wie, może do 19 nie będzie mnie już na tym świecie.)
Poza tym znikam z forum na jakiś czas (na jaki, zależy tylko i wyłącznie od tej rozmowy). Jeśli ktoś z wyżej wymienionej trójki będzie miał jakieś wątpliwości i pytania, to proszę się ze mną kontaktować przez e-maila. Mój adres macie pod każdym moim postem Wink.
Jeszcze raz przepraszam.

Trzymta się ludzie. Oby lepiej ode mnie ;].
Francesc0 - Nie 06 Mar, 2005 20:00
Temat postu:
no to zegnaj <macha chustką>
panienka_wierzba - Nie 06 Mar, 2005 20:19
Temat postu:
chłopie tylko nie rób nic głupiego, no ale cóż
do zobaczenia, mam nadzieje, i wracaj szybko
mroweczka - Pon 07 Mar, 2005 17:06
Temat postu:
Hm...ja jednak dalej jestem za obozem...
Zwrócćie uwage na to,że większość forumowiczów nie ma nawet 15 lat, więc z takim dojazzdem dajmy na to do warszawy może być ciężko..A jak wybierzemy obóz(najlkepiej nie kolonie :/) to będzie tak posrodku...Bo kolonie to tak z jednej strony głupio :/ Beda obiadki,podwieczorki, zabawy nad morzem :/ NIeee :p Ja jestem za obozem... Razz

Himi...?
Francesc0 - Pon 07 Mar, 2005 18:33
Temat postu:
spoko.. tylko wes jeszcze pod uwage ze nie kazdy ma kase lub wolny termin na taki oboz ;p
a co do malych dzieci to imo przeciesz i tak nie gadalbym z nimi.. ;p wiec ja wole w jakas sobote wsiasc w pociag z kumplami i zajechac do wawy ;d (300km) ;d
mroweczka - Pon 07 Mar, 2005 21:43
Temat postu:
No tak...Własnie chodzi o to,żeby wziąśc jakiś tygodniowy,tani obóz...
A czemu do razu dyskryminujesz młodszych?
Gladiatorpl - Pon 07 Mar, 2005 21:47
Temat postu:
France dyskryminuje mlodszych poniewaz nastawia sie na picie przed duze P
poniedzialek-sroda chlac czwartek-piatek wytrzezwiec sobota zapoznac sie Smile niedziela wyjazd
Francesc0 - Pon 07 Mar, 2005 21:51
Temat postu:
1. nie dyskryminuje ;p poprostu wiem.. ze nie bede mial o czym z nimi gadac ;p
2. ja nie pije (i mowie calkiem serio) btw. 10 minut temu robia mi kazanie na ten temat ;/
3. jesli chodzi o wybor midzy obozem a koloniami... na koloniach jest duuuuuuuuzo wiecej czasu wolnego wiec (czysto teoretycznie bo watpie zeby to wypalilo) mielibysmy wiecej czasu dla siebie

4. ide sie polozyc na sniegu i zasnac... i juz sie nie obudzic
Anonymous - Pon 07 Mar, 2005 21:52
Temat postu:
A mnie rodzice wysylaja na kolonie.... kurcze chyba nie bede mogla jak cos to na ten oboz ... no ale zalezy kiedy i za ile.
Anonymous - Pon 07 Mar, 2005 22:33
Temat postu:
w piatek sie chla,
w sobote sie umiera
w niedziele sie znowu chla
a w poniedziałek sie żałuje ze sie nie umarło w sobote biggrin
Francesc0 - Pon 07 Mar, 2005 22:48
Temat postu:
a propo chlania... :>

Od samego zalozenia firm trwala wojna miedzy producentami srodkow przeciwko kacowi . Przeciagajacy sie spor o to ktory jest lepszy Alkaprim czy Alkazelcer obie firmy postanowily zakonczyc raz na zawsze powolujac specjalna komisje testujaca . Kandydaci bardzo szybko sie znalezli ;d . Po dlugotrwalych i doglebnych badaniach komisja ozekla iz najlepszy jest Alkaprim .
Zapytana o przyczyny werdyktu jednoglosnie odpowiedziala : Bo sie ciszej rozpuszcza .

;d ;d ;d ;d
Anonymous - Pon 07 Mar, 2005 23:21
Temat postu:
Nieletnich proszę o nie czytanie mojego posta dalej.

Na kaca najlepszy jest klin (ale bez przesady).
frigg - Wto 08 Mar, 2005 13:30
Temat postu:
hehe proponujesz zasade czym sie zatrules tym sie lecz.....ale ja jednak odradzam - klin powoduje ze znow dostarczasz alko do organizmu, ktory trzeba tez przerobic wiec tylko odsowasz kaca w czasie a nie likwidujesz......
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 14:40
Temat postu:
Nie wiem, ja klin stosuję tylko w czasie "maratonów" (każdy ma jakiś sport).
Francesc0 - Wto 08 Mar, 2005 17:07
Temat postu:
wracajac do tematu to do wawy jade jak tylko tata pojedzie na szkolenie lub delegacje...
a co do spotkania w k-cach to wolalbym zeby nie bylo sniegu i ylo przynajmniej 5*C ;p nie lubie chodzic w kurtce ;d
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 17:11
Temat postu:
a jak jest 5 stopni to ty już bez kurtki? terefere
Francesc0 - Wto 08 Mar, 2005 17:19
Temat postu:
no pewnie ze tak, dla mnie juz jest cieplo ;p ale w sumie to zakladam bluze i polar ;]
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 18:10
Temat postu:
tio jam nie wiedział o nazwie "klin" brytyjczycy na to mówia "hair of the dog"

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group