Cytat: |
a tak to malo osob = malo problemow |
następnie zgłoszone osoby miałyby jakiś tydzień na przygotowanie takowych avatarów.
|
pracę proszę składać na mojego maila - fuma4@tlen.pl - lub na PW (jeżeli praca będzie wstawiona na server - to link na PW). Zabawa trwa do 3.02.2005 - a wyniki ogłoszę 4 lub 5 ![]() ![]() |
Tenchion napisał/a: |
http://tenczi.republika.pl/xtapeta.jpg <-- obrazek głowny
|
kradziejka napisał/a: | ||
mówiłam mówiłam że ten obrazek wydaje mi sie perwersyjny!!! |
Gabra XD... z jakiego hentaia ty żeś ten av wzięła? XD Spoko jeeest ;D |
panienka_wierzba (by Kinga) Obrazek |
Gabra napisał/a: | ||
AAA!!!widziałam to ![]() |
i te 'a'la gwiazdki' u góry zrobiłam sama ^^ hyhy, z pol godizny tego Avka gupiego robiłam ![]() |
kradziejka napisał/a: |
ej a wy może mi eee powiecie skoro gadacie co jest na moim avatarze? [elfuś nie bij ale ja niewiem:P] |
panienka_wierzba napisał/a: |
pogryźć? |
//edit// No i już pojawily się pierwsze problemy - av dla R2 jest niestety zbyt duży ![]() |
kradziejka napisał/a: |
aaa elfuś na upartego zapalniczke w tym widze stokrotne dzięki:* [ to taka mała dygresja abym niepaliła?==`![]() |
R2 napisał/a: |
Moj jest przezajebisty, tylko szkoda że nie zmieścil się w pierwotnej postaci ;] |
Kradziejka napisał/a: |
iśka zgadłaś prawie wszystko a to ostatnie to miało być LP^^ ale sie tak zmniejszyło że nic niewidać |
ToJa napisał/a: |
Gotowe! Jeśli przenieść na inne forum to piszcie. Później niech mod wywali te rozmówki o przeprowadzce ![]() |
Gabra napisał/a: |
ja nie,ten wierzby zostanie mi jeszcze na jakis czas,podoba mi sie ![]() ![]() |