Przecież np. mnie mogą się podobać filigranowe blondynki, a Pułkownikowi czy Inteligentowi wysokie brunetki. To jest kwestia jak najbardziej subiektywna i nic Ci nie da, jeżeli powiemy jakie dziewczyny nam się podobają. Uogólnię, by choć trochę Ci pomóc. Lubię, kiedy dziewczyna jest czysta, tak ubrana, schludnie. I jak ładnie pachnie, byle nie za mocno. Tyle.
 Przecież np. mnie mogą się podobać filigranowe blondynki, a Pułkownikowi czy Inteligentowi wysokie brunetki. To jest kwestia jak najbardziej subiektywna i nic Ci nie da, jeżeli powiemy jakie dziewczyny nam się podobają. Uogólnię, by choć trochę Ci pomóc. Lubię, kiedy dziewczyna jest czysta, tak ubrana, schludnie. I jak ładnie pachnie, byle nie za mocno. Tyle.

. Ale przede wszystkim Inteligentna
. Ale przede wszystkim Inteligentna  

*
 *
 *
 *

) takie fe dziecko to ja chyba nie jestem, a z charakteru to poznać mnie mozna tylko osobiscie =).
) takie fe dziecko to ja chyba nie jestem, a z charakteru to poznać mnie mozna tylko osobiscie =).
 hyh, no coz =]
 hyh, no coz =]      

no prawie zawsze
 no prawie zawsze
 szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna
 szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna

* eeee nie wiem co na to odpowiedziec
 * eeee nie wiem co na to odpowiedziec
 *  nie żeby coś, ale mam ze 166
 *  nie żeby coś, ale mam ze 166  

)
)  

)
)
 )
)
 .... żuca niebezpiecznymi prezdmiotami we mnie
.... żuca niebezpiecznymi prezdmiotami we mnie  )
)     | Otwieracz napisał/a: | 
| zaórwno Tsej przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem - a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci - a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu... | 

starzenie sie skory wynika akurat z zupelnie innych przyczyn - po porstu z wiekiem coraz mniej komorek sie dzieli, robia to pozniej rzadziej i wogole, wiszenie zwiazane jest z coraz mniejsza iloscia elastyny i kolagenu - skoro komorki sie starzeja to tez mniej tych substancji tworza.
 starzenie sie skory wynika akurat z zupelnie innych przyczyn - po porstu z wiekiem coraz mniej komorek sie dzieli, robia to pozniej rzadziej i wogole, wiszenie zwiazane jest z coraz mniejsza iloscia elastyny i kolagenu - skoro komorki sie starzeja to tez mniej tych substancji tworza.

| Otwieracz napisał/a: | 
| Ono zaś było istotą posta mojego kolegi. | 
| Pan_Feanor napisał/a: | ||
| 
 E człowieku o czym ty do mnie piszesz. odnosze wrażenie że neiwiesz o czym piszesz.. serio zanim zaczniesz wypowiadać się na jakiś teamt donktretnei zagłęb się w ejgo zagdnienia. Stereotypy i prezkazy z kądś tam nie są podstawą wiedzy do prowadzenia dywagacji ... | 

| Otwieracz napisał/a: | 
| nie jestem biologiem a psychologiem | 

" no ale teraz wiadomo:)
" no ale teraz wiadomo:)      

ja sie juz do cibie przyzwyczailam i nie chce mi sie roztrzasac twoich postow bardziej niz to konieczne
 ja sie juz do cibie przyzwyczailam i nie chce mi sie roztrzasac twoich postow bardziej niz to konieczne  
     | Pan_Feanor napisał/a: | 
| Khra Khra Khra.. oderwijmy mu głowe pułkowniku i ejakulujmy w tchawice :) | 
| altruista napisał/a: | ||
| 
 nie dosc ze jestes oblesny, to czytales american psycho  | 
 ), piersi nie za duże, zgrabna i pociągająca. Amen ;]
), piersi nie za duże, zgrabna i pociągająca. Amen ;]
 (a nie koniecznie tak ladna jak ta pierwsza - i nie spełniająca np części z wymogów powyżej
 (a nie koniecznie tak ladna jak ta pierwsza - i nie spełniająca np części z wymogów powyżej  ) - imo zawsze wygrywa ta druga ;]
) - imo zawsze wygrywa ta druga ;]      
| No czyli pasuje do twojego opisu, ino że mam brode małe cycki.... ale 98 osiem w klacie  | 

| moge zawsze uklęknąć :) | 
| moge zawsze uklęknąć  | 
 możesz mnie posmyrać Mrau ^^
 możesz mnie posmyrać Mrau ^^      , różni ludzie czytają fora...jedna osoba całkiem niepowołana do tematów dla dzieci sie zainteresowała twym postem powyżej.
, różni ludzie czytają fora...jedna osoba całkiem niepowołana do tematów dla dzieci sie zainteresowała twym postem powyżej.
| Tsej napisał/a: | 
| Panie Fastwhore ... moc może moge ale lepiej uważaj bym nie nasłał takich co to by chcieli, z niektórymi propozycjami należy ... cholernie uważać :D, różni ludzie czytają fora...jedna osoba całkiem niepowołana do tematów dla dzieci sie zainteresowała twym postem powyżej. | 
| módl się byś nie trafił do więzienia | 

|  | 

Miło cie poznać czymkolwiek jesteś o Bezimienny
 Miło cie poznać czymkolwiek jesteś o Bezimienny  ...
...
 Już mam plan że jak przyjedziesz do mnie spać
 Już mam plan że jak przyjedziesz do mnie spać  Buahahaha....(wszystko przez ten twój avek)
 Buahahaha....(wszystko przez ten twój avek)     | Cytat: | 
| cholera, nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze albo jestes, albo chcialbys nalezec do giertychjugend. | 

| Wysportowana kojaży mi się z chudzielcem jak badyl z zarysowanymi mięśniami i kompletnie płaska.... odpada  | 
| mi pewnie nie choc zależy czy wysportowana jak ta z reklamy nike czy jak Agata Wróbel no i jakie te włosy są ale włosy w kucyku mało komu sie podobają...(coś o tym wiem) | 
| nasty_girl napisał/a: | 
| wysportowana moze tez miec miesnie i wygladac np jak pani O. jedrzejczak.. miss polski podobno.. | 

| panienka_wierzba napisał/a: | 
| a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze i który sie ubiera jak sie ubiera i jest wesoły? (hahaha) | 

| Kinga napisał/a: | ||
| 
 A pewnie :>   Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią | 
 ), co do karnacji, to jest mi to jakoś obojętne, nie mam tutaj określonego typu urody, włosy.... właściwie, to chyba wolę blond (inteligentny
 ), co do karnacji, to jest mi to jakoś obojętne, nie mam tutaj określonego typu urody, włosy.... właściwie, to chyba wolę blond (inteligentny  ), ale mogaby być brunetka tutaj "no problem". Nie może być lalkowata (w stylu Barbie
 ), ale mogaby być brunetka tutaj "no problem". Nie może być lalkowata (w stylu Barbie  ), tzn. żeby mnie biustem czasem nie udusiła
 ), tzn. żeby mnie biustem czasem nie udusiła  . Nie kręcą mnie "giganty" (biust chociażby mam na myśli
 . Nie kręcą mnie "giganty" (biust chociażby mam na myśli  )
 )  . Jeśli chodzi o figure (biust itp.) to taka no.... "średnia" - nie za duze, nie za małe... Długie nogi mile widziane
 . Jeśli chodzi o figure (biust itp.) to taka no.... "średnia" - nie za duze, nie za małe... Długie nogi mile widziane  .
 .

Ja mówię o moim ideale kobiety na realu, a nie w RPG, czy na Necie....
 Ja mówię o moim ideale kobiety na realu, a nie w RPG, czy na Necie....  
| na necie spotykasz krasnoludki? | 
 ....
....
 Tak więc od każdej reguły są wyjątki....
 Tak więc od każdej reguły są wyjątki....     | Yarpen_Abbil napisał/a: | 
| Feanor - Nic dodać, Nic ująć.... Naprawdę zaczynam Cię lubić człowieku... | 
| panienka_wierzba napisał/a: | ||
| 
 nie pisz wypowiedzi jedno dwuwyrazowych(itp) nie wnoszących nic do tematu ; > | 
 Znowu się żucasz że ktoś mnie lubi co
 Znowu się żucasz że ktoś mnie lubi co  Oj ti ti Psotniku ^_^ (kili kili)
 Oj ti ti Psotniku ^_^ (kili kili)      .
 .     | Cytat: | 
| Malkontent :> | 
| wcale wszystkie nie są takie śliczne...o śliczne coraz trudniej | 
| Yarpen_Abbil napisał/a: | 
| Hehe.... Po prostu próbowałem dać do zrozumienia, że popieram Feanora w 100%.... Zamiast przepisania tego co napisał po raz drugi wolałem dla zaoszczędzenia czasu zgodzić się z nim w dwóch zdaniach...  . |