koprofag napisał/a: |
no jak to co? wypijam! ponoć sperma jest naprawde zdrowa, a jaka smaczna! szczególnie po jedzeniu ananasów! wypróbujcie!
a jak nie mam ochoty, to sie że tak się brzydko wyrażę "spuszczam" na balkon sąsiada piętro niżej |
Zresztą, spróbuj sama, wiem że to głupia propozycja ale co ja Ci bede tlumaczyl |
elfkaNenar napisał/a: | ||
Już lecę... |
Kinga napisał/a: |
Cze
Moi znajomi najczęściej w prezerwatywę :) |
DeathToYouAll napisał/a: | ||
A później do koprofaga zanoszą i on spija, zgadza się? Koprofag: załóż skup kopru i spermy. |
Tavion napisał/a: |
koprofag - wyprowadzę cię z błędu - wiedziałam, że to jakiś niesmaczny żart, obleśny dowcip i nie wiem jak to jeszcze nazwać. ![]() |
Weronika napisał/a: |
Wiesz że z tymi swoimi cytatami i angielskimi słówkami nic nie zdziałaś koprofag? |
Weronika napisał/a: |
jesteś ochydni - zrobi się literówkę - juz koprofag jest w akcji
Przyjuzuj |
Malvina napisał/a: |
Kopograf.. na to foróm wchodzom dzieć kture majom 8,9 lat.. a Ty opizójesz smak spermy? ![]() ![]() |
Tavion napisał/a: |
Koprofag, ale słuchaj, jest dział seks. Tam (chyba) możesz opisywać swoje przeżycia seksualne, zapachy i smaki. Tutaj wchodzą dzieci - bądź co bądź, może to być dla nich szok. |
To niech tu nie wchodzą, swoja droga, jest to dzial 'miedzy nami chlopakami', wiec po jakiego czlonka wchodza tu 10letnie dziewczynki? |
Kid napisał/a: |
3. Administratora forum proponuje zamknac temat. |
mroweczka napisał/a: |
Ajeczka ale właśnie po to jest forum,aby móc się wygadać o wszystkim,większość osób się nie zna więc można pisać o wszystkim a ja nie uważam,aby masturbacja była tematem tabu. |
Pan_Feanor napisał/a: | ||
Więc porób sobie zdiecia przy tej czynności i zamieść fotki na forum.. |
panienka_wierzba napisał/a: |
oh moje słonce najsłodsze i najpekniejsze (chodzi o moje kochanie pigmeja ![]() srednia wieku na tym forum to prawie 15 ![]() wiec wiesz, nazwa jest myląca a od pewnego czasu mam dosc sporo uzytkownikow i pelnoletnich |
^_________________^ :*
chwilowo listę zatrzymam dla siebie = ) moze kiedys udostępnie ją do wiadomości publicznej : > |
Tsej napisał/a: |
tak coś o tym wiem, jak mówisz "może" to znaczy to tyle, ze jakbyś to już zrobiła |
Pigmej napisał/a: | ||
![]() |
Cytat: |
a ja bede tez mieć tego jak mu tam, romansa!! tak tak ale z kim hm...
ide po prośbe do wielkiego brada no wiec ja mam prośbę faceta potrzebuje najlepiej zeby miał około 188 cm wzrostu : >, wiek 18, krótkie ciemne włosy, imię Michał, nazwisko (niewazne) i takie tam (ewentualne dalsze szczeóły podam przez PW : >) ewentualnie słodki blondynek z długimi włosami imieniem Paweł : > wiek 15, wzrost koło 175, takie małe urocze chłopczysko bo wierzba faceta chce |
misiu, ale czy Ty o wszystkim zawsze musisz wiedzieć? ![]() |
Tsej napisał/a: | ||
|
Holy Knight napisał/a: |
Przepraszam nie mogłem siępowstrzymać
ZGROZA!!!!!! |
Holy Knight napisał/a: |
Przepraszam nie mogłem siępowstrzymać
ZGROZA!!!!!! |
oh nie ^_______^
tylko nieostrzezenie (keidys mialam dwa naraz jak dobrze pamiętam =D) |
widzisz ja zazwyczaj lubie robić rzeczy, które dla innych są nienormalne wiec jesli ktos prosi to dlaczmu nie =D
|
Zaraz rozpoczne kasowanie z twego profilu weżbul... |
debil napisał/a: |
Zaraz rozpoczne kasowanie z twego profilu weżbul... |
ja napisał/a: |
[cenzura] moj brat jest pojebaaany w tym momencie wszem i wobec wstawiam mu ostrzezenie za wkradanie sie na cudze profile [cenzura] |
nie może być ! |
żeby nie była oftopa to oddaje do banku spermy w nadzieji że tym sposobem uda mi się spłodzic setki potomków któzy beda moją armią w przyszłości |
Sory za głupi tekst ale jak widze ten temat to nie wiem czy się smiac czy płakać |
Aren napisał/a: |
:BŁĄD SYSTEMU WINDOWS: ![]() ![]() ![]() |
Aren napisał/a: |
HAha juz sie ciesze... ;] Chociaz i tak narobiłyście mi takiej śiary z kilku słów, żę gdybym ja był nie był mną to bym wam wpierdzieli*. Dobra, było minęło... ale ze wy to sie czepiacie, teraz będe pisał w białych rękawiczkach, bo jeszcze wykryjecie ze pisze z brudnymi rękami czy coś.
+edit kutva jaki plan?!?!?!?!?!??!?!?! Wy dziewczyny, to na serio jesteście czasem takie głupie................ szkoda słów. A mówi się że dziewczyny są dolrzalsze, jasne... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miracle napisał/a: | ||
Ekhm... Masz na mysli mnie??? No dobra mnie, Elly i jeszcze kilka osob. Co my sobie myslimy? Nic takiego.Poprostu ja na to przypadkiem wpadlam, powiedzialam Elly ona to looknela na moim kompie i po wszyskim. No i jakto girl zesmy troche popaplaly.Ale to chyba nic zlego?Elly chciala zrobic cos co by ci sie nie spodobalo no i kilka dziewczyn, ale plan nie wyszedl wiec sie ciesz!!! Hehe ![]() ![]() |