Stasilena napisał/a: |
Nie oglądałam. A mam pytanie - była Mandaryna? :> I czy śpiewała z playbacku? :> I jak brzmiała? :> |
Tisiana napisał/a: |
Według mnie ten cały Festiwal co był teraz to był do .. pupci. Śpiewali .. ehh .. bez komentarza a Ci co wygrali to mi sie nie zbyt podobał ich występ .. no cóż całkiem nie moja muzyka .. W ogóle mam nadzieję ze ten sopot co będzie w TVN będzie o wiele lepszy .. a chyba będzie bo wykonawcy jacyś lepsi tak mi się wydaje .. |
Marcia10 napisał/a: |
nasty, chyba sie na radio Maryja przerzucimy jesli mamy sluchac tego czegos czego muzyka nie mozna nazwac, nie? |
AmazonkAA napisał/a: | ||
radio Maryja to ja szczerze podziekuje, juz wole wsadzic sobie zatyczki do uszu i nie sluchac nic. jea, dance i hiphop-polo rulez w te wakacje ;/ dla odmiany przezuce sie na metal ![]() |
Marcia10 napisał/a: | ||||
o ile gdzies znajdziesz.... |
Cytat: |
a moj maly brat zauwazyl ze tej zabie cos wystaje z pomiedzy nog |
Christine fan napisał/a: |
Muzyka to nie tylko mtv i listy przebojow :\ |
elfkaNenar napisał/a: |
Gdyby Bloodhound Gang wydał wczesniej teledysk to to byłby hit lata... yeah zayebisty teledysk i do tego z Bamem w wielkim bananie i muza całkime całkiem :D |
Kielbasa Chann napisał/a: |
Wof Disco-Polo rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Przeciez widac ze to jest pedal |
Himitsu napisał/a: | ||
Co? Diso-Polo? To on nie śpiewa czasem popu? O_o |
Marcia10 napisał/a: | ||||
Alez nie! On spiewa rock metal czy jak to tam sie zwie:D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kielbasa Chann napisał/a: |
taaaaaaaaaaaaa najlepiej niech siepwa teksty PP do tej swojej melodii ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
a mi sie wydawalo ze on proboje na sile z siebie latynosa zrobic.. a to sie okazuje ze to byl rock.. ehh |
elfkaNenar napisał/a: |
On poprostu chce być sexi i żeby średnia wieku jego fanek wynosiła choćby 14 lat |
Himitsu napisał/a: |
A pamięta ktoś jeszcze:
<fanfary proszę> dadadatututudadasraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!! NEW KIDS ON THE BLOCK ![]() ![]() |
A wiecie, jaki jest prawdziwy tytuł piosenki z tekstem (nie chce mi sie pisac jak jest dokladnie) : What she ni, what she ni from me. A! i prosze o nazwe wykonawcy. |
A wiecie, jaki jest prawdziwy tytuł piosenki z tekstem (nie chce mi sie pisac jak jest dokladnie) : What she ni, what she ni from me. A! i prosze o nazwe wykonawcy. |
Himitsu napisał/a: |
NEW KIDS ON THE BLOCK ![]() ![]() |
Gabra napisał/a: | ||
ciotka mi opowiadala jak corka jej kolezanki miala caly pokoj w ich fotach,mowila,że nigdy jej nie przejdzie i jej przeszlo oO' Zespolu nie kojarze,pewnie jakis bojsbęd xd |