| muszka napisał/a: | 
| frigg ile masz lat ze juz siegasz po papierosy?? | 
| Gabra napisał/a: | ||
| 
 HA,nawet 11 latki pala,wiesz? A w Rosji,to takie dzieci 11 letnie to ćpają klej,thc,palą,piją...Ale tylko niektóre,na szczescie. | 

( bez zadnych plastrow itp) w dodatku musial brac przez miesiac leki wiec nie mogl brac nic mietowego, nawet pasty mietowej
 ( bez zadnych plastrow itp) w dodatku musial brac przez miesiac leki wiec nie mogl brac nic mietowego, nawet pasty mietowej  

ale dobrze,że to napisałaś, bo może osobom, któr zamierzają sięgnąś po papierosy się odechce palenia
 ale dobrze,że to napisałaś, bo może osobom, któr zamierzają sięgnąś po papierosy się odechce palenia  

| niewiem czy wiecie ale w kazdym rodzaju papierosów jest zawarta mała ilość narkotyków i to właśnie przez to papierosy są jednym z bardzo częstych nałogów w które wciągnęło sięprawie 3/4 ludzi więc bardzo mocno was zniechęcam do siegania po papierosy i inne narkotyki mozecie do mnie pisać na gg i tu na forum mój nr gg to 7583578 | 
 ta era mineła...a wy w tyle :C
 ta era mineła...a wy w tyle :C
| niewiem czy wiecie ale w kazdym rodzaju papierosów jest zawarta mała ilość narkotyków i to właśnie przez to papierosy są jednym z bardzo częstych nałogów w które wciągnęło sięprawie 3/4 ludzi więc bardzo mocno was zniechęcam do siegania po papierosy i inne narkotyki mozecie do mnie pisać na gg i tu na forum mój nr gg to 7583578 | 
| Cytat: | 
| nformacje o szkodliwości są na każdej paczce papierosów | 

| nasty_girl napisał/a: | 
| hyhy ostro:d ale ja nie wiem jak mozna odkladac pieniadze..mi sie jakos nigdy by nie udalo.. wszystko co tylko mam zaraz musze wydac  | 

wszyscy wokół wiedzą, że fajki są złe i szkodliwe. wszyscy o tym wiedzą i wszyscy o tym w kółko powtarzają
 wszyscy wokół wiedzą, że fajki są złe i szkodliwe. wszyscy o tym wiedzą i wszyscy o tym w kółko powtarzają  do obrzydzenia
 do obrzydzenia  jejq... >_<
 jejq... >_< 

| AmazonkAA napisał/a: | 
| najlepsze jest to, ze wszyscy gadaja jakie to szkodliwe, ale i tak duzo moich znajomych pali. | 
 nawet nie próbowala, bo nie chce, mimo ze już niejednokrotnie byłam do tego namawiana..... ;P
 nawet nie próbowala, bo nie chce, mimo ze już niejednokrotnie byłam do tego namawiana..... ;P      pewnie już gdzieś wewnątrz mnie rozwija się jakiś rak
 pewnie już gdzieś wewnątrz mnie rozwija się jakiś rak  
     | AmazonkAA napisał/a: | 
| ekhm... i ty sie cieszysz?????? | 
 ".. amazonka chyba nie zrozumiala ironi w twoim poscie;p
".. amazonka chyba nie zrozumiala ironi w twoim poscie;p     | Shaleniec napisał/a: | 
| shana, amazonce chodizlo o to, ze jak pisalas o tym ze masz raka, uzywalas buziek typu "  ".. amazonka chyba nie zrozumiala ironi w twoim poscie;p | 

raczej by nie dał rady go zjeść
 raczej by nie dał rady go zjeść  chyba, że w jakimś drugim wcieleniu bodajrze...
 chyba, że w jakimś drugim wcieleniu bodajrze...