Chesterka napisał/a: |
AmazonkAA, a nie było tak, że przypadkiem wzięłaś ten statek od niego i przez to on znalazł się w twoim pokoju? :]
(to niby nie offtop ![]() |
Himitsu napisał/a: |
Raany, też mi problem. Po prostu ktoś chciał zrobić sobie jaja i wrzucił Ci ten statek do plecaka, w domu podczas rozpakowywania wypadł z niego i zauważyłaś go dopiero rano. Problem rozwiązany. |
Nike007 napisał/a: |
Dróga- Rodzice akurat jechali do dziadka do szpitala. My z siostrą lezałyśmy i nagle słyszmy bum. Whcodzimy do kuchni a tam doniczka rozbita z kwiatem. Jak puźniej się okazało w tym samym momęcie dziadek zmarł...
JA TEGO NIE WYMYŚLAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!! |
zwariowana_jedenastka napisał/a: |
Jednak sama nie rozumiem, w jaki sposób sie to dzieje,że zmarli, lub osoby które niebawem umrą przekazują swoim bliskim informacje ![]() |
Francesc0 napisał/a: |
a zdazylo sie wam ze cos sie dzieje.. i wydaje sie wam ze to juz kiedys bylo? ;d ja tak mam czesto,... i troche mnie to denerwuje ;d glupie to... szkode ze nie moge przypomniec co bedzie dalej ;] |
Francesc0 napisał/a: |
a zdazylo sie wam ze cos sie dzieje.. i wydaje sie wam ze to juz kiedys bylo? ;d ja tak mam czesto,... i troche mnie to denerwuje ;d glupie to... szkode ze nie moge przypomniec co bedzie dalej ;] |
blackLady napisał/a: |
Opętana, a miałąś może kaloryfer gdzieś blisko drzwi? Jeśli tak, to nic dziwnego,że firanka sie poruszała, bo to sprawa ciepłego powietrza :> |
blackLady napisał/a: |
Na 98% to przez ten kaloryfer ;] |
Tsej napisał/a: |
że kto ci niby o tym opowiedział? sam zmarły? |
cornelia.j.m napisał/a: |
ja mam ostatnio bardzo czesto takie dziwne odczucia, ze siedze np w klasie i baba pyta kolege i to w taki sposob ze przypomina mi sie ze juz keidys to samo sie dzialo czasami to jest denerwujace |
SIMON300195 napisał/a: |
Mi też to przypomina ale nie na lekcji tylko na przerwie ;/ |
violetLily napisał/a: | ||
Simon i inni - to się nazywa deja vu ^ . To zjawisko występuje najcześciej własnie u młodych ludzi. Powoduje ono wrażenie powtórzenie jakiegoś "momentu" z życia. Sama wieele razy to miałam. Jest to naprawdę normalna rzecz, którą nie trzeba się przejmować. |
Gość napisał/a: |
Jednak sama nie rozumiem, w jaki sposób sie to dzieje,że zmarli, lub osoby które niebawem umrą przekazują swoim bliskim informacje czy ktoś mi to wytłumaczy? |
violetLily napisał/a: | ||
Simon i inni - to się nazywa deja vu ^ . To zjawisko występuje najcześciej własnie u młodych ludzi. Powoduje ono wrażenie powtórzenie jakiegoś "momentu" z życia. Sama wieele razy to miałam. Jest to naprawdę normalna rzecz, którą nie trzeba się przejmować. |