Ania.O napisał/a: |
Jak można się bać pierwszego pocaunku ? |
Miracle napisał/a: |
JA JUZ MAM TEN PIERWSZY POCALUNEK "Z JEZYCZKIEM" JUZ ZA SOBA TO BYLO OK ROK TEMU I NIE ZALUJE TEGO.CHOCIAZ JUZ Z TYM CHLOPAKIEM NIE JESTEM CIESZE SIE ZE BYLO TO W TAKIM CZASIE,W TYM MIEJSCU I Z TYM CHLOPAKIEM. ![]() |
skate napisał/a: | ||
wyłoncz kapsloka |
roger-1989 napisał/a: | ||||
Inspektor, Prosiak, zbanowany inspektor czy jak ty sie teraz nazywasz weź sie od niej odwal CO JEST ZŁEGO W CAPSLOCK'U |
Elly napisał/a: | ||||||
Tak na marginesie to akurat pisał skate (kolejny iiota), nie żebym tych baranów broniła ale powiniśmy byc sprawiedliwi . ![]() |
Noid napisał/a: |
Noid też się jeszcze nie całował, a to z powodu takiej jakby tradycji, że w mojej rodzinie facet może się całować dopiero jak skończy 15 lat ![]() ![]() |
Gabrielen napisał/a: |
Kontrolują Cię? ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
ja o takim czymś jeszcze nei słyszałam ale nizłe to to =) |
a dziewczyny w Waszej rodzice od któreog roku zycia mogą się całowac? ![]() |
no słonko (mała) wiem wiem o kogo chodzi ^^ ja najdluzej godzinke =p...
no ale fajnie musiałaś stracić tych kalorii (wierząc w to co gadają =D) |
mroweczka napisał/a: |
BTW-Na przyszłość opanuj emocje i nie przeklinaj,nawet jeśli odzielasz każdą literkę gwiazdkami |
Gabra napisał/a: |
Ja juz nie wyrabiam z tymi archeologami!!! ![]() ![]() ![]() |
skate napisał/a: | ||
wyłoncz kapsloka |
nataszka napisał/a: |
a Ty sajmon jesteś brzydki i masz brzydka gitare ![]() |
Cytat: |
Wyłącz clapslocka |
Gabra napisał/a: |
Ja juz nie wyrabiam z tymi archeologami!!! ![]() //edit// a tak przy okazji to to: http://66.111.49.71/wallpapers/x/x_23_1024.jpg jest pan Fuma ![]() ![]() |
Tenchion napisał/a: |
masz za swoje ![]() |
wtedy pocałunek traci sens |
paulinka-blondynka napisał/a: |
a najgorsze jest jak jest butelka na cąłowanie i wtedy pocałunek traci sens...ja nigdy nie gram w to ![]() |
Ma... napisał/a: |
Pierwszy swój pocałunek zrobiłam w wieku 14 lat.Z wyjątkowym 16 latkiem ![]() ![]() Było super.....................To naprawde nie zapomniane przeżycie..... Ah ten języczek ![]() |
Pierwszy swój pocałunek zrobiłam w wieku 14 lat. |