Idda napisał/a: |
A w zeszłym roku....ooooo.....co drugi dzień gdzieś sobie szłam....sesese...była bk...jakoś się wyciągnęłam z tych 6 pał....serio!!!GROZIŁO MI 6 PAŁ!!!!!!!!!!!(Sama się teraz przeraziłam ![]() |
AmazonkAA napisał/a: |
a ja mam glupio co do usprawiedliwien:( i to bardzo. Mamy specjalny zeszyt, do ktorego pisze sie wszystie usprawiedliwenia, wiec praktyccznie nie da sie podrobic pisma rodzicow, bo wychowawczyni ma porownanie co do poprzednich usprawiedliwien:( i od razu widac, ze to nie oni pisali:( |
Christine fan napisał/a: |
Super!Jestes el0! |
Cytat: |
za ten post nie ale za te wstylu
"<podaje strzelbe> Zrob z nia porzadek!" i owszem, bo akurat Ciebie już na PW ostrzegałam |
Marcia10 napisał/a: |
Co? nasty wziąc? A daleko masz do tej szkoły że cię mamusia odprowadza?
To mnie zaskoczylas. Zachowujesz sie jak bachor z 1 klasy podstawowki Christe - ja taka glupia jak myslisz to nie jestem. Przeciez wiem ze klamiesz. Inaczej mowiac - ty i szkola to dwie rozne zeczy tak? |
jagara napisał/a: |
byłam kilka razy i nikt mnie nie przyłpał (nauczyciele to ćwoki) ;p siedziałam na plantach zaraz obok szkoły i nikt mnie nie widział, jeszcze raz powiem nauczyciele to cielęta nawet jak kogoś złapią to wpiszą tylko 10pkt.ujemniych lum jakąś uwage ;p.pozdro |
malinka napisał/a: |
a ja też byłam na wagarach i to wiele razy ![]() ale niestety teraz to chyba nie wybiorę sie na dłuzsze wagary ,bo mam mature i niestety potem trzeba cały materiał nadrabiać a tak to nawet tydzień mnie w squl nie było ![]() |
Cytat: |
drogi kolego
upiekło ci sie bo ten temat możesz jeszcze odświerzyć, mieścisz sie w granicy miesiąca ALE zapamiętaj na przyszłość aby patrzeć na daty bo to się źle skończy |