Paulka napisał/a: |
. Napiszcie dziewczyny czy wy mówicie soim rodzicom o takich różnych rzeczach... ? |
spontan napisał/a: |
kurra a ja jestem studentem farmacji i nie miałem w 6 klasie rozmowy o podpaskach:( |
spontan napisał/a: |
nie polecam takich rozmów z mamą, juz lepiej sie poradź starszych koleżanek. bo z takim tekstem isć do mamy to przypał. |
Gabrielen napisał/a: | ||
a dlaczego "prędzej czy później"?? mama też jest kobietą i też to przechodziła, więc moim zdaniem powinna zrozumieć od razu ![]() |
kasiulka14latek napisał/a: |
no u mnie tez tak bylo i ona np. pokazywala chlonnosc podpaski i do tych granulek co sa w podpasce (miala je w kubeczku) wlala wode i to po chwili zamienilo sie w zel czy cos takiego. dobrze juz nie pamietam. ale jak wy bedzie miec taka lekcje to wszystkie szostoklasistki razem. ale bez chlopakow no i ta babka bedzie wam wszystko wyjasniac zwiazane z okresem. bedzie mowic o tych cyklach itp. |
kropeczka napisał/a: |
Chodzę do 3 klasy , ale za 1 rok będę w 4 klasie czy tam będzie lekcja z pielęgniarką o podpaskach, okresach itp. ??? Jeśli tak to napewno dostaniemy podpaski ale jak ja to powiem mamie?? |
sami10 napisał/a: |
będziecie się uczyć jak się robi dzieci |
Anonymous napisał/a: |
Hehe ![]() ![]() |
mroweczka napisał/a: | ||
Sami...Zastanów się co mówisz...Raczej będziecie się uczyć "skąd się biorą dzieci" a nie "jak się ROBI DZIECI" ![]() Ja w czwartej klasie miałam po prostu na biologii budowę ciała kobiety i mężczyzny i nic więcej. |
trej5947424 napisał/a: |
Mi dziewczyna muwiła rze w 5 6 lub w gim1 klasie to wiesz jestem hłopak to wszystko co wiem |
michal2fun napisał/a: |
Ortografia! |
swierk84 napisał/a: |
Mysl troche,kolezanko. |
5klasistka napisał/a: | ||
kolego ![]() [ Dodano: Czw 10 Gru, 2009 16:41 ] a poza tym co do Twojego postu, myśleć to ja myśle, ale chyba wiesz, o co mu chodzi? Bo ja wiem, ortografia mi nie przeszkadza...Naprawde... chociaż "rze" napisać to zwariowany pomysł ![]() Ludzie, odbiegliśmy od tematu. Dziewczyna się pytała, czy w 4 klasie będą mieli prelekcje (raczej nie) a my gadamy o ortografii ![]() |
michal2fun napisał/a: |
nie umiem pisać |