Cytat: |
a w szkole dziewczyny nas nie lubią i to jest minus,plusem jest natomiast to,że laski jadnak nas lubią ![]() |
Cytat: |
trzeba być koleżeński dobrze się ubierać, a dalej to jest łatwo |
kubap napisał/a: |
ja jestem w paczce najbardziej popularnej w szkole
jest nas 4 (Alo,ziom[ja],maśniok i rolnik) |
jest nas 4 (Alo,ziom[ja],maśniok i rolnik) a w szkole dziewczyny nas nie lubią i to jest minus,plusem jest natomiast to,że laski jadnak nas lubią ![]() [ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 13:31 ] ja w kujoństwie się nie specjalizuję,bo kujony są nielubiane trzeba być koleżeński dobrze się ubierać, a dalej to jest łatwo |
jest nas 4 (Alo,ziom[ja],maśniok i rolnik) |
LaLa18 napisał/a: |
ahhhhh ,ja w liceum bylam najpopularniejsza dziewczyna ,co ttydzien mialam nowego hlopaka ,zajelam pierwsze miejsce na miss szkoolyy ,ahhh to bylo [teraz tez jestem sliiiczna jakbyco ] piekne ![]() |
hcecie |
,tylko ze jutro bo nie mam nowych |
a ktory to Twoj brat? ;/
[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 18:18 ] http://img404.imageshack.us/img404/1513/clipboard01dm2.jpg prosssszę! [zdjecie zrobione dzisiaj jbc] |
Tremere napisał/a: |
ale daruj sobie, są ładniejsze osoby od ciebie. |
Laki napisał/a: | ||
Ja widzę jedynie pięknie wyrzeźbiony brzuch poza tym e...ważne, że jej jest dobrze. |
fakajcie sie. ZAZDROŚNICE |
Tremere napisał/a: |
eeej, ja nie jestem Lala18! Love |
CHoCoLaTE napisał/a: |
nie mam ci czego zazdroscic. dla mnie jestem ladniejsza od ciebie. i nie mowie tego specjalnie i nie pomyslcie, ze jestem taka pusta jak ta LALA18, bo napisalam ze DLA SIEBIE jestem ladniejsza. I tyle... |
jak zresz tyle czekolady ile masz w avatarze to napewno nie jestes ladniejsza ani szczuplejsza. |
Słupek napisał/a: |
Szacun LaLa! Ja bym tak nie umiał tak ładnie grać pokemona jak Ty ![]() |
a ktory to Twoj brat? ;/ |
Natalie Hetfield napisał/a: | ||
Yy... ![]() Zero skromności, gdzie tak tyłkiem machasz. Pępek Ci się świeci? Bo mi to kolczyka nie przypomina. Laleczko: Jak Ty zdałaś maturę z polskiego? W to mi trudno uwierzyć, bo znam osoby z dysleksją, ale nie z takim czymś. A tak edutuję ten post poraz któryś. Tak sobie sprawdziłam Twój profil, w którym roku się urodziłaś. Niemożliwe, że zdawałaś już maturę, bo ten rocznik jeszcze nie zdawał ^^ |