Kod: |
--------------------------
/| /| | | ||__|| | PROSIMY NIE KARMIĆ | / O O\__ | / \ TROLLA | / \ \ | / _ \ \ ---------------------- / |\____\ \ || / | | | |\____/ || / \|_|_|/ | __|| / / \ |____| || / | | /| | --> | | |// |____ --> * _ | |_|_|_| | \-/ *-- _--\ _ \ // | / _ \\ _ // | / * / \_ /- | - | | * ___ c_c_c_C/ \C_c_c_c____________ |
Słupek napisał/a: | ||
Jak ktoś zakłada konto i od razu pisze bzdury pokemonem, to naprawdę nie widzicie, że to troll? |
Marcia10 napisał/a: |
A co to ma do rzeczy? Chyba pomyliles posty, albo postanowiles zaczac kolejnego off-topa. |
[cenzura]ć, jak nie widzisz, że ktoś tu uprawia trolling, twoja sprawa. Bo ja jestem pewien, że założyciel tego tematu podobnie holyparapet to prowokatorzy. Takich się ignoruje, a nie toczy z nimi dyskusje. |
rulerka333 napisał/a: |
Marcia10 - sohry nawyki z czatow ![]() ![]() ![]() opętana - czemutakuwazas nie jestem szatanistkom i na razie nie chcem zostac. btw spojrz na swoj nick........ |
holyparapet napisał/a: |
ja sucham czasem metalu i sie po tym zle czuje, jezdem otumaniona i mam zle wizje krwawych rzeczach i demonach. czy wy ez macie takie reakcje przy suchaniu tej muzyki ?
sry ale mam dyslekslje |
Blejdi napisał/a: |
Co ma metal do szatanizmu? Tyle co radio do Boga...
--- Metal nie niszczy człowieka ;] Tylko go lekko turbuje. Taki człowiek jak się nasłucha metalu to słuch traci. I jak potem taki człowiek pójdzie do kościoła sie wyspowiadac? Będzie się darł przy konfesjonale na caly glos! Precz z metalem! |
mikrofalowka napisał/a: |
3ma, dzieciaki. Wczoraj sobie sluchalsm metalu i musialem isc do kosciola i sie wydrzec na caly glos bo mi Glos kazal. dzisiaj mi pewnie rozkaze zgwalic mojego misia. pomocy bo niewiem co robic ![]() |
Blejdi napisał/a: |
Co ma metal do szatanizmu? Tyle co radio do Boga... |
Shaleniec napisał/a: |
post mikrofalowki to byla sciema ![]() |
rulerka333 napisał/a: |
czy mi sie tylko wydaje czy nie szanuje sie ludzi odpowiowiadajocych w tym topicu? nie dosc ze ktos po kims jedzie to jescze sam nieobiektywnie stwierdza ze metal to shatanizm. prosem was o troche umiaru! no i gdzie sie podzial nasz wsechwiedzomcy i zawsem majacy racje Słupek?? |
wlasnie, rulerka ma rację. noi adresy IP zgadzaja sie slupku ? dlaczego tak po nas jedziecie jakbyśmy zrobili wam wielka krzywde. my poprostu estesmy zainteresowane ta sprawa i chcemy zobaczyc co o tym myslice. a te bole glowy to bylo od siedzenia na sloncu 12h. |
ale dlaczego slupek jedziesz po wszystkich i nieakceptujesz nowych usrow pozatym bawisz sie w jakies gierki na tym forum udajac detektywa. nie mow ze tak nie jest bo tak jest |
Wiesz co? Trolluj sobie do woli. Stwierdziłem, że mam to w dupie, czy na tym forum jest syf czy porządek. Jak inni lubią się w gównie babrać, to niech się babrają, ja nikomu nie będę mówić już, że to niehigieniczne (metafora taka ![]() Mentalny plonk na wasze posty. |
1. tekst : cos mi sie nie chce wierzyc |
Słupek napisał/a: |
odpoczniecie sobie ode mnie. |
To moze czlowieku pisz po polsku bo nikt nie wie co twoje KE znaczy. |
1. tekst : cos mi sie nie chce wierzyc |
A to moje "cos mi sie nie chce wierzyc" to chodzilo o to ze po prostu nie moge uwierzyc i cos nie bardzo wierze ze to prawda. |
malo razy |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
A ten topic to jakaś nędzna prowokacja ;p |