| Shaleniec napisał/a: | 
| kazdy chlopak na tym forum mastrubuje/mastrubowal sie:P co za glupia ankieta. :/ | 
| HeyaH napisał/a: | 
| i zmusza Cie do sluchania Krawczyka :> | 
| kicp napisał/a: | 
| To stereotyp, aczkolwiek czesc chlopakow sie nie masturbuje, co jest potwierdzone naukowo. | 
| Himitsu napisał/a: | ||
 Żadna kara. Krawczyk to akurat taki wykonawca, przy którego piosenkach uszy nie muszą więdnąć. Co więcej, co poniektórych jego utworów całkiem przyjemnie się słucha. A raczej słuchało, ale to zupełnie inna bajka.  | 	
| HeyaH napisał/a: | ||||
 Jak dla mnie - potezna. Co kto lubi.  | 	
| nasty_girl napisał/a: | 
| no to zeby kara byla kara a nie przyjemnoscia.. hmm britney spear.. albo jakas inna plastikowa panna.. to dopiero udreka dla uszu:d | 
| kicp napisał/a: | ||||||
 hm, potezna, bo tak bylo w losux bodajze? Krawczyk ma chwytliwe piosenki, co prawda nie wnoszace zadnych glebszych tresci lirycznych, ani nie sa jakimis majstersztykami, ale i tak jest stale jednym z najlepszych polskich muzykow na dzien dzis. I tak juz od, eee, kilkudziestu lat  | 	
| Krawczyk ma chwytliwe piosenki, co prawda nie wnoszace zadnych glebszych tresci lirycznych, ani nie sa jakimis majstersztykami, ale i tak jest stale jednym z najlepszych polskich muzykow na dzien dzis. I tak juz od, eee, kilkudziestu lat | 
| No i nie dziwie sie, skad takie kolosalne ilosci postow ;] | 
| Crimson Lady napisał/a: | 
| ja sie masturbuje. nozycami krawieckimi.  xDD ahhahaha  | 	
| mistrz_bartek napisał/a: | ||
 oczywiście nożyczki trzyma krawcowa!  | 	
| TomcioMag napisał/a: | 
| a ja jeszcze nia napisałem czym ja to robie :P 
 ja to robie pocierajac ... o tarke :D :D normalnie bosskie uczucie -_- .....  | 	
| masturbacja to malo ciekawy temat :/ | 
| Na forum jest tego zakaz  |