Ant0n napisał/a: |
Nie pojde za moda instalujac jakies niszowe przegladarki ;] |
nidhogg napisał/a: | ||
hahahah niszowe, dobre sobie |
Gabra napisał/a: |
firefox.pl to sciągnij od razu polską wersje ![]() heh nasty a te aktualizacje sh!t dają bo musieli bysmy codziennie aktualizowac [ciagle nowe zagrozenia...] no i najwazniejsze,wiem to z własneg o doswiadczenia ze jak weszłam na jakąś strone to wyskakujące okienka chciały zainstalować mi w IE spy'a! [bo włączylam ochrone spybota] w operze takie okienka są blokowane au tomatycznie ![]() zobaczcie sobie,zrobilam screena [w tle strona createyourband.com czy jakos tak.. http://img270.imageshack.us/img270/1522/sbajbot3na.png |
Marcia10 napisał/a: |
Ja używam Mozilli Firefox, ale mój tata się upiera "że IE jest lepsze bo ładniejsze ![]() |
Cytat: |
Nie, bo ta Opera cała zniekształca obraz, uzywam FireFoxa i jestem zadowolona. |
chyab przez to ze czesciej ja uzywalismy to zaczela normalnie funkcjonowac. |
Magwill napisał/a: |
Ja używam 2 przeglądarek Internet Explorer i Mozilla Firefox ![]() |
Tore napisał/a: |
Większość tak robi |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Karty otwierają się podobnie jak w Operze. |
Laki napisał/a: | ||
Skąd to wiesz? Ja tylko Mozilli używam, IE mnie wkurza.. |
Tore napisał/a: |
IE masz wgraną razem z Windowsem a Mozille sobie instalujesz.Wniosek z tego taki że większość osób w tym ty używa 2 przeglądarek. |
Monik napisał/a: | ||
Nie każdy przecież instaluje sobie Mozillę. |
IE mnie wkurza, strasznie wolno laduje. Uzywam opery ale kiedy potrzeba wlaczyc cos z wtyczka to musze przez IE. Pomimo ze wtyczka jest zainstalowana, musze wchodzic przez IE, na operze nie laduje. |