Noid napisał/a: |
Ja jeszcze nigdy nie dostałem szlabanu ![]() ![]() |
Gabra napisał/a: |
Hej
Ja nie dostałam szlabanu ale kiedys jak bylam mała to uparłam sie mocno na białego balonika.Tylko na białego!Tupałam,ryczałam wrzeszzczałam. Dostałam w tyłek.Juz wiecej sie tak nie zachowalam ![]() ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
no ja mam szlabany, w dodatku bardzo często (ale przecież młodzież musi sie wyszaleć![]() |
Aren napisał/a: |
Ja szlabanów nie dostaje juz od bardzo dawna... Z tego powodu że nic takiego nie robie co by zasługiwało na szlaban... Ale jeśli już coś się zdaży to muszę jakoś wynagrodzić to co zrobiłem ale nie są to jakieś welkie rzeczy ;-) |
mroweczka napisał/a: |
Ja b.rzadko dostaję szlaban,częściej mam ostrą awanturę w domu. A jak juzto taki szlaban dostaję,że Ho ho....2 tygodnie bez koni.. |
Keśka napisał/a: | ||
2 tygodnie bez koni..? Ciesz, się, bo nie masz najgorzej. Ja rzadko dostaję szlabany, a jeśli już coś takiego się zdarzy, to jest to najczęściej zakaz na jazdę konną i to na conajmniej 1 miesiąc!!! Do tego nie mogę pojechać sama, bo rodzice poprostu nie dadzą mi pieniędzy. |
Iśka napisał/a: |
A wiecie, ta sie zastanawiem, ze rodzice sa czesto wredni. Mróweczce i Keśce zabraniaja koni bo wiedza ze one to kochaja... a mi jak juz dadza jakis szlaban to niie np na telewizor, ktory ogladam dwa razy w tygodniu (tylko jak jest 'm jak milosc', chociaz ostatnio o ten jedyny serial przestalam ogladac) tylko na kompa ;/ albo zabraniaja mi uczestniczyw w jakichs spektaklach... no kiedy ja to wlasnie najbardziej kocham ;/ Ale faktem jest ze cos takiego (taki szlaban) zdaza sie rzadko ^^ |
Shaunri napisał/a: |
Kilka lat temu powiedziałam, że jeśli któryś z Rodziców podniesie na mnie rękę to ja pójdę na Policję
Chyba bym takie wyrodne dziecko zabił na miejscu. |