Zbulwersowana napisał/a: |
JAK MOŻNA ZAKŁADAĆ TAKIE PERWERSYJNE TEMATY?! GDZIE SĄ MODERATORZY DO JASNEJ CIASNEJ! WY TU DZIECI PSUJECIE! BAN BAN BAN!! BAN DLA TEGO SZATAŃSKIEGO FORUM! AKYSZ DIABOLE! I KTO TO WIDZIAŁ, ŻEBY 13-LATKI GOLIŁY SOBIE OKOLICE BIKINI?! NO ISTNA SEKTA! BAN! |
Zbulwersowana napisał/a: |
JAK MOŻNA ZAKŁADAĆ TAKIE PERWERSYJNE TEMATY?! GDZIE SĄ MODERATORZY DO JASNEJ CIASNEJ! WY TU DZIECI PSUJECIE! BAN BAN BAN!! BAN DLA TEGO SZATAŃSKIEGO FORUM! AKYSZ DIABOLE! I KTO TO WIDZIAŁ, ŻEBY 13-LATKI GOLIŁY SOBIE OKOLICE BIKINI?! NO ISTNA SEKTA! BAN! |
kasiulka14latek napisał/a: |
no wiec tak. chcialabym aby wszystkie dziewczyny napisaly tutaj:
-swoj wiek -wymiary w i pod biustem -wage -wzrost -czy maja okres czy nie i od kiedy go maja -czy nosza staniki i jakie rozmiary -czy maja owlosienie lonowe i pod pachami i czy jest go duzo -czy maja wydzieline sluzowa bede wan za to bardzo wdzieczna. wymyslilam ten temat zjednego powodu : ja mam 14lat, jestem plaska, nie mam okresu, jestem niska. i moja mama mi wmawia ze ja sie prawidlowo rozwijam. wiem ze kazdy dojrzewa w innym czasie ale ja prawie wcale! a oto moje odpowiedzi: -wiek 14lat (za4dni) -pod 66cm, w 72-73cm -ok 44kg -rawie 160cm -nie mam okresu i chyba nigdy go nie dostane ![]() - nosze stanik 65AA i zerowke (od niecalych 2tygodni) - mam geste i dlugie owlosienie lonowe i troche dlugich i ciemnych wlosow pod pachami -mam wydzieline od poltora roku |
mroweczka napisał/a: |
......
Nina rozwijasz się prawidłowo. A to nie możliwe,żebyś miała w biuście i pod 0 i 0;] Co najwyżej możesz mieć 65 i 65 lub 70 i 70...Ale nie 0 i 0 ![]() |
-swoj wiek -wymiary w i pod biustem -wage -wzrost -czy maja okres czy nie i od kiedy go maja -czy nosza staniki i jakie rozmiary -czy maja owlosienie lonowe i pod pachami i czy jest go duzo -czy maja wydzieline sluzowa bede wan za to bardzo wdzieczna. wymyslilam ten temat zjednego powodu : ja mam 14lat, jestem plaska, nie mam okresu, jestem niska. i moja mama mi wmawia ze ja sie prawidlowo rozwijam. wiem ze kazdy dojrzewa w innym czasie ale ja prawie wcale! a oto moje odpowiedzi: -wiek 14lat (za4dni) -pod 66cm, w 72-73cm -ok 44kg -rawie 160cm -nie mam okresu i chyba nigdy go nie dostane ![]() - nosze stanik 65AA i zerowke (od niecalych 2tygodni) - mam geste i dlugie owlosienie lonowe i troche dlugich i ciemnych wlosow pod pachami -mam wydzieline od poltora roku |
Clover napisał/a: |
ello za miesiac skończe 11 lat
wzrost 150 waga 33kg mam miesiaczke stanik rozmiar 0AA,A owłosienia niemam ![]() |
Aszka napisał/a: |
Skoro twierdzisz, że to jest mozliwe to chba u jednej na milion. A czy możliwy jest przypadek żeby łonowych jeszcze nie było a pod pachami już były. Bo jestem ciekawa. |
sory sami10 ale wydaje mi sie ze klamiesz albo teraz albo we wczesniejszym temacie. wczesniej jak ja napisalam ze mam pod biustem 66cm a w 73cm to napisalas ze ty masz wieksza roznice (poprostu wiekszy biust) a teraz napisalas ze u ciebie roznica wynosi 6cm , a u mnie 7cm. wiec sie zastanow. z tego co teraz napisalas to wynika ze to ja mam wiekszy biust. a jak to mozliwe ze nosisz miseczke A skoro masz MNIEJSZE?? zeby nosic miseczke A roznica miedzy obwodem w biuscie a pod biustem musi wynosic 12cm. u ciebie jest to zaledwie polowa czyli 6cm. wiem ze to zalezy od firmy ale A i tak byloby za duze... cos krecisz.... najpierw piszesz ze masz wieksze, pozniej okazuje sie ze jednak masz mniejsze, a na koniec ze masz duze (bo przeciez miseczka A). mozesz mi to wytlumaczyc???? |