Shaunri napisał/a: |
najbogatszych krajów na świecie |
Tremere napisał/a: |
wiesz po czym poznaje jak zyja ludzie w danym kraju? po tym ile jest designerskich sklepow w stolicy. |
jemen jest biedniejszy, fakt, ale nigdzie nie napisalam ze jest bogatszy, po prosut go wymienilam. |
pogodz sie ze mieszkasz w srednio zamoznym panstewku zawistnych |
nasty_girl napisał/a: |
15 lat od czego? |
Słupek napisał/a: |
Ziom, przyłóż się trochę do historii ![]() |
<ziewa> Coś jeszcze? |
kogo to obchodzi |
przystojny napisał/a: |
ale wy to jesteście jeb... kur zeby aż taki offtop to już samych siebie przeszliście, bym sie wypowideział na temat moich pogladów politeczynych ale nie zrobie tego bo bym pogębił offtopa. Pamiętając o czym mówiliśmy przypomne wam mówiliśmy o prolbemach z kolegami co wyzywają i wyśmiewają sie z więcej niż połowy forumowiczów ale czy to nie jest dziwne...?? |
smoczek250 napisał/a: |
Kurna, ja tutaj to zawsze zajrzę po zakończonej bitwie :/ ....
A to "nadaje" Tremere to są istne brednie... a z całego tematu najlepszy jest wskaźnik zamożności danego Państwa - "wiesz po czym poznaje jak zyja ludzie w danym kraju? po tym ile jest designerskich sklepow w stolicy." Przynajmniej dowiedziałem się przez jakich ludzi Polska ma zszarpaną opinię w innych krajach - często odczuwałem to podczas wyjazdów za granicę, m.in: Izraelu. |
nie mieszkales tam, nie mieszkasz i nie bedziesz mieszkal |
Mózg napisał/a: |
Ze względu na przedłużający się off-top wnoszę o zamknięcie wątku. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi ![]() |
eviltwin1 napisał/a: | ||
Skąd to wiesz? Prorok? Tremere, wkurzają mnie tacy ludzie jak ty. Tą twoją "ziemię obiecaną nie dla nas" sobie wsadź. Jeśli wiesz przynajmniej gdzie :). |
część z was rzekomo uchodzi za poważnych i dojrzałych ludzi. |
SIMON30019 napisał/a: |
Bardzo mądra wypowiedz i współczuję tym niedojrzałym |
Tremere napisał/a: | ||
i vice versa, tyle ze wy, wasza wiara i cala polska najprawdopodobniej by w tym momencie nie istniala gdyby nie my wieki temu.
prosze cie, jezeli ktos na tym forum jest niedojrzaly to chyba wlasnie ty. =) |