miałem 9 punktów za list heheh
 miałem 9 punktów za list heheh  
     | Słupek napisał/a: | 
| Niech mi lepiej ktoś powie, co ja mam zrobić przed pieprzoną maturą  | 

| knapior napisał/a: | 
| ja miałem 29/40, 34/40, 36/40. | 

.
 .

) jeśli będą punktowane, jak myślę! Nie mogę pogodzić się z myślą, że mój brat jak zwykle był lepszy ;(  (on miał 40...)
 ) jeśli będą punktowane, jak myślę! Nie mogę pogodzić się z myślą, że mój brat jak zwykle był lepszy ;(  (on miał 40...)      ale napewno około 34 będę miał
 ale napewno około 34 będę miał      W pewnym sensie nie zdziwiłam się. Miałam z matematycznego max, tylko polski zawaliłam bo mojej nauczycielki nie było przez pół roku i nie miałam przez ten czas lekcji polskiego o.O
 W pewnym sensie nie zdziwiłam się. Miałam z matematycznego max, tylko polski zawaliłam bo mojej nauczycielki nie było przez pół roku i nie miałam przez ten czas lekcji polskiego o.O     | Shaunri napisał/a: | 
| Riaga - Praktycznie każdy test jaki Cię w życiu spotka to test porównawczy, bo tylko takie testy mają sens istnienia. Ma On za zadania PORÓWNANIA Twoich wyników z wynikami innych z tego samego rocznika, tak więc jeśli test był trudny, to inni też napisali gorzej i w porównaniu z nimi wypadniesz i tak, tak samo. | 
 :
: