Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Znajomości Forum

Kasia - Czw 02 Sie, 2007 10:19
Temat postu: Znajomości Forum
Hejka.

Nie wiem dlaczego mnie nie akceptujecie??
I nie jestem długo na Forum i chciałabym poznać wszystkich chłopaków w wieku 10,11 lat.
Na forum bym chciała mieć przyjaciółkęMarcia10 masz już przyjaciółkę z foru??
I proszę o odpowiedzi chłopaków i Marci10. Kwiat

Albo dobrego przyjaciela oczywiście w moim wieku
the dude - Czw 02 Sie, 2007 10:22
Temat postu:
yhy
super
Kasia - Czw 02 Sie, 2007 11:36
Temat postu:
ile masz lat ??
Shaunri - Czw 02 Sie, 2007 14:08
Temat postu:
: D

Dobry wątek z rana jak śmietana, co nie : )?
Marcia10 - Czw 02 Sie, 2007 14:50
Temat postu:
Wcale tak nie jest!
A z reszta... kiedy bylam w twoim wieku to tez myslalam ze mnie tu nie chca... bylo PARE (xD) ciekawych przygod na tym forum, pare sprzeczek ze Słupkiem.. eh.

Jesli chcesz wiedziec to ja nie mam nic przeciwko przyjazni, ale mam 13 lat ; ) Mialam 10 kiedy sie rejestrowalam tu...
Akacja12 - Czw 02 Sie, 2007 15:36
Temat postu:
Bo piszesz takie tematy ;D
Laki - Pią 03 Sie, 2007 00:17
Temat postu:
Kasia, Nie uważasz za głupie znajdowanie sobie przyjaciółki na forum? Co by Ci taka dała? Pisz mądrze, a raczej każdy będzie czytał chętnie Twoje wypociny i odpowie na nie (:
cornelia.j.m - Pią 03 Sie, 2007 15:42
Temat postu:
Hmm wlasciewie co tak dobrego napisala Marcia 10 ze dostala za taka wypowiedz punkt "pomogla"?? Confused
Chyba ze za to ze poparla Kasie, ale chyba za to sie nie dostaje punktow tylko za konkretna wypowiedz ktora rzeczywiscie POMOGLA a nie bo sie kogos lubi...bez przesady.

Pozatym Laki ma racje.. po kiego grzyba jest ci potrzebna na FORUM przyjaciolka? ehh pozatym przyjaciolka to nie jst dobre slowo raczej jakas kolezanka, no bo jak mozna miec przyjaciolke ktorej sie nie nawet nie zna osobiscie i nigdy na oczy nie widzialo?
AŚKA - Pią 03 Sie, 2007 16:51
Temat postu:
początki są zawsze trudne... biggrin
nasty_girl - Wto 07 Sie, 2007 12:40
Temat postu:
Nie ma to jak kompleksy, dziewczyno wyjdź do ludzi, po h** Ci znajomi tutaj.. do tego "przyjaciele" buehehe
Magwill - Wto 07 Sie, 2007 21:47
Temat postu:
Kasiu ja też mam 11 lat i czuję, że niektóre osoby mnie nie akceptują, bo np.: jestem jeszcze młodziutka, ale takie jest życie, w swoim czasie kilka osób Cię polubi Wink
Ja już mam kilka osób numery gg i piszemy sobie, okazuje się, że pozory mylą Very Happy
Shaunri - Wto 07 Sie, 2007 22:07
Temat postu:
Bo my jesteśmy źli, grrr, wrrr ; )
Monik - Sro 08 Sie, 2007 09:42
Temat postu:
Kasia napisał/a:

Jak możesz poznać po 21 postch czy Cię akceptujemy, czy nie?
Magwill napisał/a:
ja też mam 11 lat i czuję, że niektóre osoby mnie nie akceptują, bo np.: jestem jeszcze młodziutka

Jejku, każdego ktoś lubi a ktoś nie, zresztą nie ważne ile ma się lat tylko na ile się zachowuje, ja mam rok więcej i nie żalę się że mnie nikt nie kocha, oh
Anonymous - Sro 08 Sie, 2007 14:37
Temat postu:
A mnie nikt nie lubi tu i jakoś żyję.
stefcio - Sro 08 Sie, 2007 14:56
Temat postu:
Cytat:
I nie jestem długo na Forum i chciałabym poznać wszystkich chłopaków w wieku 10,11 lat.

Zawsze mi się wydawało, że dziewczynki w Twoim wieku bawią się lalkami, a nie szukają chłopaków na forach internetowych.

Cytat:

Jeśli ktoś Cie nie akceptuje, musi mieć do tego jakiś powód. Przemyśl może lepiej to, co piszesz. Powinnaś sobie zdawać sprawę z tego, iż Twoje posty mogą wydawać się głupie ludziom starszym od Ciebie.
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 14:59
Temat postu:
stefcio napisał/a:
Cytat:

Zawsze mi się wydawało, że dziewczynki w Twoim wieku bawią się lalkami, a nie szukają chłopaków na forach internetowych.

Kiedy ja mialam 11 lat to jeszcze sie bawilam lalkami, wiekszosc dziewczyn w moim wieku i starszych zapewne tez, ale w tych czasach stalo sie tak, ze dzieci juz w tym wieku chca uwazac sie za dorosle (m.in. maluja sie, chodza na dyskoteki, szukaja chlopakow, niektore nawet pala papierosy lub pija alkohol).
mała 13 - Sro 08 Sie, 2007 15:08
Temat postu:
jak ja miałąm 11 lat to nie miałam pojęcia do czego taki chłopak jest i jak któś mnie "adorował" to ja go odrzucałam a teraz kiedy bym tak chciał mnie nikt nie chce Sad
Monik - Sro 08 Sie, 2007 15:10
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
Kiedy ja mialam 11 lat to jeszcze sie bawilam lalkami, wiekszosc dziewczyn w moim wieku i starszych zapewne tez, ale w tych czasach stalo sie tak, ze dzieci juz w tym wieku chca uwazac sie za dorosle (m.in. maluja sie, chodza na dyskoteki, szukaja chlopakow, niektore nawet pala papierosy lub pija alkohol).

Taaak, wiele się zmieniło odkąd Ty 3 lata temu miałaś 11 lat.
CHoCoLaTE napisał/a:
maluja sie, chodza na dyskoteki, szukaja chlopakow, niektore nawet pala papierosy lub pija alkohol

Mhm, już to widzę, jak umalowana "jedenastka" wchodzi na dyskotekę z cygarem w ustach i piwem w ręku, oraz z zamiarem zdobycia jak największej liczby kolesi (w wieku tak 17-19 lat) ;]

[ Dodano: Sro 08 Sie, 2007 14:12 ]
Edit: Tak, to było wieki temu, mała 13, nie? ;]
Akacja12 - Sro 08 Sie, 2007 15:46
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
A mnie nikt nie lubi tu i jakoś żyję.

Nie martw się, ja Cie lubię ;*
;P
Shaunri - Sro 08 Sie, 2007 15:48
Temat postu:

Aż mi się to samo nasunęło na język ; )
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 16:27
Temat postu:
Monik napisał/a:

Czy to ironia? ;>
Laki - Sro 08 Sie, 2007 16:29
Temat postu:
Nie to nie jest ironia, tylko nie jesteś taka dorosła, więc to piszą..
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 16:56
Temat postu:
No ja poprostu napisalam ze kiedy mialam 11 lat to sie wszyscy bawili w tym wieku lalkami, a teraz jest inaczej..
nasty_girl - Sro 08 Sie, 2007 17:22
Temat postu:
Ja wiem czy się zmieniło, raczej nasiliło, i 5 lat temu były takie przypadki o jakich mówicie, tylko że było ich mało, teraz to prawie wszystkie są takie..
Shaunri - Sro 08 Sie, 2007 18:43
Temat postu:
nasty poległa ; )

Wydaje wam się drogie kobiety : )
Akacja12 - Sro 08 Sie, 2007 19:02
Temat postu:
Nie pamiętacie jak byłyście w 5 klasie ? Ja w piątej klasie ganiałam za chłopakami (znaczy może nie ganiałam, ale się interesowałam), a musicie wiedzieć że to już sporo, i większość w tym wieku raczej już się po prostu lalkami nie bawi (dojrzewanie i te sprawy).

W tym wieku dziewczynki zaczynają odkrywać swoją kobiecość. Malują się (i to też tylko nieliczne), bo myślą że to będzie się podobać chłopcom.

Na dyskoteki (do klubów) nie sądze by chodziły, ewentualnie szkolne, albo kolonijne. Potańczyć chyba każdy może...
Monik - Sro 08 Sie, 2007 19:12
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
No ja poprostu napisalam ze kiedy mialam 11 lat to sie wszyscy bawili w tym wieku lalkami, a teraz jest inaczej..

Lol, ale od tego czasu minęły 3 LATA, to nie jest kurde pół wieku żeby się diametralnie wszystko zmieniło (ulubione zdanie dziadków i babć: "kiedy byłem/am w Twoim wieku..."), gdyby tak było, to jakbyś Ty powiedzmy w 4 klasie bawiła się lalkami, to jakbyś była w szóstej to wtedy tamci czwartoklasiści byliby nałogowymi palaczami, ćpunami, alkoholikami etc. (tak jak napisałaś). Może po prostu w tym wieku byłaś w takiej grupie która bawiła się lalkami, to nie znaczy, że od tego czasu nagle się wszystko zmieniło i dziewczynki zamiast do szkoły nosić barbie noszą papierosy i lakiery do paznokci.
Cytat:
teraz to prawie wszystkie są takie..

Jakoś nie widzę w swoim otoczeniu zmalowanych "starych-malutkich", u mnie w szkole jedna tylko jest taka, ale ona to w ogóle jest osobowość powalająca, a tak to reszta nie.
Cytat:
Na dyskoteki (do klubów) nie sądze by chodziły

Dokładnie, kto by puścił dziesięciolatkę do klubu na całą noc? Smile
Cytat:
Czy to ironia? ;>

Owszem.
Shaunri - Sro 08 Sie, 2007 19:34
Temat postu:
Dokładnie, kto by puścił dziesięciolatkę do klubu na całą noc?

Nie ważne kto by puścił, ważne kto by zgwałcił ; )
Laki - Sro 08 Sie, 2007 19:54
Temat postu:
Monik napisał/a:
Dokładnie, kto by puścił dziesięciolatkę do klubu na całą noc? Smile

Kto by ją wpuścił? ;p
Shaunri - Sro 08 Sie, 2007 20:36
Temat postu:
Ten sam który by zgwałcił ; )
Laki - Sro 08 Sie, 2007 22:45
Temat postu:
Ano to zmienia postac rzeczy ;D Ale na serio niszowe są problemy 10-latków w klubach (o ile są), raczej szalone 13-nastki,14-tki : )
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 22:54
Temat postu:
Monik napisał/a:
CHoCoLaTE napisał/a:

Lol, ale od tego czasu minęły 3 LATA, to nie jest kurde pół wieku żeby się diametralnie wszystko zmieniło (ulubione zdanie dziadków i babć: "kiedy byłem/am w Twoim wieku..."), gdyby tak było, to jakbyś Ty powiedzmy w 4 klasie bawiła się lalkami, to jakbyś była w szóstej to wtedy tamci czwartoklasiści byliby nałogowymi palaczami, ćpunami, alkoholikami etc. (tak jak napisałaś). Może po prostu w tym wieku byłaś w takiej grupie która bawiła się lalkami, to nie znaczy, że od tego czasu nagle się wszystko zmieniło i dziewczynki zamiast do szkoły nosić barbie noszą papierosy i lakiery do paznokci.

Mowie o TERAZ, a nie kiedy bylam w 6 klasie, bo kiedy bylam w 6 klasie widzialam ze 4 klasisci chodza z karteczkami i tymi tam MyScene na przerwach..
Teraz widze co innego, a o dyskoteki chodzi mi o dziennie, ale i tak sa za male do takich klubow (nie bede pisac jakich, bo pewnie nie znacie z mojego miasta). Ale chodza tam moje starsze kolezanki i mowia kogo widzialy. Nawet te 10-latki maja konta na fotka.pl to sa pozapisywane ze byly w jakichs tam dyskotekach etc.
Laki - Sro 08 Sie, 2007 23:06
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
Nawet te 10-latki maja konta na fotka.pl to sa pozapisywane ze byly w jakichs tam dyskotekach etc.

A wierzysz im? : ) Najlepsze jak taka sweetnastolateczka należy do klanu fantyków jakiegoś klubu piłkarskiego, albo Hooligans : ) CHoCoLaTE, Z Łodzi może nie jesteś?
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 23:09
Temat postu:
Laki napisał/a:
CHoCoLaTE, Z Łodzi może nie jesteś?

Nie ;P
Anonymous - Sro 08 Sie, 2007 23:15
Temat postu:
Teraz 13-latki wyglądają na 25 lat, a ja mam 17 i nawet na tyle nie wyglądam.
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 23:17
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:

No czy na 25 to nie wiem, ale na 16-18 to niektore tak, np. dwie moje kumpele =/
Anonymous - Sro 08 Sie, 2007 23:21
Temat postu:
Spójrz chociaż na tą, co miała zastąpić Dodę w Virgin. <rzygi123456>
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 23:26
Temat postu:
Co? Ktos mial zastepowac Dode?
Anonymous - Sro 08 Sie, 2007 23:32
Temat postu:
A nie? Doda se poszła z Virgin, to ta miała wpaść.
Ażesz... obcykana jestem :p
CHoCoLaTE - Sro 08 Sie, 2007 23:44
Temat postu:
I co, podobna do Dody, ile miala lat? Przyjeli ją? Sa jej zdjecia w internecie? Pytania, pytania, pytania... xD
Laki - Czw 09 Sie, 2007 00:11
Temat postu:
Na wp był artykuł, zajęło mi teraz 3s. odszukanie znowu, dupeczka nazywa się Ewa Farna- jest Czeszką i jest w moim wieku (:

http://images.google.pl/images?hl=pl&q=Ewa%20Farna&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi
Akacja12 - Czw 09 Sie, 2007 07:42
Temat postu:
Ładna (;
A Doda robi solową karierę ? <lol>
CHoCoLaTE - Czw 09 Sie, 2007 10:05
Temat postu:
No tak, nagrala plyte "Diamond Bitch". Ten zespol i tak nie byl jej do niczego potrzebny, musiala tylko pokazywac sie na plakatach z tym gosciem =/
Shaunri - Czw 09 Sie, 2007 10:07
Temat postu:

Tak, tak, ostatnio witałem w jakimś gimnazjum przypadkiem i co zobaczyłem? Dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci - Nic co wybijałoby się ponad poziom.

Macie urojenia jakieś : )
CHoCoLaTE - Czw 09 Sie, 2007 10:35
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Tak, tak, ostatnio witałem w jakimś gimnazjum przypadkiem i co zobaczyłem? Dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci - Nic co wybijałoby się ponad poziom.

Macie urojenia jakieś : )

Ale nie wszyscy tak wygladaja, tylko niektorzy. Zreszta taki wyglad wyrabiaja sobie chodzac do gimnazjum juz dluzszy czas. Ale to tez zalezy od szkoly.
Shaunri - Czw 09 Sie, 2007 10:44
Temat postu:
No, a co, tych kilku wyjątków to niby nie było 5,10,15 czy 30 lat temu?

Mówię, urojenia macie.
Laki - Czw 09 Sie, 2007 14:07
Temat postu:
http://kobieta.wp.pl/kat,62594,title,Dzisiejsza-mlodziez-jest-lepsza,wid,8873632,wiadomosc.html

Znalazłem przez przypadek taki artykuł ;]
Monik - Czw 09 Sie, 2007 14:10
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
Mowie o TERAZ, a nie kiedy bylam w 6 klasie, bo kiedy bylam w 6 klasie widzialam ze 4 klasisci chodza z karteczkami i tymi tam MyScene na przerwach..

Sama sobie zaprzeczasz.
Spróbuję Ci dokładniej wytłumaczyć, o co mi chodziło.
Teraz byłaś chyba w I gimnazjum, co nie? I uważasz, że teraźniejsze czwartoklasistki uważają się za starsze itd. A Ty piszesz, że jak byłaś w 6 klasie (rok temu) to bawiły się lalkami i w ogóle.Czyli wychodzi na to, że jak Ty byłaś w 6 klasie to czwartoklasistki były dziecinne, a te rok później już lalunie i w ogóle.
CHoCoLaTE - Czw 09 Sie, 2007 23:34
Temat postu:
No widzisz, pojelas ;P
Bo one nasladuja te starsze "kolezanki", chca sie do nich upodobnic, nie wiedzac ze sa na to jeszcze za mlode..
Monik - Pią 10 Sie, 2007 08:59
Temat postu:
A, czyli skoro niby pojęłam, to twierdzisz, że o tylko rok młodsze pokolenie nagle jest inne. Lol.
Shaunri - Pią 10 Sie, 2007 09:45
Temat postu:
To nie jest nawet inne pokolenie : )
Słupek - Pią 10 Sie, 2007 10:28
Temat postu:
A tak w ogóle to jakie ja jestem pokolenie? JP2, mp3, LPR?
CHoCoLaTE - Pią 10 Sie, 2007 10:57
Temat postu:
Monik napisał/a:
A, czyli skoro niby pojęłam, to twierdzisz, że o tylko rok młodsze pokolenie nagle jest inne. Lol.

No popatrz jak sie szybko wszystko zmienilo :O xD
stefcio - Pią 10 Sie, 2007 11:21
Temat postu:
Nie znam takiego pojęcia, jak rok młodsze pokolenie. Czy jest ktoś, kto byłby w stanie mi je wytłumaczyć? Bo rocznik to coś innego niż pokolenie.
CHoCoLaTE - Pią 10 Sie, 2007 11:29
Temat postu:
Monik się poprostu pomyliła
Monik - Pią 10 Sie, 2007 15:00
Temat postu:
Tak, pomyliło mi się, przepraszam.

CHoCoLaTE napisał/a:

W tym momencie nabijasz się sama z siebie.
Akacja12 - Pią 10 Sie, 2007 15:41
Temat postu:
Słupek napisał/a:
A tak w ogóle to jakie ja jestem pokolenie? JP2, mp3, LPR?
Może być JPG.
CHoCoLaTE - Pią 10 Sie, 2007 18:39
Temat postu:
Cytat:
CHoCoLaTE napisał/a:

W tym momencie nabijasz się sama z siebie.

OMG! Moja wina ze w ciagu roku te bachory sie tak pozmienialy!!!!!!!!!! Jak niektorzy potrafia wnerwic czlowieka... =/
Moze u ciebie w miescie nie ma takiego czegos i juz.
stefcio - Pią 10 Sie, 2007 19:40
Temat postu:
Cytat:
OMG! Moja wina ze w ciagu roku te bachory sie tak pozmienialy!!!!!!!!!! Jak niektorzy potrafia wnerwic czlowieka... =/
Moze u ciebie w miescie nie ma takiego czegos i juz.

Bachorem można przecież nazwać Ciebie, przecież jesteś jeszcze dzieckiem.

Osobiście wątpie, aby w ciągu roku się tak dużo zmieniło.
CHoCoLaTE - Pią 10 Sie, 2007 19:55
Temat postu:
stefcio napisał/a:
Bachorem można przecież nazwać Ciebie, przecież jesteś jeszcze dzieckiem.

Wiem, a czy ja napisalam ze akurat JA nie jestem? ^^ Poprostu sie zdenerwowalam i ich tak nazwalam. Rownie dobrze moglabym ich nazwac dziećmi.
Shaunri - Pią 10 Sie, 2007 21:08
Temat postu:
Jej, jak ostatnio wpadł do mnie kuzyn dziewięcioletni i dowiedziałem się że dawno przeszedł gry, w które Ja bym teoretycznie bał się zagrać mając lat 13-14 to też myślałem że coś się zmieniło.

Ale nie, to po prostu takie moje wrażenie było, po prostu wrażenie.
Akacja12 - Pią 10 Sie, 2007 21:59
Temat postu:
No trudno, dostęp do wszystkiego coraz łatwiejszy, no to trudno się dziwić że teraz jest inaczej niż kiedyś... ale nie rok temu!
Sama wolałam żyć sobie w średniowieczu (byle nie w najniższej kaście ;p).
mała 13 - Sob 11 Sie, 2007 13:04
Temat postu:
wrócę jeszcze do tego wyglądu : otóż, moja koleżanka nosi rozmiar ubrań mojej mamy (40), a co za tym idzie wygląda na starą babę (nie żeby była jakaś gruba, ona jest po prostu kształtna Smile) ja natomiast wyglądam na 11 lat a nie 14 (tj. mam małe cycki, jestem niska, chuda itp.) kiedyś jak razem byłyśmy w sklepie to jak koleżanka poszła coś przymierzyć to sprzedawczyni do mnie : z mamusią na zakupy przyszłaś ?

*Ż*E*N*A*D*A* !!!
Magwill - Sob 11 Sie, 2007 15:34
Temat postu:
Monik napisał/a:
Kasia napisał/a:

Jak możesz poznać po 21 postch czy Cię akceptujemy, czy nie?
Magwill napisał/a:
ja też mam 11 lat i czuję, że niektóre osoby mnie nie akceptują, bo np.: jestem jeszcze młodziutka

Jejku, każdego ktoś lubi a ktoś nie, zresztą nie ważne ile ma się lat tylko na ile się zachowuje, ja mam rok więcej i nie żalę się że mnie nikt nie kocha, oh

Monik, ale ty już jesteś długa na tym forum i na dodatek jeszcze jesteś moderatorem Wink
Monik - Sob 11 Sie, 2007 16:20
Temat postu:
Magwill napisał/a:
i na dodatek jeszcze jesteś moderatorem

I z tej okazji będą się chcieli ze mną przyjaźnić, bo to lansss, mieć znajomego moderatora : D

Akacja, długo byś w średniowieczu nie pożyła, możnaby umrzeć na chorobę którą teraz da się wyleczyć jakimś antybiotykiem, wtedy nic na to nie było (najwyżej ziemia - żeby się przyzwyczajać : D Jak w jakimś kawale o lekarzu i babie ^^)
mała 13 napisał/a:
koleżanka nosi rozmiar ubrań mojej mamy (40), a co za tym idzie wygląda na starą babę (nie żeby była jakaś gruba, ona jest po prostu kształtna )

mała 13 napisał/a:
sprzedawczyni do mnie : z mamusią na zakupy przyszłaś ?

Chyba dziwna ta sprzedawczyni, no bo ok, może być "kształtna", ale jak ma tyle lat co Ty to na dużo więcej nie wygląda.
Kasia - Pon 24 Wrz, 2007 18:14
Temat postu:
ludzie ja tu mialam problem awy jakies głupoty tu piszecie!!!
CHoCoLaTE - Pon 24 Wrz, 2007 20:06
Temat postu:
Kazdy pisze co chce, to jest forum i nie zwracaj nam uwagi =/

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group