Cytat: |
czy mojego dziadka, brata syn jest moim kuzynem? I gdybym by³a zwi±zana z owym "kuzynem" by³oby to kazirodztwo? |
Memi napisa³/a: |
ale jak ju¿ to ten "kuzyn" by³by od Ciebie du¿o starszy. |
KIER napisa³/a: |
A mi siê zdaje ,¿e to nie jest twój kuzyn tylko kuzyn twojej mamy czyli dla ciebie co¶ w stylu jakiego¶ wuja |
joasia1990 napisa³/a: |
Ale odkrycie. Spójrz post wy¿ej. Agu¶ powiedzia³a dok³adnie to samo. |
Agu¶ napisa³/a: |
Wg.genetyki mam wrazenie to i tak bylby zbyt podobne geny.A on nie jest twoim kuzynem a raczej wujkiem tak jesli chodzi o nazewnictwo rodzinne |
Cytat: |
geny mo¿e i tak by³yby podobne, ale to nie by³oby niebezpieczne dla ich przysz³och dzieci |
S³upek napisa³/a: | ||
Pewnie o chorobach genetycznych nie s³ysza³a¶ ![]() PS. A jednak, patrzê w górê i tam o chorobach genetycznych piszesz. Wydaje Ci siê, ¿e w którym¶ momencie ryzyko zachorowañ spada do zera? |
Shaunri napisa³/a: |
A widzisz co¶ z³ego w p³odzeniu u³omnych dzieci : )? |
Tremere - W zwi±zku jeste¶ a¿ tak mêska, ¿e to On rodzi dzieci? Nie udawaj ¿e nie zrozumia³a¶ o co mi chodzi.
S³upek - Kto tu powiedzia³ o zakazywaniu czegokolwiek? Raczej odwo³ujê siê do zdrowego rozs±dku, którego jak wiemy wielu brakuje. |
Dozwolony? To¿ kazirodztwo nie jest zakazane. Po prostu macie spor± szansê na upo¶ledzone dziecko i tyle. |
smerfeta565xd napisa³/a: |
oj przepraszam pomysli³am sie : moja babcia i jego dziadek sa rodzñstwem. a wiec? czy taki zwi±zek jest dozwolony? |
A¦KA napisa³/a: |
poza tym do 4 przej¶cia nie powinno siê wi±zaæ, a jest to spowodowane chorobami genetycznymi jakie mog³yby mieæ Wasze dzieci... ![]() ![]() |