Dzieci OnLine

SEKS - seks oralny

karooolinaaa - Czw 18 Sty, 2007 10:58
Temat postu: seks oralny
Mam do was pytanie. Czy podczas seksu oralnego istnieje mozliwosc zajscia w ciaze??
Co oznacza jesli po tym juz 3 dzien mam silny bol brzucha na dole???

Przeniosłam temat do odpowiedniejszego działu i edytowałam tytuł tematu - Nikita.
joasia1990 - Czw 18 Sty, 2007 12:54
Temat postu:
Ja sie zalamie. Jesli zabierasz sie za takie rzeczy to powinnas miec na ten temat jakies pojecie.

A co do pytania: nie, nie mozna zajsc w ciaze podczas seksu oralnego. No chyba ze akurat mialas dzien plodny, a chlopak spuscil sie na twoje krocze Wink wtedy jest mozliwosc, ze jego podstepne plemniczki dostaly sie do twojego wnetrza i zaplodnily jajeczko. Teoretycznie taka mozliwosc jest, ale w praktyce raczej sie nie zdarza.

Bol brzucha moze byc spodwodowany jajeczkowaniem. Jest tez wiele inych przyczyn, np. moglas sobie przeziebic pecherz.

[ Dodano: Czw 18 Sty, 2007 ]
A tak wogole to ile ty masz lat?

http://www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2092

poczytaj sobie troche. przyda ci sie Wink
Shaunri - Czw 18 Sty, 2007 13:09
Temat postu:
joasia - A co ma seks oralny do spuszczania się na krocze : )?
joasia1990 - Czw 18 Sty, 2007 13:14
Temat postu:
Shaunri napisał/a:

NIC Wink ale podczas seksu oralnego takie cos moze sie zdarzyc i wtedy jest mozliwosc zajscia w ciaze, co prawda znikoma ale jest.
karooolinaaa - Czw 18 Sty, 2007 13:43
Temat postu:
MAM 16 LAT
joasia1990 - Czw 18 Sty, 2007 13:48
Temat postu:
karooolinaaa napisał/a:
MAM 16 LAT

to radze zrobic sobie powtorke z biologii, bo na temat zplodnienia chyba mialas juz cos w szkole Wink
Memi - Czw 18 Sty, 2007 14:53
Temat postu:
Nie krytykujcie jej, dobrze, że się nie spytała czy można zajść w ciąże, po tym jak się chłopakowi laskę zrobi.
joasia1990 - Czw 18 Sty, 2007 14:56
Temat postu:
Memi napisał/a:
Nie krytykujcie jej, dobrze, że się nie spytała czy można zajść w ciąże, po tym jak się chłopakowi laskę zrobi.

teraz to Ciebie nalezaloby skrytykowac, bo akurat "robienie laski" zalicza sie do seksu oralnego Laughing

Memi poczytaj sobie troche --> http://www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2087
Memi - Czw 18 Sty, 2007 16:04
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
teraz to Ciebie nalezaloby skrytykowac, bo akurat "robienie laski" zalicza sie do seksu oralnego

A czy ja twierdzę że nie?? Nie chodziło mi tu o jakis tam seks oralny czy inny w przód, czy w tył, czy w bok, tylko o zajście w ciąże. Bo TEMAT jest o tym własnie.
joasia1990 - Czw 18 Sty, 2007 16:15
Temat postu:
No ale ona wlasnie pytala sie o to czy robiąc chlopakowi laske (ewentualnie czy jesli chlopak robil jej minetke) moze zajsc w ciaze. Tylko ujela to troche kulturalniej niz ty.
Nie wiem wiec po co byl ten twoj komentarz?
Memi - Czw 18 Sty, 2007 16:31
Temat postu:
karooolinaaa napisał/a:
Mam do was pytanie. Czy podczas seksu oralnego istnieje mozliwosc zajscia w ciaze??

Chodzi Ci o to?? No wiesz, pojęcie seks oralny jest bardzo wszechstronne....

joasia1990 napisał/a:
(ewentualnie czy jesli chlopak robil jej minetke) moze zajsc w ciaze.

<rotfl> Robiąc minetkę?? biggrinbiggrinbiggrinbiggrin Jak chłopak ma w gębie spermę i jej wpluje do pochwy to może biggrinbiggrin

joasia1990 napisał/a:
No ale ona wlasnie pytala sie o to czy robiąc chlopakowi laske moze zajsc w ciaze

Jesli na prawde o to pytała to znaczy że jest na maxa głupia biggrinbiggrin
joasia1990 - Czw 18 Sty, 2007 16:38
Temat postu:
Memi napisał/a:
No wiesz, pojęcie seks oralny jest bardzo wszechstronne....

Nie jest wszechstronne. Pojęcie seks oralny ma dokładną definicję.

Memi napisał/a:
Robiąc minetkę?? Jak chłopak ma w gębie spermę i jej wpluje do pochwy to może

Ten problem rozwiązałam juz wcześniej wiec sie nie powtarzaj.

Memi napisał/a:
joasia1990 napisał/a:
No ale ona wlasnie pytala sie o to czy robiąc chlopakowi laske moze zajsc w ciaze

Jesli na prawde o to pytała to znaczy że jest na maxa głupia

To chyba ty jestes na maxa glupia jesli dopiero teraz zrozumialas o co jej chodzilo.
Słupek - Czw 18 Sty, 2007 16:51
Temat postu:
Memi napisał/a:
Chodzi Ci o to?? No wiesz, pojęcie seks oralny jest bardzo wszechstronne....

Brak mi słów. Ludzie, jak się nie znacie, to się nie wypowiadajcie.
Memi - Czw 18 Sty, 2007 17:24
Temat postu:
Seks oralny - zachowanie seksualne polegające na pieszczeniu ciała partnerki lub partnera, a w szczególności narządów płciowych oraz innych stref erogennych, z użyciem języka i ust. Seks oralny występuje u wszystkich orientacji seksualnych.

Wyróżnia się:

anilingus- oralne pieszczenie odbytu
Anilingus to aktywność seksualna polegająca na kontakcie pomiędzy odbytem jednej osoby, a ustami i językiem drugiej. Anilingus jest zatem jednocześnie formą seksu analnego i seksu oralnego. Potocznie określany często jako rimming, od kolokwializmu pochodzenia angielskiego. Często tej formie pieszczot towarzyszy również pieszczenie krocza.

fellatio- oralne pieszczenie męskich narządów płciowych
Fellatio – metoda seksu oralnego polegająca na stymulowaniu (pieszczeniu) narządów płciowych partnera - penisa za pomocą ust, warg bądź języka.

Termin fellatio jest określeniem medycznym, jego potocznym określeniem, choć dla niektórych będącym na granicy wulgarności, są sformułowania typu robienie loda i inne, odpowiednikiem fellatio, w którym pieszczona jest kobieta, jest cunnilingus, przy czym fellatio znacznie częściej towarzyszą pieszczoty dłonią niż w przypadku cunnilingus. Natomiast pieszczoty oralne odbytu, zarówno w odniesieniu do partnera jak i partnerki, zwane są anilingus.

cunnilingus - oralne pieszczenie żeńskich narządów płciowych
Cunnilingus inaczej mineta – metoda seksu oralnego polegająca na stymulowaniu (pieszczeniu) narządów płciowych partnerki, a zwłaszcza jej łechtaczki, za pomocą ust, a przede wszystkim języka.

Partnerem aktywnym (pieszczącym) może być kobieta lub mężczyzna. U kobiet bi- oraz homoseksualnych jest to technika najczęściej prowadząca do orgazmu. Natomiast w kontaktach żeńsko-męskich badania wykazują, że częściej kobieta oczekuje tego typu pieszczot niż mężczyzna skłonny jest je dawać.

Termin cunnilingus jest określeniem medycznym, jego potocznym określeniem, choć dla niektórych będącym na granicy wulgarności, jest mineta powzięty od francuskiego słowa minette (kotka). Wulgarność wyrażenia polega na tym, iż we Francji przyjęło się również nazywać tak młode i ładne dziewczęta. Odpowiednikiem cunnilingus, w którym oralnie pieszczony jest mężczyzna, jest fellatio. Natomiast pieszczoty oralne odbytu, zarówno w odniesieniu do partnera jak i partnerki, zwane są anilingus.

irrumatio - forma fellatio, w której penis wykonuje ruchy frykcyjne w ustach, które pozostają nieruchome
Irrumatio - rodzaj stosunku oralnego, w której strona, której usta uczestniczą w akcie, pozostaje bierna (nieruchoma), zaś mężczyzna wprowadza wzwiedzionego penisa do ust i wykonuje nim ruchy frykcyjne jak przy klasycznym stosunku (pobudza swego penisa o ściany ust partnera). W przypadku tym usta są substytutem pochwy. Forma ta jest mniej preferowana niż zwykłe fellatio, częściej jednak występuje w aktach przemocy seksualnej. Wyrażenie Irrumatio pochodzi od łacińskiego nie ruszać się.

Źródło: "http://pl.wikipedia.org/wiki/Irrumatio"

Seks oralny jest formą pettingu.

Dla takich prostaków jak Ty wszystko jest proste i mało rozbudowane, a pod pojeciem "seks oralny" kryje sie tylko laseczka i minetka. Przykro mi, nie moja wina.
Słupek - Czw 18 Sty, 2007 17:43
Temat postu:
Jestem prostakiem bo pojęcie seks oralny nie skojarzyło mi się z lizaniem odbytu?
Memi - Czw 18 Sty, 2007 20:29
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Jestem prostakiem bo pojęcie seks oralny nie skojarzyło mi się z lizaniem odbytu?

Nie, nie dlatego. Chodzi o to, że nie myślisz wszechstronnie.
I nie rozumiem dlaczego akurat lizanie odbytu??
To chyba najbardziej perwersyjne okreslenie jakie tylko mogłes z tego wyciągnąc.
Słupek - Czw 18 Sty, 2007 20:55
Temat postu:
Perwersyjne to by było "dawanie buzi w czekoladowe oczko" lub coś w tym stylu, gdybym z wymyślania takich określeń czerpał jakąś satysfakcję seksualną, natomiast określenie "lizanie odbytu" jest przedstawieniem bez żadnych ceregieli w czym rzecz.

Bardzo się cieszę, że umiesz korzystać z Wikipedii, ale w mowie potocznej określenie seks oralny znaczy zwykle fellatio lub minetę. Myślę, że mało komu taka fraza przywodzi na myśl inne czynności seksualne.
Memi - Pią 19 Sty, 2007 18:56
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Bardzo się cieszę, że umiesz korzystać z Wikipedii

Co Ty powiesz, w ogóle nie wiem po co to?? Czy ja twierdzę że sama to napisałam?? Tak, to jest z Wikipedii i wcale sie tego nie wypieram, a TO to tylko głupia zaczepka z Twojej strony.

Słupek napisał/a:
w mowie potocznej określenie seks oralny znaczy zwykle fellatio lub minetę. Myślę, że mało komu taka fraza przywodzi na myśl inne czynności seksualne.

To dlaczego napisałes wczesniej ze jak się nie znam to zebym sie nie wypowiadała?? Było od razu napisać ze nalezysz do grona osób z waskim ciągniem umysłowym i zebym tak nie pisała ponieważ dla WAS pojęcie SEKS ORALNY nie jest WSZECHSTRONNE.
nasty_girl - Pią 19 Sty, 2007 19:22
Temat postu:
karooolinaaa napisał/a:

tak, a jeżeli facet robi ci minetkę, to on zachodzi w ciążę. ból brzucha oznacza oczywiście ciążę

LOOOOOOOOOOL
Słupek - Pią 19 Sty, 2007 22:20
Temat postu:
Memi napisał/a:
Było od razu napisać ze nalezysz do grona osób z waskim ciągniem umysłowym

Dobra, dobra, a fajnie było jak poznawałaś rzeczy niedostępne zwykłym śmiertelnikom (rimming)?
Nikita - Pon 22 Sty, 2007 15:54
Temat postu:
Niektórzy się wypowiadają, a pojęć nie znają ; p
Shaunri - Pon 22 Sty, 2007 17:21
Temat postu:
Memi pozamiatała, umarłem : )

Memi 1 : 0 Reszta Świata : D
Memi - Pon 22 Sty, 2007 17:37
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Memi pozamiatała, umarłem : )

Memi 1 : 0 Reszta Świata : D

Odpowiednie myślenie Shaunri :);]
laniade - Wto 30 Sty, 2007 21:47
Temat postu:
Po pierwsze dziewczyno ile ty masz lat ??!! 16 ??!! Ty jesteś jeszcze dziecko... już trochę bardziej dekolt możesz pokazać i tyle...
Jednak jeśli masz na takie rzeczy chcice Smile bądź chłopak nie daje wyboru bąź naprawde go kochasz to odpowiadam : zajść w ciąże nie zajdziesz !! Jedynie jak możesz wpaść to wpaść w nałóg Smile częstej "zabawy". Koniec Wink
joasia1990 - Wto 30 Sty, 2007 21:54
Temat postu:
laniade napisał/a:
Po pierwsze dziewczyno ile ty masz lat ??!! 16 ??!! Ty jesteś jeszcze dziecko... już trochę bardziej dekolt możesz pokazać i tyle...

ciekawe ile Ty masz, że tak mówisz?? Wink
laniade - Wto 30 Sty, 2007 21:58
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
laniade napisał/a:

ciekawe ile Ty masz, że tak mówisz?? Wink

Więcej Smile a nawet gdyby to wiek 16,17 to jeszcze są dzieci zresztą jak będziesz w moim wieku i żyła w towarzyswie osób starszych sama się przekonasz Smile
Tremere - Wto 13 Lut, 2007 20:47
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Shaunri napisał/a:

NIC Wink ale podczas seksu oralnego takie cos moze sie zdarzyc i wtedy jest mozliwosc zajscia w ciaze, co prawda znikoma ale jest.

podczas oralu?
no sorry, jak ktoś ma twarz w miejscu [cenzura] to może i jest możliwość spuszczenia się na krocze, ja jestem tak dziwnie zbudowana że twarz mam na głowie a wszystko inne na swoim miejscu.

lecośtam nade mną myśli że jak ma 21 lat i studiuje z nosem w ksiązkach to seks ją mija szerokim łukiem.
A JA SZUKAM SPONSORA.
joasia1990 - Wto 13 Lut, 2007 20:50
Temat postu:
Tremere - niektore laski podczas wytrysku kieruja penisa chlopaka w strone swojego brzucha, a wtedy do krocza juz niedaleka droga Wink
nasty_girl - Wto 13 Lut, 2007 20:54
Temat postu:
tak, i plemniki dostaną nóżek, i pójdą na spacer niżej.. lol
Tremere - Wto 13 Lut, 2007 21:07
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Tremere - niektore laski podczas wytrysku kieruja penisa chlopaka w strone swojego brzucha, a wtedy do krocza juz niedaleka droga Wink

min. ty?
żeby zajść w ciążę nie wystarczy skierowac penisa w STRONE krocza, boze, to musi wejsc na glebokosc 2cm z tego co sie nie myle.
joasia1990 - Wto 13 Lut, 2007 21:09
Temat postu:
nasty - nie chodzilo mi o to ze z brzucha przejda na krocze, tylko o to, ze zamiast na brzuch, moga trafic na krocze.
Shaunri - Wto 13 Lut, 2007 21:29
Temat postu:
"Do zapłodnienia jeden krok! Jeden, jedyny krok nic więcej..."
Memi - Sro 14 Lut, 2007 11:55
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
nasty - nie chodzilo mi o to ze z brzucha przejda na krocze, tylko o to, ze zamiast na brzuch, moga trafic na krocze.

I co? ^__^ Wątpie aby można było zajść w ciąże kierując wytrysk w krocze ^__^
Jakby tak było to by w Polsce wybuchła eksplozja demograficzna. ^__^ albo inna plaga.
joasia1990 - Sro 14 Lut, 2007 17:53
Temat postu:
Memi napisał/a:
I co? ^__^ Wątpie aby można było zajść w ciąże kierując wytrysk w krocze ^__^

Teoretycznie mozna, ale aby tak sie stalo musi byc spelnione wiele innych warunkow, co w praktyce jest prawie niemozliwe.

To tak jak z tamponami, choroba, ktora wywoluja (TSS) zdarza sie naprawde sporadycznie (praktycznie wcale) ale takie zagrozenie istenieje i mimo ze jest znikome, to informacja na ulotce musi byc.
Shaunri - Sro 14 Lut, 2007 18:24
Temat postu:
Informacja na ulotce seksu oralnego - Podczas skierowania penisa w okolice krocza podczas wytrysku, przy zmiennej pogodzie i wysokim ciśnieniu może dojść do zapłodnienia.

: D
joasia1990 - Sro 14 Lut, 2007 18:26
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Podczas skierowania penisa w okolice krocza podczas wytrysku, przy zmiennej pogodzie i wysokim ciśnieniu może dojść do zapłodnienia.

Podczas owulacji, wysokiej wilgotnosci pochwy i duzej ilosci silnych plemniczkow w spermie Wink
Słupek - Sro 14 Lut, 2007 18:35
Temat postu:
To już chyba lepiej w niepokalane poczęcie wierzyć.
joasia1990 - Sro 14 Lut, 2007 18:45
Temat postu:
Czego sie tak czepiacie? Pisalam przeciez ze teoretycznie to jest mozliwe, ale zdarza sie naprawde bardzo zadko. Trzeba miec naprawde wielkiego pecha.

To tak jak z porazeniem przez piorun - niby moze sie zdarzyc, ale prawdopodobienstwo jest tak male, ze nikt nie wierzy w to, ze akutrat jemu sie to przytrafi, a jednak...
Tremere - Sro 14 Lut, 2007 19:31
Temat postu:
ale dziewczyno, co ty porownujesz.
piorun moze strzelic kazdego, natomiast nie kazdy ma chodzace plemniki ktore same dostaną się do pochwy po strzale na brzuch czy NAWET na wzgorek lonowy.
Shaunri - Sro 14 Lut, 2007 19:54
Temat postu:
Dobra, dobra, ja sobie tylko żartowałem : P
joasia1990 - Sro 14 Lut, 2007 20:10
Temat postu:
Tremere - wiedze ze naprawde jestes ograniczona umyslowo. Plemniki nie chodza, ale jesli znajda sie w okolicy pochwy, a dziewczyna bedzie mokra i bedzie to "sluz plodny to zaplodnienie jest jak najbardziej mozliwe. Jednak, jak napisalam juz wczesniej TAKIE PRZYPADKI ZDARZAJA SIE TYLKO SPORADYCZNIE! Czytac nie umiesz, czy masz problemy ze wzrokiem?
Tremere - Sro 14 Lut, 2007 20:23
Temat postu:
dziewczynko powoli mnie denerwujesz.
bravo girl to każdy umie czytać, zapewniam cię że mam znacznie większe doświadczenie w praktyce i gdyby było tak jak piszesz to byłabym szczesliwa matka gromadki dzieci.

a co bo było gdyby babcia wąsy miała?
joasia1990 - Sro 14 Lut, 2007 20:31
Temat postu:
Tremere napisał/a:
zapewniam cię że mam znacznie większe doświadczenie w praktyce i gdyby było tak jak piszesz to byłabym szczesliwa matka gromadki dzieci.

wiesz, uprawiajac seks bez zabezpieczenia, prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest o wiele wieksze niz to, ktore opisalam. a jednak wiele calkowicie zdrowych par, przez dlugi czas ma problem z poczeciem. wiec to, ze 1000 razy sperma ladowala w okolicy twojej pochwy kiedy mialas owulucje i jeszcze nie masz dzidziusia, wcale nie oznacza, ze zajscie w ciaze w ten sposob jest niemozliwe.

[ Dodano: Sro 14 Lut, 2007 ]
Tremere - jakby co to masz tutaj link na udowodnienie mojej racji
Arrow http://www.seksuolog.org.pl/viewtopic.php?t=532
Lekarz seksuolog ma napewno wiekszą wiedze na ten temat niz ty.
Memi - Sro 14 Lut, 2007 21:21
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
to zaplodnienie jest jak najbardziej mozliwe. Jednak, jak napisalam juz wczesniej TAKIE PRZYPADKI ZDARZAJA SIE TYLKO SPORADYCZNIE!

To jest sprzeczne same w sobie. Skoro jest jak najbardziej możliwe to jak może się zdarzać sporadycznie?
joasia1990 - Sro 14 Lut, 2007 21:26
Temat postu:
Memi - mozliwe, ale zdarza sie rzadko. Czego tu nie rozumiesz?
Memi - Sro 14 Lut, 2007 21:38
Temat postu:
^__^ Nie mam siły. Moc ze mnie ucieka.
laniade - Nie 18 Lut, 2007 23:37
Temat postu:
Tremere napisał/a:

lecośtam nade mną myśli że jak ma 21 lat i studiuje z nosem w ksiązkach to seks ją mija szerokim łukiem.
A JA SZUKAM SPONSORA.

NIe studiuje nie siedzę w książkach. miałam do czynienia z takimi rzeczami więc nie masz racji...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group