Shaunri napisał/a: |
joasia - A co ma seks oralny do spuszczania się na krocze : )? |
karooolinaaa napisał/a: |
MAM 16 LAT |
Memi napisał/a: |
Nie krytykujcie jej, dobrze, że się nie spytała czy można zajść w ciąże, po tym jak się chłopakowi laskę zrobi. |
joasia1990 napisał/a: |
teraz to Ciebie nalezaloby skrytykowac, bo akurat "robienie laski" zalicza sie do seksu oralnego |
Mam do was pytanie. Czy podczas seksu oralnego istnieje mozliwosc zajscia w ciaze??
Co oznacza jesli po tym juz 3 dzien mam silny bol brzucha na dole??? |
(ewentualnie czy jesli chlopak robil jej minetke) moze zajsc w ciaze. |
No ale ona wlasnie pytala sie o to czy robiąc chlopakowi laske moze zajsc w ciaze |
No wiesz, pojęcie seks oralny jest bardzo wszechstronne.... |
Robiąc minetkę?? Jak chłopak ma w gębie spermę i jej wpluje do pochwy to może |
joasia1990 napisał/a:
No ale ona wlasnie pytala sie o to czy robiąc chlopakowi laske moze zajsc w ciaze Jesli na prawde o to pytała to znaczy że jest na maxa głupia |
Chodzi Ci o to?? No wiesz, pojęcie seks oralny jest bardzo wszechstronne.... |
Słupek napisał/a: |
Jestem prostakiem bo pojęcie seks oralny nie skojarzyło mi się z lizaniem odbytu? |
Bardzo się cieszę, że umiesz korzystać z Wikipedii |
w mowie potocznej określenie seks oralny znaczy zwykle fellatio lub minetę. Myślę, że mało komu taka fraza przywodzi na myśl inne czynności seksualne. |
Mam do was pytanie. Czy podczas seksu oralnego istnieje mozliwosc zajscia w ciaze??
Co oznacza jesli po tym juz 3 dzien mam silny bol brzucha na dole??? |
Było od razu napisać ze nalezysz do grona osób z waskim ciągniem umysłowym |
Memi pozamiatała, umarłem : )
Memi 1 : 0 Reszta Świata : D |
laniade napisał/a: |
Po pierwsze dziewczyno ile ty masz lat ??!! 16 ??!! Ty jesteś jeszcze dziecko... już trochę bardziej dekolt możesz pokazać i tyle... |
joasia1990 napisał/a: | ||
ciekawe ile Ty masz, że tak mówisz?? ![]() |
joasia1990 napisał/a: | ||
NIC ![]() |
Tremere - niektore laski podczas wytrysku kieruja penisa chlopaka w strone swojego brzucha, a wtedy do krocza juz niedaleka droga ![]() |
nasty - nie chodzilo mi o to ze z brzucha przejda na krocze, tylko o to, ze zamiast na brzuch, moga trafic na krocze. |
I co? ^__^ Wątpie aby można było zajść w ciąże kierując wytrysk w krocze ^__^ |
Podczas skierowania penisa w okolice krocza podczas wytrysku, przy zmiennej pogodzie i wysokim ciśnieniu może dojść do zapłodnienia. |
Tremere napisał/a: |
zapewniam cię że mam znacznie większe doświadczenie w praktyce i gdyby było tak jak piszesz to byłabym szczesliwa matka gromadki dzieci. |
to zaplodnienie jest jak najbardziej mozliwe. Jednak, jak napisalam juz wczesniej TAKIE PRZYPADKI ZDARZAJA SIE TYLKO SPORADYCZNIE! |
Tremere napisał/a: |
lecośtam nade mną myśli że jak ma 21 lat i studiuje z nosem w ksiązkach to seks ją mija szerokim łukiem. A JA SZUKAM SPONSORA. |