Dzieci OnLine

O Forum - Zlocik :>

Kinga - Pią 08 Kwi, 2005 19:39
Temat postu: Zlocik :>
Niedlugo wakacje wiec pora by sie zastanowic Razz
Na gg odbyło sie pewne tajemne spotkanie wielkiej trojcy :>

Ale do rzeczy jest propozycja ...
Wyjazdu do Olsztyna na jakis tydzien ( czy ileś tam Razz )

O tu ... pole namiotowe http://www.podsosnamibiwak.republika.pl/index.html

jednak oczywiscie jest problem ... z pelnoletnim opiekunem i z ustaleniem terminu

Wiec czekamy na propozycje rozwiazania problemu braku opiekuna i na propozycje czasu w jakim mialoby sie to spotkanie odbyc :>
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 19:47
Temat postu:
ja jestem za:) bardzo dobry pomysł z resztą nie powiem kto ten link znalazłSmile
chociaż moim zdaniem opiekun pełnoletni aż taki ważny nie jest bo tam raczej nietrzeba... i trzeba by sie zastanowić ile osób by jechało aby namioty wytrzasnąć z kądśSmile
aaa i jedna poprawda - pole nie jest w olsztynie ale w Starych Jabłonkach jakieś 27km od
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 19:58
Temat postu:
O widze że coś tu knujecie Wink Ja bym b.b.b.b.b.b chciała być tam z wami ale starzy mi oczywiście nie pozwolą Crying or Very sad
Kinga - Pią 08 Kwi, 2005 20:00
Temat postu:
W tym sek wielu osobom rodzice nie pozwolą ...
Macie jakiegos Ym starszego brata " kochanego " lub siostre ... czy znaomych pelnoletnich ktorzy by byli w stanie wziac odpowiedzialnosc za mlodsze osoby ?
nasty_girl - Pią 08 Kwi, 2005 20:10
Temat postu:
co to za przyjemnosc wyjechac gdzies i zeby byl opiekun, a wiele osob z tad jest bardzo mlodych wiec watpie ze wam to wypali..
Kinga - Pią 08 Kwi, 2005 20:23
Temat postu:
a powiem Ci ze duza ... ale to zalezne jest od tego jaki jest opiekun = =

Zreszta to nie ma byc taki opiekun = opiekun tylo dla sciemy ze tak pwoiem ...
zeby sie rodzcie nie martwili Smile
nasty_girl - Pią 08 Kwi, 2005 20:33
Temat postu:
no nie wiem jak tam sobie checie, jezeli dzieki takiemu opiekunowi rodzice was puszcza ;p zobaczymy jak wam to wypali
Elun - Pią 08 Kwi, 2005 21:26
Temat postu:
zaloze sie, wiekszosc z nas z checia by pojechala, ale nie pozwola im na to rodzice.
u mnie akurat tak na 99% bedzie
ale z drugiej strony nigdy nie bylam pod namiotem, i tak jakos nie ciagnie mnie do niego Wink
moze po prostu kazdy, kto chcialby pojechac, to poszuka jakies tanie oferty w internecie?
nasty_girl - Pią 08 Kwi, 2005 21:35
Temat postu:
Amazonkaa wszystkie pola namiotowe maja tanie oferty, koszt jednej nocy na polu namiotowym to ok. 5 zl od osoby..
Elun - Pią 08 Kwi, 2005 21:43
Temat postu:
hmm, na polu namiotowym jeszcze nie bylam, wiec nie wiem Wink
ale jak pod namiot, to ja raczej bym nie pojechala, poniewaz... nie mam namiotu
chyba, ze sie jakos wyporzycza, czy cos, ja tam nie wiem i niech mi to ktos wytlumaczy Razz
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 21:45
Temat postu:
namiot wiesz co to? to namioty są kilku osobowe więc sie gada że np ja zosia kasia i asia mamy jeden namiot który bierze asia rozumiesz? ci któzy mają biorą namioty a ci któzy nie to nie
Elun - Pią 08 Kwi, 2005 21:55
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
namiot wiesz co to?

wiesz, jestem taka uposledzona, ze nawet nie zdaje sobie sprawym ze takie slowo istnieje w PWN
moze mi zrobisz rysuneczek jak on wyglada, i dolaczysz instrukcje obslugi jak sie odsuwa zamek w namiocie, zeby do niego wejsc???
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 21:57
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
niech mi to ktos wytlumaczy Razz

chciałam jak najlepiej:P
nasty_girl - Pią 08 Kwi, 2005 21:59
Temat postu:
ale czemu akurat pod namioty chcecie, uwazam ze to malo wygodne, brak pozodnego wc, czesto prysznica chociaz, zero prywatnosci dookola..
Kinga - Pią 08 Kwi, 2005 22:02
Temat postu:
Byliscie kiedys pod namiotem wogole ?

Przeciez zawzse hest swietnie biggrin
Noid - Pią 08 Kwi, 2005 22:04
Temat postu:
Ha! Nie zgadzam sie, nie zawsze jest swietnie ;]
Elun - Pią 08 Kwi, 2005 22:06
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ale czemu akurat pod namioty chcecie, uwazam ze to malo wygodne, brak pozodnego wc, czesto prysznica chociaz, zero prywatnosci dookola..

zalzey gdzie sie jedzie pod namiot.
jak jedziesz gdzies na wlasna reke, do lasku,to oczywiscie, ze nie masz prysznica itp Razz
ale jak sie jedzie do jakiegos osrodka cempingowego to tam znajduje sie przynajmniej budynek z łazienkami, wc oraz stolowka.
nasty_girl - Pią 08 Kwi, 2005 22:13
Temat postu:
uwierz mi ze roznie jest .. w gorach (mam tam domek) niedaleko jest pole namiotowe.. i jest tam tylko drewniany kibelek a w ramach prysznica rzeka do ktorej plyna scieki z calej wsi.. i tak jest czesto..
nasty_girl - Pią 08 Kwi, 2005 22:15
Temat postu:
kinga w sumie to nie bylam pod namiotem, mam chyba zaduze wymagania co do warunkow, raz tylko z kumpela poszlysmy z namiotem w las i na jakies polanie spalysmy, fajne przezycie, ale jednak nic mi nie zastopi wygodnego lozeczka, tv, kontaktu z pradem i zasiegu w kom..
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 22:15
Temat postu:
ale słońce ty chyba napisałaś że wątpisz że nam to wypali to jak widzisz to nasza sprawa i nie musisz jęczeć na pole namiotowe skoro nie chcesz sie zabierać...
potwora - Pią 08 Kwi, 2005 22:59
Temat postu:
Perspektywa wakacji z Wami przyprawia mnie o mdlosci ;]
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 23:07
Temat postu:
Ciekawe ciekawe... ale czy wypali nie wiem. Kurcze chcialabym byc juz pelnoletnia.
Anonymous - Pią 08 Kwi, 2005 23:12
Temat postu:
mnie i tak by nie puscili bo sie o mnie boja,mam zazywac leki,mam alergie pieprzone i wogule ze mną były by tylko same problemy -_--'
ToJa - Sob 09 Kwi, 2005 00:01
Temat postu:
Ehh nie ma to jak namiot na odludziu i towarzycho przyjaciół. Z daleka od TV, kompa i całego zafajdanego miasta. Fakt, że nie ma wygód. Za kibelek służy dziura wykopana w lesie a przysznic zastępuje jezioro. Coś wspaniałego wyskoczyć raniutko na mokrą od rosy trawę. Wieczorem ognisko. Żadnych obiadków wciskanych na siłę.
Niestety coraz trudniej znaleźć takie odludne miejsce. Jeszcze nie tak dawno można było rozbijać namioty. Teraz wszędzie wyciągają łapę po kasę za miejsce pod namiot. A jak nie wyciągają to znaczy, że jest zakaz biwakowania.
Góry są piękne, ale wolę nasze tereny. Naokoło lasy, jeziora i rzeki. I najważniejsze - woda w jeziorach ciepła Razz
Jeśli znajdziecie pełmoletniego opiekuna, to wątpię czy pozwoli Wam na wszystko. Podejmując się opieki odpowiada za Was. Nikt przy zdrowych zmysłach nie zgodzi się na taki numer. Ale są przecież ludzie, którzy nie muszą być "strażnikiem" i można się z nimi dogadać. Gorzej z rodzicami. Nikomu nie uwierzą na słowo, że będzie ktoś dorosły a nikt przecież nie będzie jeździł po Polsce i z nimi rozmawiał.
Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 00:09
Temat postu:
bede napewno!

edit: no dobra, zartowalem, umawiajcie sie dalej ;]]]
panienka_wierzba - Sob 09 Kwi, 2005 16:46
Temat postu:
a kto jest trzecim z wielkiej trójcy?
ha?
ha?
HA+D
nie no, mi sie pomysł pogoda
ale bym chciałą zapytać : >
czy ktoś z pełnoletnich uczestników forum zgodziłby się być 'opiekunem'? (chocby nawet dla ściemy, zeby tylko był ktos dorosły) noi i ten
no fajnie
mi sie tam pomysł z polem namiotowym podoba
co z tego ze spartańskie warunki/ i o to chodzi
jak ktoś chce mega wygodne lozeczko
wanne, kibel ze wszystkimi wygodami niech buli na jakies kolonie
Miracle - Sob 09 Kwi, 2005 16:58
Temat postu:
Fajny pomysl, ale jak narazie czarno to widze. Mnie rodzice na bank na puszcza chociaz niewiem...jakbym pojechala z Elly i Nika to moze, moze. A jakby Elly pojechala to ona ma jakas tam fajna kuzynke to moze ona by sie zgodzila byc opiekunem? Niewiem.. pozyjemy zobaczymy...
Noid - Sob 09 Kwi, 2005 19:24
Temat postu:
A moze Pan EU07 zostanie naszym opiekunem? ;>
panienka_wierzba - Sob 09 Kwi, 2005 19:26
Temat postu:
jest duzoosob ktore moglyby zostac
ale to one musze się zadeklarować
Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 21:12
Temat postu:
Czarno to widze.... no ale zobaczymy.
nasty_girl - Sob 09 Kwi, 2005 21:23
Temat postu:
tak latwo powiedziec zeby ktos byl opiekunem ale on ponosi za was odpowiedzialnosc, wiec to nie jest tak ze powie ze sie zgadza i problem z glowy... lepiej powiedziec rodzica prawde ze jedziecie tam sami, i wtedy nie bedzie nikt mial w razie jakis wypadkow przez was problemow..
Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 23:07
Temat postu:
fakt a wogule jechac tam ze starymi byloby troche wsiowo ale niewiem ;]
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 10:30
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
czy ktoś z pełnoletnich uczestników forum zgodziłby się być 'opiekunem'? (chocby nawet dla ściemy, zeby tylko był ktos dorosły)

Dla ściemy... ta... a potem któremuś dzieciakowi coś strzeli do łba, coś sobie zrobi głupiego, i opiekun "dla ściemy" będzie miał przewalone że ho-ho.
Ja bym się na coś takiego nie zdecydował :].
Naomi - Nie 10 Kwi, 2005 10:44
Temat postu:
Na 10000000000000000000000% rodzinka się nie zgodzi.
Co z tego, że będzie pełnoletni opiekun kiedy rodzice i tak go nie znają itp.
Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Crying or Very sad
Ja bym była za obozem =]
nasty_girl - Nie 10 Kwi, 2005 11:19
Temat postu:
to probojcie rozmawiac z rodzicami ze jedziecie sami, jak macie blisko to pojdzcie to rodzicow z osobami ktore z wami jada i porozmawiajcie spokojnie, sama sie na ferie zdziwilam jak mi matka pozwolila z chlopakiem wyjechac, wiec nie mowcie od razu ze wam nie pozwola ;p
panienka_wierzba - Nie 10 Kwi, 2005 12:14
Temat postu:
blisko?
eeee no ten, tak z leksza ponad 350 km. nie no niewazne
dobra
sie zobaczy
jest jeszcze troche czasu
a oboz? nie ma szans
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 12:23
Temat postu:
Ludzie moze piszcie kto by mogl Razz

A tego ... skoro oboz tak zbytniego tlumu nie przyciagnie biggrin
To moze taki zlocik jednodniowy by zrobic Smile
nasty_girl - Nie 10 Kwi, 2005 12:23
Temat postu:
panienka_wierzba nikt z twojego miasta nie ma zamiaru jechac?
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 12:45
Temat postu:
Ja jestem za pomyslem Kingi. Zlocik jedniodniowy to dobry pomysl. Przewaznie kazdy moglby sie wyrwac nawet np. pod pretekstem jechana na akupy albo cos w tym stylu.
panienka_wierzba - Nie 10 Kwi, 2005 12:45
Temat postu:
ee ja i tak bym pojechała
a czy z mojego miasta? to nie sądze szczerze
noi ten, Nenar mieszka niedaleko mnie (tylko 55 km.) wiec bysmy pewnie pojechały razem
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 12:48
Temat postu:
Ja tez miejmy nadzieje na ten nby obozik bym mogla Razz
Ale nyo mozna tez ten jednodniowy zrobic Smile
Naomi - Nie 10 Kwi, 2005 12:54
Temat postu:
Móc, to można, ale żeby przyjechać...
panienka_wierzba - Nie 10 Kwi, 2005 12:56
Temat postu:
jednodniowy?
nie za bardzo mi sie oplaca wydawać pół bani na pociąg żeby se przyjechac na jeden dzien np. do wawy dziecko :/
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 13:09
Temat postu:
Eee. Do wawy tesh bym na 100 nie pojechala. Trzeba by wybrac miejsce gdzie wszystkim by sie oplacalo jechac a chociaz polowie. Mnie np. katowice by pasowaly najbardziej, niewiem Chorzow i jakies okolice, o i np. Tychy.
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 13:15
Temat postu:
Naomi napisał/a:
Móc, to można, ale żeby przyjechać...

Nom. Jak na razie to chyba najmądrzejsze zdanie w temacie :].

Zresztą mnie to i tak zwisa i powiewa, bo na żaden zlot jechać nie będę. A nawet gdybym mógł to bym nie pojechał.
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 13:23
Temat postu:
Miracle napisał/a:
Eee. Do wawy tesh bym na 100 nie pojechala. Trzeba by wybrac miejsce gdzie wszystkim by sie oplacalo jechac a chociaz polowie. Mnie np. katowice by pasowaly najbardziej, niewiem Chorzow i jakies okolice, o i np. Tychy.

A ktoś, kto mieszka w Gdańsku, powie, że mu pasuje Gdańsk, komuś tam Zakopane, a innej osobie się pupy ruszać nie chce i woli Wawę. Razz

Ja będę mogła pojechać, ale mi się nie chce. Razz Długo bym musiała jechać (jak podejrzewam), ano i mało ludzi znam. Razz
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 13:29
Temat postu:
Ja tam wszedzie mam stosunkowo blisko xP
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 13:30
Temat postu:
a ja jestem na etapie wciskania takiego kitu że moglabym pojechać już aż do wawy nie jest źle:P
panienka_wierzba - Nie 10 Kwi, 2005 13:31
Temat postu:
ja bym i do wawy pojchala
ale wiecie bez przesady
zeby na jeden dzien
kasy tyle tracic i wogole
jesli zlot bedzie jednodniowy to ja odpadam
EU07 - Nie 10 Kwi, 2005 13:33
Temat postu:
Noid napisał/a:
Ja tam wszedzie mam stosunkowo blisko xP

Ja też Laughing (nie ma to jak mieszkac w centralnej Polsce Laughing) Jako ze x-dniowe cos raczej nie wypali to tez przychylam sie do jednodniowego, na ktorym bym sie raczej stawil.
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 13:37
Temat postu:
Ja bym bardzo chetnie pojechala na 1 dniowy zlot i z mojej budy ci forum tesh by bardzo chetnie pojechali.
panienka_wierzba - Nie 10 Kwi, 2005 13:38
Temat postu:
ewentualnie u mnie jest mozliwosc ze ktos mnie przenocuje, jeden bądź dwa dni
co niestety nie jest zbyt prawdopodobne
wiec na 90% mnie nie będzie
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 15:15
Temat postu:
panienka ja bym Cie mogla przenocowac przeciez Razz

moze matka by sie na 2 osobki zgodzila to jakby kradzieja czy ktos mial problem to spoko Smile

A tego ... jesli do katowic nyo to jak dla mnie w sumie moglo by byc :>
panienka_wierzba - Nie 10 Kwi, 2005 15:22
Temat postu:
aaaaaaa
kocham CIe :********
jeśli do katowic to tak tak ^^
i ja wtedy musialabym byc smuszona przenocować kradzieje : > Nenar i Kindzie =D
haha noi moze jeszcze by sie pulkownik wcisnął do brata do pokoju ^__________________________^
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 15:28
Temat postu:
Do katowic to ja bardzo chetnie jak jush napisalam.A ja bym bardzo chetnie kogos przenocowala ale niestety u mnie to teraz nie wchodzi w gre bo moja siorka u mnie nocuje z moja siostrzenica bo nie ma kto sie nia zajac jak sister i jej maz sa w pracy...
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 15:28
Temat postu:
Lol Razz Hahahaha :> ciekawe ciekawe biggrin
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 15:50
Temat postu:
A ja bym nikogo nie przenocowal -_-
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 16:04
Temat postu:
To moze piszcie czy pasuja wam katowice a jak nie to jakie miasto... przeciez w koncu sie dogadamy Mr. Green
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 16:07
Temat postu:
Mi Pasuje Tak :
Po pierwsze WARSZAWA :> i miasta i miejscowosci w jej ocbrzezach :>
dalej Katowice
Kraków :>
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 16:08
Temat postu:
Dla mnie Krakow i Katowice to zdeczka daleko, nie mowiac o tych co mieszkaja na polnocy =]
Holy Knight - Nie 10 Kwi, 2005 16:18
Temat postu:
Ludzie umówcie się w jakiejs ogólnopolskiej górskiej miejscowosci wypoczynkowej.

Z tych masowo uczeszczanych polecam Wisłę, Szczyrk, Ustroń , Rabkę , Zakopane , Szczawnice , Krynicę,
A jek chcecie mic ciho i spokojnie to polecam Ustroń Dobkę, Ustrzyki górne ( Prosze omijac plaże wojskową) , Tylicz koło Krynicy , Itebnę , Ochotnicę, Mszanę Dolną , Dolny Koniaków.

Jak ktos chce ceny pól namiotowych to PM albo E-Mail mortimern@o2.pl
A w Ustroniu Dobce jest bardzo tanie Schronisko Szkolne warunki co prawda przypominaja koszary i wyżywienie w własnycm zakresie ale bardzo tanio tylko jeden problem naserio byscie musieli miec kogoś dorosłego i to nie 18 lecz 21 lat lub wiecej niestety takie są przepisy
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 16:20
Temat postu:
ja mialam kierownika na obozie w wieku 21 lat a opiekunow w wieku 18 - 19 :> fajno nie ?

A btw sorry ale taki kawał = = to ja wysiadam

Po co taki kawal jechac jak mozna cos blizej ... - - najlepiej wymiezyc jakis srodek ...
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 16:24
Temat postu:
Oboz albo cos w tym stylu bedziemy mieli dopiero w wakacje wiec jeszcze troszki duzo czasu...
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 16:25
Temat postu:
To samo mowiliscmy w tamtym roku ... a tak naprawde czasu jest malo
Jak bedziemy to odkladac to do niczeho nie dojdzie Razz
nasty_girl - Nie 10 Kwi, 2005 16:25
Temat postu:
ustrzyki gorne Smile jak tam to jak bede w poblizu akurat to moge na chwile was odwiedzic
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 16:29
Temat postu:
Aha.. To mnie wtedy tu jescze nie bylo... Ale teraz moglibysmy sobie robic w sobote jakas maly zlocik tylko trzeba ustalic narazie gdzie.
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 16:30
Temat postu:
nie plx ... ludzie = = koniec roku mi sie zbliza examy buu poczekajmy do wakacji ...
Inversja - Nie 10 Kwi, 2005 17:13
Temat postu:
Ja mam blisko do Katowic ale możemy zrobić to w mojej miejscowości (20 min samoachodem bez korków od K-ce) tzn.Bytom Very Happy
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 17:15
Temat postu:
Kielce ? mam tam rodzine Razz

Huh tak kazdy bedzie mowil " a moze w moejj " A moze u mnie " " A moze blisko mnie " " O zrobcie tu ja mam tu blisko "

Ludzie Razz pwoinnismy ustalic jakies konkrety ... najlepiej centrum polski ... wie ktos gdzie jest centrum ? Razz ewentualie zaraz wymierze Razz tylko niech mi ktos nie wyskoczy " Centrum Polski jest u mnie ... w Zakopcu " Razz

Nie no joke joke Razz zartuje sobie ale trzeba jednak ustalic cos biggrin
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 18:54
Temat postu:
Kinga - jeśli chodziło Ci o post Odiego, to skrót K-ce w tym wypadku nie znaczy Kielce, lecz Katowice :].

Wiecie co mi się zdaje? Że z tego całego zlotu będą nici. Jakiego miasta nie wybierzecie, zawsze odpadnie ktoś kto chciałby być na tym zlocie, a dla kogo będzie zwyczajnie za daleko. Że o finansach już nie wspomnę.
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 19:22
Temat postu:
No narazie wyglada na to e beda nici. Ale ja bardzo chce jechac na zlot. Przeciez to oczywiste ze cale forum sie zjawi na tym locie. Nawet nie polowa. Przy duzych staraniach to moze malutka wiekszosc.
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 19:26
Temat postu:
Aa dzieki Himi Wink <loL>

Cytat:
moze malutka wiekszosc.

Ciekawe :>

Oj ludzie bedzie dobrze tylko tzreba dobrze to zorganizować Smile
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 19:30
Temat postu:
Ktos powiedzial: Nie ma rzeczy niemozliwych. Wszystko jest kwestia organizacji (czy jakos tak xP) wiec badzmy dobrej mysli =]
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 19:34
Temat postu:
No to moze zalozymy nowy temat z znkieta gdzie najlepeij by bylo zeby odbyl sie zlot.??
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 19:36
Temat postu:
Najlepiej zeby odbyl sie w centralnej Polsce, narazie tyle wiemy. Najpierw trzebaby jeszcze bardziej uscislic region spotkania.
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 19:38
Temat postu:
Kurde zaczynam sie bac Waszego najazdu na nasza wspaniala kraine - silezje
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 19:38
Temat postu:
Ooo jush sie bojem... Ja tam w rejony dalsze niz Chorzow, tychy no i moe troche dalej to wybierac sie nie bede...
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 19:39
Temat postu:
Mierzyłam :> srodke Polski to jakos tak okolice Łęczycy i Łowicza Smile
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 19:43
Temat postu:
Ta ta... Kielce, Katowice.... mile drogi, odemnie prawie cała Polska!... wiec napewno bym sie nie zjawiła. Ale np. Wrocław w sierpniu? eee co? bo ja bede chyba w Oławie kolo Wrocławia w sierpniu to bardzo chetnie i to ... no a moze i te Katowice jakos... kurde przeciez Wrocław to niedaleko KAtowic nie? Mr. Green oo... kurde jakos by sie wykombinowało... kurde no dlaczego ja mieszkam na zasranym zadupiu Polski? no kto mi powie kto>? łeeeeeee
A jesli wogle to tylko w sierpniu bede mogla.... albo koniec lipca
A wiecie? wkurza mnie ze kazdy zeby tylko sobie podpasowac. Katowice itd... a moze Białystok co? albo Ałgustow lub Suwałki? eeee.. (watpie zeby komus pasowalo)
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 19:45
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
kurde no dlaczego ja mieszkam na zasranym zadupiu Polski? no kto mi powie kto>?

Mieszkasz na zasranym zadupiu Polski, bo Twoim rodzice tam zamieszkali? ;>
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 19:47
Temat postu:
Tak moja mama jest gdzies z okolic Wrocławia a moj tata z Łap koło Białegostoku.... i pech tak chcial ze tam zamieszkali...... znienawidze ich za to...(zart)
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 19:50
Temat postu:
Ej no. Aga ty to masz mozg!!! reciez ja mam ciocie i wujka we wroclawiu... Tyle ze im sie teraz urodzila wnuczka i nie moge tam jechac... Nieeeeeee Confused
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 19:52
Temat postu:
Łeeee... szkoda:( juz nie wiem...
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 20:06
Temat postu:
To ja was pobije bo mam dwie ciotki we Wrocku Smile
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 20:16
Temat postu:
A ja mam w Oławie koło wrocławia, 2 ciotki, 2 wujkow, babcie, 2 siostry cioteczne i brata ciotecznego.
A w Legnicy tez koło wrocławia ciotke, wujka i dwie siostry cioteczne .. hehe
dobra zeby nie rbic offtopa to moze by pasował wrocław?
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 20:19
Temat postu:
Mi jako tako pasowalby, ale jak mozna sie domyslic wolalbym cos blizej centrum (i pewnie nie tylko ja)
BamBI - Nie 10 Kwi, 2005 20:20
Temat postu:
Agnieszka, Białystok to wcale nie takie zadupie, nie jestes sama też tam mieszkam Smile
Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 20:23
Temat postu:
ja byłabym za Łowiczem :> centrum przeciez nyo
Miracle - Nie 10 Kwi, 2005 20:32
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
To ja was pobije bo mam dwie ciotki we Wrocku Smile

Heh obawiam sie ze mnie nie... Napisalam tylko o wujku i cioci a tak naprawde to mam cztery ciocie,i dwoch wujkow...
panienka_wierzba - Nie 10 Kwi, 2005 20:36
Temat postu:
wroclaw?
moze w drodze z lub na Woodstock : >
to ewentualnie ^^
nasty_girl - Nie 10 Kwi, 2005 20:42
Temat postu:
a ja mam we wrocku 3 ciotki, wujka, babcie, kuzynke, duzo znajomych i ulubione centrum handlowe..
Temat postu:
a ja mam we wrocku 3 ciotki, wujka, babcie, kuzynke, duzo znajomych i ulubione centrum handlowe.. jak cos przyjezdzajcie jak cos moge wpasc i za przewodnika wam robic:d
Temat postu:
i jescze ulubione balety i wiele innych rzeczy.. Smile
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 20:44
Temat postu:
Jest taki przycisk "Edytuj" ^__^ I wogole przestance mowic kto ma wiecej rodziny we Wroclawiu. Co to konkurs jakis?
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 20:47
Temat postu:
Bambi na jakiej ośce mieszkasz? bo ja Zielone wzgorza Razz
a zeby nie robic offtopa
to no moze... Wrocek... pliska plska pliska
EU07 - Nie 10 Kwi, 2005 21:53
Temat postu:
Noid napisał/a:
Ktos powiedzial: Nie ma rzeczy niemozliwych. Wszystko jest kwestia organizacji (czy jakos tak xP) wiec badzmy dobrej mysli =]

Nie ktoś Panie Noidzie, tylko JA Laughing

Kinga napisał/a:
ja byłabym za Łowiczem :> centrum przeciez nyo

Moim zdaniem Łowicz to zły pomysł. Sprobuj w jeden dzien tam dojechac i wrocic na przyklad z Krakowa/Katowic...Confused To w samym Łowiczu zostanie może z 1-2 godziny, a to malo...

BamBI napisał/a:
Agnieszka, Białystok to wcale nie takie zadupie, nie jestes sama też tam mieszkam

Zgadzam się, Białystok to bardzo ładne miasto... Love

Ja jednak propozycji żadnych narzucał nie będę, bo jest mi wszystko jedno Laughing Będzie w Szczecinie, to wybiorę się do Szczecina, będzie w Przemyślu to wybiorę się do Przemyśla, będzie jeszcze gdzie indziej, to wybiorę się gdzie indziej. Tylko zeby tam kolej byla Laughing
Noid - Nie 10 Kwi, 2005 21:54
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Noid napisał/a:

Nie ktoś Panie Noidzie, tylko JA Laughing

A ja myslalem, ze to ktos z Forda, Skody czy czegos innego xD Respekt i brawa za te slowa Wink
Holy Knight - Pon 11 Kwi, 2005 00:24
Temat postu:
Ludzie Wrocław pikne miasto ale gdzie wy wszyscy bedziecie tam nocować ?? do akademików to większosć nie wpuszczą. A cany jakich kolwiek pokoi bezposredni w miescie raczej przerosną wasze kieszonkowe. jak już to pomyslscie o turystycznych polach namiotowych w rejoni Ślęży albo w sudetach.
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 06:43
Temat postu:
Ej ty się reklamujesz czy jak? Confused
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 07:40
Temat postu:
Holy Knight ja juz pisałam chyba = =

Nie wiem moze mi sie cos pokreciło i Sudety są w centrum moze są nad morzem ! = =
w co szczerze watpie ...

Tak juz to widze Wszyscy ludzie nawet Ci mieszkzajacy gdzies w Gdańsku czy cus ... przejada caaaałą polske = = zeby sie spotkac to juz bardziej realne jest to centrum ...

Tego ... jasny gwint zaspana jestem = =

I nyo ... wiec prosze Cie ... zreszta nie wiem po co ty piszesz to ... masz zamiar byc na zlocie ? czy to reklama ?

No czemus sie chłopie na te gory uparł ? Smile
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 07:41
Temat postu:
przeciez chcieliscie na 1 dzien jechac:p to po co noclegi
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 07:58
Temat postu:
no ja bym jednak wciaz za tą Wawą była, albo tymi okolicami Kradziejki.
na 1 dzien sie nie oplaca, poza tym 2 dni czy 3 w towarzystwie wspolnym pozwolą się ludziom dobrze poznac no nie? no Wink
wiec ja bym byla za chociaz kilkudniowym pobytem w warszawie, albo tam na polu namiotowym. Ewentualnie w kazdym innym miejscu (no ale bez przesady).
no.
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 07:59
Temat postu:
Wiesz mozna tak zrobic ... nie gdzies tam zlot i wiesz 1 dzien a Ci co beda mogli to zostaną :>
Noid - Pon 11 Kwi, 2005 07:59
Temat postu:
Jak narazie glosuje na Warszawe =]
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 08:03
Temat postu:
no bo co w 1 dzien zrobimy?
pewnie do 12 gdzies bedziemy czekac az wszyscy sie zjadą
a potem? pojdziemy d kawiarni?
do jakiegos parku?
posiedzimy pogadamy i pojademy
bezsensu
a widzisz tak to czekamy do 12 na ludzi.
Potem na miasto albo tam na pole namiotowe.
Zaplacimy za wynajem
pozostawimy rzeczy kaj trza
i idziemy na maisto
do jakiejs kawiarni (znowu Wink ) moze do parku
jak bedzie cieplo to moze na jakis basen =D
abo do zoo
cokolwiek =]
a w nocy, mozna zrobic ognisko (jesli namioty)
mozna posiedziec wielką grupą w jednym pokoju (jest jakas szkola czy akademik czy cos)
porobic jakies glupoty, pogadac posmiac sie
polozyc sie nad ranem
pospac 2 czy 3 godziny
kolejny 2 dzien pelen wrazen noi ewentualnie popoludniu jechac do domu (albo i zostać dzien trzeci)
ha
i co? =D
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 08:04
Temat postu:
I cyo ?
Nyo nyo nyo biggrin

Wiesz wierzba napewno PRAWIE Razz kazdy chce ale rodzice = =
Huuh
Noid - Pon 11 Kwi, 2005 08:06
Temat postu:
Konspekt bardzo ciekawy, nie da sie ukryc =]
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 08:07
Temat postu:
A ludzie Razz ankieta jest Razz
Sorry ze taka nyo wiecie specjalnej troski ale ja zaspana jestem cholernie = =
Jeszcze na 8 mam do szkoly a jest 8:08 <loL>
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 08:13
Temat postu:
tak rodzice
wiem
rozumiem
ale mozna probowac przekonac prawda?
zawsze mozna spytac
to nic nie kosztuje
a noz sie zgodzą
a noz pozwolą (ale pod pewnym warunkiem, np sprzątanie, mycie, gotowanie, cokolwiek -ja bym sie poświęciła =P)
ewentualnie zawsze mozna cos nasciemniac (co ja najpewniej zrobie, ale coz to jest złe, i nikomu tego nie polecam).
EU07 - Pon 11 Kwi, 2005 14:05
Temat postu:
Noid napisał/a:
Jak narazie glosuje na Warszawe =]

A ja glosuje za Szczecinem! Laughing
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 15:15
Temat postu:
ja jestem za okolicami olsztyna bo tu mieszkam jak każdy pod tym względem moge być snobem i jestem również za warszawą
jednodniowy zjazd? hm... dobry pomysł czyli około 80zł na przejazd w plecy aby pogadać z ludźmi z których znam troche bardziej niż z postów dwie może w tłoku trzy osoby... no nie dzięki.... wypad pod namiot czy obóz już lepiej przynajmniej zdąże tych ludzi poznać wypady dwu i trzy dniowe z nocowaniem u kogoś też odpadają bo sie matka niezgodzi chyba że powiedziałabym że np. u znajomej z kolonii ale to też tak 20% szans a ktoś kto mnie nie zna mnie nie przenocuje:/

podsumowując jestem za spotkaniem w stolicy lub okolicach stolicy najbliższych poniewać wawa leży w centrum i wyjazd będzie sprawiedliwy bo ci z południa będą jechać tyle co ci z północy itp.
Inversja - Pon 11 Kwi, 2005 15:31
Temat postu:
Moi napewno się nie zgodzą żebym sam do wawy jechał Sad jak oni nawet jak chcialem do K-ce pojechać połazić to byli oburzeni. Więc jak nie był by to bytom (a napewno nie będzie) to ja odpadam. Napewno i tak nie będzie wam mnie brakować. Very Happy więc życze miłęj zabawy na zlocie.
Miracle - Pon 11 Kwi, 2005 15:45
Temat postu:
A ja glosuje a Katowicami... nadal... Mr. Green
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 15:47
Temat postu:
Ja bym prosila zeby glosowali CI co naprawde chca i beda mogli tam jechac Razz
Zeby nie było tak że

" Ale mi sie nie chce ... w sumie najblizej mam XX ale matka i tak mnie nie pusci ... zreszta po co skoro mi sie nie chce ... glosuje na XX "
Miracle - Pon 11 Kwi, 2005 15:54
Temat postu:
heh.. do kato to bede mogla 100%. Co ja sie bede tam pytac...
nika - Pon 11 Kwi, 2005 16:08
Temat postu:
Mnie najbardziej pasują katowice, ale może możne by było w mikołowie niedaleko katowic...
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 16:16
Temat postu:
Cytat:
porobic jakies glupoty

Powiało grozą
Idda - Pon 11 Kwi, 2005 16:26
Temat postu:
R2 napisał/a:
Cytat:
porobic jakies glupoty

Powiało grozą

Buhahaha! xDDD A ja mam jak zwykle skojarzenia.. biggrin jestem be biggrin No i oczywiście jestem za nadmorskimi miejscowościami biggrin I moja mamka pewnie by się zgodziła^^ wiecie,ma do mnei zaufanie,nyu ^^ biggrin
Elun - Pon 11 Kwi, 2005 16:29
Temat postu:
ja jestem za wrockiem, bo akurat tam mieszkam Wink
bede mogla Was wszystkich oprowadzic w fajne miejsca Razz
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 16:50
Temat postu:
no wlasnie widze ze coraz wiecej osob za wrockiem.. dalibyscie taka odpowiedz w ankiecie
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 16:51
Temat postu:
R2 napisał/a:
Cytat:
porobic jakies glupoty

Powiało grozą

taaaa

nie no ja jestem za:
Warszawą
okolicami Olsztyna
Katowicami (tylko i wyłącznie ze względu na moje miejsce zamieszkania)
Noid - Pon 11 Kwi, 2005 16:59
Temat postu:
A moze Torun? ]:-> Nie no zart ;] Wroclaw... u mnie powinno przejsc, ale i tak nadal jest za stolica =]
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 17:02
Temat postu:
W wakacje będę być może jakieś 2 tygodnie pracował w bibliotece w Toruniu.
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 17:19
Temat postu:
dobra
Wierzba jest w trakcie organizacji
mozliwe ze wykombinowała pare miejsc (znaczy znajomy)
np. pola namiotowe, gdzie można wynajac również tanie campingi itp.
szersze info zamieszcze jak znajde
(na gornym sląsku, w katowicach i okolicach)
EU07 - Pon 11 Kwi, 2005 17:28
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
(...)jednodniowy zjazd? hm... dobry pomysł czyli około 80zł na przejazd w plecy aby pogadać z ludźmi z których znam troche bardziej niż z postów dwie może w tłoku trzy osoby... no nie dzięki....(...)

Czym 80 zl? Polskim Expressem czy PKS? Drogo. Kolej oferuje przejazd powrotny juz za rowne 50 zlotych Laughing

Kinga napisał/a:
Ja bym prosila zeby glosowali CI co naprawde chca i beda mogli tam jechac

Jak najbardziej chce i jak najpoważniej mowie: WIES STOLECZNA Laughing
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 17:34
Temat postu:
autokarem jakimś tam 40zl w jedną strone podajrze jest co w dwie daje 80
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 17:43
Temat postu:
kradziejka jescze nie wiesz nawet gdzie masz jechac i czy was rodzice puszcza
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 17:45
Temat postu:
to ty nie wiesz o co chodzi i komu to mówie^^
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 17:47
Temat postu:
no wlasnie nie moge znalesc gdzie ty ten wyjazd planujesz.. ja w kazdym razie moge byc we wrocku jak bedzie zjazd albo jak bede w bieszczadach to ktos pisal zeby w ustrzykach gornych.. do kremenarosa na piwko zawsze chetnie przyjade:d
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 17:49
Temat postu:
bo wyjazdu nie planuje tylko pisze że mi sie nie opłaca bo wyjazd kosztowałby tyle i tyle nie rozumiesz? analfabetyzm i do przedszkola?...
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 17:51
Temat postu:
no mowie ze nie doczytalam.. ale nie wiadomo jescze gdzie wiec skad wiesz ze w 1 strone droga by cie kosztowala 40 zl ?
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 17:52
Temat postu:
bo już kiedyś bylam w katowicach i płaciłam?... pozatym mogłam iść na dworzec boże są tysiące metod aby sie dowiedzieć znajoma mi powiedziała dzwoniłam na informacje jezu... albo i to zmyśliłam tak czy siak nie ma to różnicy wiem i basta niczego nie planuje nie mart sie
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 17:53
Temat postu:
Cytat:
no wlasnie nie moge znalesc gdzie ty ten wyjazd planujesz.. ja w kazdym razie moge byc we wrocku jak bedzie zjazd albo jak bede w bieszczadach to ktos pisal zeby w ustrzykach gornych.. do kremenarosa na piwko zawsze chetnie przyjade:d

A ja w sierpniu jade na oboz = = zachod polski ... to moze tam zrobimy to bede miala latwo Cyo ? fajnie tak ... = = < ---joke of course [/quote]
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 17:53
Temat postu:
Kurcze... jak nie pojade do Oławy (okolice Wrocławia\) to nie zjawie sie na zlocie... ale jak pojade to bede... a mogloby byc we Wrocławiu? Sad
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 17:59
Temat postu:
dobra pieprze i robie tak jak mówiła Kradziejka

kto jest pewny ze chcialby 100% i ma jakies szanse na to żeby pojawić się w:
Katowicach, Warszawie bądź okolicach Olsztyna
narazie jedynie te mozliwosci wchodza w gre
ewentualne w okoliucach Katowi mam juz upatrzone 3 miejsca
w okolicach Olsztyna tez są juz upatrzone
a Warszawą zajmuje sie Kinga

ktoś ma jakies propozycje do innych miejsc?
zamuje sie organizacją
szuka tanich noclegów itp.
nie bede wszystkiego sama odwalac i czekac tylko na bezsensowne propozycje
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 18:19
Temat postu:

zamuje sie organizacją

Oo ... brawo pani :> Nyom ... wreszcie cos porzadnego w tum temacie <loL> biggrin
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 18:21
Temat postu:
bo to juz jest naprawde wkurzające
'zrob u mnie, zrob tu, zrob tam'
a co ja jestem?
chodząca informacja turystyczna?
sami zróbcie
chcecie u siebie?
zorganizujcie sami i podajcie informacje co do czego
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 18:33
Temat postu:
To może u mnie w "mieście" :].
Zero hotelików ani domków wczasowych, ani żadnych miejsc na których można by rozbić namiot, za to dosyć wygodna "kostka" na stacji kolejowej. Gdzie można się zapoznać z bardzo miłymi (tak myślę) zbieraczami złomu i żulami.
Będzie kul :]. Przyjeżdżajcie do mnie :].
Kinga - Pon 11 Kwi, 2005 18:36
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
To może u mnie w "mieście" :].
Zero hotelików ani domków wczasowych, ani żadnych miejsc na których można by rozbić namiot, za to dosyć wygodna "kostka" na stacji kolejowej. Gdzie można się zapoznać z bardzo miłymi (tak myślę) zbieraczami złomu i żulami.
Będzie kul :]. Przyjeżdżajcie do mnie :].

Ło noo to bedzie oboz eksstremalny Ciociu wierzbo prosimy prosimyy pusc mnie puusc :> ja cem tam Razz

Jokee :>
Inversja - Pon 11 Kwi, 2005 18:41
Temat postu:
Ja moge być napewno ale w Bytomiu. I moge zająć się szukaniem noclegów w bytomiu.
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 18:42
Temat postu:
to szukaj
tylko postaraj sie znależć miejsce odludne
gdzieś nad jakimś jeziorkiem czy cos
bo w miescie to tak głupio
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 18:56
Temat postu:
to szukaj

Znajdźcie mi tu na Śląsku jeziorko, nad którym można by bezpiecznie i zdrowo biwakować, a mówię Wam Mastah :>.
Miracle - Pon 11 Kwi, 2005 19:04
Temat postu:

ja jestem calkowicie pewna ze w Kato sie pojawie.Na pewno tesh pojawi sie ze mna Elly, i prawdopodobnie Nika. Moze tesh beda Aren i Scv ale za nich nie recze...[/quote]
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 19:16
Temat postu:
ja w katowicach napewno nie będe bo jedyny środek transportu to pociąg i to w dodatku nocny a na hasło katowice ja sama pociąg nocny moja matka dostała istnego szału
zatem na 99% będe mogła pojechać do wawy lub do miejscowości na trafie olsztyn - wawa
Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 19:20
Temat postu:
ja nie wiem.... moja mama to jeszcze by jakos pozwolila...a le tata? uu byloby ciezko no ale w sumie jakos sie zalatwi kurcze ja juz niew iem gdzie szukac ofertna biwaki.
Holy Knight - Pon 11 Kwi, 2005 20:21
Temat postu:
to szukaj

W bytomiu Twisted Evil ?? ta chyba nda jeziorkami przy hołdach Razz
Himitsu napisał/a:

Znajdźcie mi tu na Śląsku jeziorko, nad którym można by bezpiecznie i zdrowo biwakować, a mówię Wam Mastah :>.
A znalazło by sie kilaka nawet z polami namiotowymi i campingowymi i to nawet z niezłymi warunkami i tanio
panienka_wierzba - Pon 11 Kwi, 2005 23:02
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
to szukaj

kochanie mów mi Mastah
bo mam nawet 2 miejsca (z polami namiotowymi i/lub campingami) nad jeziorkami
wiec heh

zlodziejka napisał/a:
ja w katowicach napewno nie będe bo jedyny środek transportu to pociąg i to w dodatku nocny a na hasło katowice ja sama pociąg nocny moja matka dostała istnego szału
zatem na 99% będe mogła pojechać do wawy lub do miejscowości na trafie olsztyn - wawa

kochanie a nie masz dziennych?
albo autokarow?
o jejku =(
ja sobie nie daruje jak Cie nie będzie
Holy Knight - Wto 12 Kwi, 2005 00:11
Temat postu:

kochanie a nie masz dziennych?
albo autokarow?
o jejku =(
ja sobie nie daruje jak Cie nie będzie

Nie zawsze sa dzienne a poza tym jak ktos jedzie z suwałk albo szczcina i odjazt pociągu ma np o 14:10 to w katowicach jest koło 2 w nocy czesto a zapewne wiesz jak wygląda piekny katowicki dworzec PKP . A autokary to na daleki odleglosci czesto z przesiadkami i drożej
panienka_wierzba - Wto 12 Kwi, 2005 07:41
Temat postu:
wiem jak wygląda nasz piękny katowicki dworzec wieczorem a co dopiero o 2 w nocy (choc w katowicach bylam o 2 w nocy i trzeba przyznac ze akurat danej nocy nie bylo tak źle)

trzebaby jej cos wynaleźć z rana, albo maksymalnie przed południem..
to mi powiesz dziecko na gadu gdzie wsiadasz w pociąg to ja Ci powiem mniej wiecej jak w wakacje jeżdzą pociagi od Ciebie do Katowic
Miracle - Wto 12 Kwi, 2005 09:04
Temat postu:
Na dworcu w Kato nie jest teraz tak zle.Ja co roku jezdze na wakacje nocnymi i odjezdzam wieczorem po polnocy czy jakos tak, i jest spokoj.A i tak chodzi straz miejska albo policja po peronach etc wiec raczej nie ma sie czego bac.
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 10:41
Temat postu:
Holy Knight i Miss Wierzba - udowodnijcie mi jeszcze, że te jeziorka są CZYSTE i ZDROWE, a dostaniecie ode mnie honorowy tytuł Mastah :] (ostrzegam - taka okazja może się już nie powtórzyć Twisted Evil).

Ach, jeszcze jedno. Wierzba - byłbym wdzięczny, gdybyś nie zwracała się do mnie "kochanie" ani innymi takimi słodkimi słówkami. Więc jeśli można by o to prosić... Wink
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 12:56
Temat postu:
dworzec wieczorem to bardzo ciekawe miejsce.. w prawdzie w katowicach nie bylam, a u mnie to raczej nic fajnego nie ma ale we wrocku mi sie podoba.. oprocz tych bezdomnych ktorzy chodza na kazdym kroku i chca pieniedzy ;p
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 12:58
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
dworzec wieczorem to bardzo ciekawe miejsce.. w prawdzie w katowicach nie bylam, a u mnie to raczej nic fajnego nie ma ale we wrocku mi sie podoba.. oprocz tych bezdomnych ktorzy chodza na kazdym kroku i chca pieniedzy ;p

Rzeczywiście bardzo śmieszne, że ktoś jest biedny i głodny.
Elly - Wto 12 Kwi, 2005 14:48
Temat postu:
Miracle napisała że bym mogła pojechać ale nie wiem bo moji rodzice .. ciężka sprawa wątpie żeby sie zgodzili ... jak sprawa by była jużdo końca pewna to myśle że jeżeli by sie mieli zgodić to tylko w Katowicach. No to tyle . nie stety nadal nie mam neta i może będe miała go za około 2 tygodnie Mr. Green więc nie długo wróce do was.

Pozdrawiam Elly Mr. Green
EU07 - Wto 12 Kwi, 2005 14:57
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

Oczywiście, że są dzienne Laughing Paniom z informacji nie trzeba bezgranicznie ufac, niejednokrotnie siedza tam przez przypadek. Ot, chociazby takie polaczenie (z Olsztyna, prawda? Laughing):
06:24-09:32 pospieszny do Warszawy i dalej 09:43-12:40 express do Katowic. Tak wiec jedynym polaczeniem nie jest polaczenie nocne [notabene tylko wakacyjne].
panienka_wierzba - Wto 12 Kwi, 2005 15:27
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Holy Knight i Miss Wierzba - udowodnijcie mi jeszcze, że te jeziorka są CZYSTE i ZDROWE, a dostaniecie ode mnie honorowy tytuł Mastah :] (ostrzegam - taka okazja może się już nie powtórzyć Twisted Evil).

pokaże jak przyjedziesz = ]

[/quote='Himi"]Ach, jeszcze jedno. Wierzba - byłbym wdzięczny, gdybyś nie zwracała się do mnie "kochanie" ani innymi takimi słodkimi słówkami. Więc jeśli można by o to prosić... Wink[/quote] oj przepaszam juz nie bedę = )
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 18:18
Temat postu:
Himitsu napisał/a:

pokaże jak przyjedziesz = ]

Zastanawiam się właśnie, w jakim sensie było to powiedziane. Czyżby taka mała podpucha, żebym zjawił się na zlocie nad "jeziorkiem"?? Razz
panienka_wierzba - Wto 12 Kwi, 2005 18:42
Temat postu:
tak = )
i to nie jest 'jeziorko' tylko jezioro = ]
hyh = )
i zobaczysz
miejsca ładne, czyste i zdatne do spędzania czasu Wink
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 19:08
Temat postu:
miejsca ładne

Na Śląsku? O_o
czyste

Na Śląsku? O_o
zdatne do spędzania czasu

Na Śląsku? O_o

Panna raczy żarty sobie ze mnie robić, czy to ja doszedłem już do skrajnego nie-lubienia Śląska? ;P
Aż się muszę zapytać, gdzie się dokładnie te Twoje cuda (dosłownie, skoro na Śląsku Razz) znajdują :].
panienka_wierzba - Wto 12 Kwi, 2005 19:15
Temat postu:
Hehło, Chehło, Chechło Hechło czy jak to sie pisze =D (haha ^^ ale ja zdolna)
i Rogoźnik
psze pana = )
Kinga - Wto 12 Kwi, 2005 19:16
Temat postu:
Himi ... slyszales o mikroklimacie ? Smile
Heh nie no ja sie nie znam Razz

A tego obecnie wyniki przedstawiaja sie nastepująco !

Gdzie ma sie odbyć zlot ?
Warszawa :> i okolice ||||||||||||||||||||||| 23% [ 4 ]
Katowice i okolice biggrin |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||47% [ 8 ]
Sudety lub inna gorska miejscowość ? 0% [ 0 ]
Stare Jabłonki lub jakies okolice 0% [ 0 ]
Jakaś nadmorska miejscowość ? ||||||||||||||||| 17% [ 3 ]
Jakies cos innego Razz napisze w poscie :>||||||||||| 11% [ 2 ]

Głosowań: 17

EDIT Wierzba ja nie wiem jak sie pisze Razz ja omawiam wesele i wiem jak sie pisze Chochoł <lol> i mam dosc ludowego gadania " Jak to sie tam musi ruchać" = =
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 19:40
Temat postu:
O Chechle (czy jak go tam zwą) słyszałem kilka dobrych opinii. Słyszałem też taką, że tam jest zawsze od cholery ludzi i nie ma sie gdzie wcisnąć... ale ja tam nie wiem. Nigdy tam nie byłem.
A o Rogoźniku pierwsze słyszę Razz.
Btw, sam nie wiem czemu się wypytuję o czyste jeziora, skoro i tak pływać nie potrafię Razz.

Kinga napisał/a:
Himi ... slyszales o mikroklimacie ? Smile

Słyszałem.
A nawet byłem świadkiem :]. U mnie w domu. Wszędzie ciepło, tylko w moim pokoju piździ że ho-ho. biggrin
Kinga napisał/a:
" Jak to sie tam musi ruchać"

Nie żeby mi się to jakoś dziwnie kojarzyło... Rolling Eyes
Kinga, zaraziłaś mnie Razz.
panienka_wierzba - Wto 12 Kwi, 2005 19:46
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
O Chechle (czy jak go tam zwą) słyszałem kilka dobrych opinii. Słyszałem też taką, że tam jest zawsze od cholery ludzi i nie ma sie gdzie wcisnąć... ale ja tam nie wiem. Nigdy tam nie byłem.
A o Rogoźniku pierwsze słyszę Razz.
Btw, sam nie wiem czemu się wypytuję o czyste jeziora, skoro i tak pływać nie potrafię Razz.

ale my bysmy se wynajeli specjalne miejsce pod namioty czy cus Wink
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 19:53
Temat postu:
panienka_wierzba, jezeli to jest nad jeziorkiem i wynajmiesz sobie miejsce na namiot nie znaczy ze znajdziesz jakies fajne miejsce zeby potem tam czas spedzic.. a zreszta co to za przyjemnosc jak do okola tlumy jakis ludzi ;p
panienka_wierzba - Wto 12 Kwi, 2005 19:56
Temat postu:
mozna tam namiot rozbijac tylko na noc?
ni?
a mozna autobusem albo tramwajem stamtąd do miasta dojechac ^___^
i mozna se isc porobic rozne rzeczy Wink
Inversja - Wto 12 Kwi, 2005 20:27
Temat postu:
Sytułącja jest następująca:
wiem że nad Chechłęm (zalew Nakło potoczna nazwa Chechło) są domki ale śa drogie i bez dowodu nikt nam nie wynajmie.
Pole namiotowe też jest ale niewiem jakie ceny. Musiał bym poszukać
Wiem że w Nakle jest stadlina konna.

I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. Sad Okłamywałem was przez cały czas. NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek. Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie. Jeśli tak to będe się cieszyłą. Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci.
Kinga - Wto 12 Kwi, 2005 20:31
Temat postu:
Odi napisał/a:
wiem że nad Chechłęm (zalew Nakło potoczna nazwa Chechło) są domki ale śa drogie i bez dowodu nikt nam nie wynajmie.

I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. Sad Okłamywałem was przez cały czas. NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek. Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie. Jeśli tak to będe się cieszyłą. Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci.

OMG ... sorry ja nic nie powiem ... = = po tym co pisales TFuu Pisalas mi na gg i jaki miales ... maials = = opis = = JA peiprze
Noid - Wto 12 Kwi, 2005 20:34
Temat postu:
Odi napisał/a:
najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. Sad Okłamywałem was przez cały czas. NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek. Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie. Jeśli tak to będe się cieszyłą. Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci.

Nigdy nie podejrzewalbym, ze mozesz byc plcia piekna xD
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 20:41
Temat postu:
Nie ładnie Odi..Aragorna... Zreszta ja wiem od kilku dni
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 20:44
Temat postu:
Odi napisał/a:

Agnieszko,a pisałaś ze mnie kochasz ;(..

Nie lubie cie ;(

;]

to z kim gadałam na skype?
Chesterka - Wto 12 Kwi, 2005 20:47
Temat postu:
Odi napisał/a:

Twój glos mówił wszystko ;P
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 20:57
Temat postu:
Odi napisał/a:

________________________________________________________ ZATKAŁO ! płeć piekna sie ukrywała ? Aragorn - nick kojarzył mi sie z facetem, z fantasami a tu babka :O Tylko tyle że mnie zatkało Neutral
Noid - Wto 12 Kwi, 2005 20:59
Temat postu:
Teraz to najgorsze bedzie (of course mowie o sobie) przyzwyczajenie sie do tego. Uscislajac mam na mysli zwracanie sie do Ciebie w odpowiedziach na posty czy SB, nie bedzie latwo ]:->
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:01
Temat postu:
ejj pamietacie ten temat Margo ze obseruje Aragorna etc?

Zbieg okolicznosci :> ?
Chesterka - Wto 12 Kwi, 2005 21:03
Temat postu:
Gabra napisał/a:
ejj pamietacie ten temat Margo ze obseruje Aragorna etc?

Zbieg okolicznosci :> ?

hahahaha... nie mogę..... ale potem było coś podobnego.... Czyżby na forum był jeszcze jeden użytkownik który 'zmienił' sobie płeć? :>
Inversja - Wto 12 Kwi, 2005 21:07
Temat postu:
Nie Margo nieznam.
Ale do Noida możesz mi pisać tak jak bym była płcią męską.
Na skype mam nick shadow_93 kto chce po gadać to zapraszam. Jeszcze raz za wszystko przepraszam. Mam nadzieję że mi kiedyś wybaczycie Smile

EDIT.
Niechce pisać nowego posta. Gabrysiu, Czesiu, Kingo i wszyscy przepraszam. Jeśli pozwolicie pojawie się na zlocie. Chociaż niektóre osoby niechciały by mnie napewno po takim numerze znać.
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:08
Temat postu:
ale po co był ten cały wkręt Rolling Eyes
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 21:17
Temat postu:
no to potrzebujecie 1 osoby pelnoletniej ktora bedzie miec dowod i bedzie mogla go pokazac przy wynajmie domku..
Noid - Wto 12 Kwi, 2005 21:18
Temat postu:
Gabra napisał/a:
ale po co był ten cały wkręt Rolling Eyes

Dobre pytanie, tez sie nad tym zastanwaim =]
Odi napisał/a:
Chociaż niektóre osoby niechciały by mnie napewno po takim numerze znać.

Bez przesady Mr. Green
Chesterka - Wto 12 Kwi, 2005 21:18
Temat postu:
Opowiedzcie mi potem jak było na zlocie ;]
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:20
Temat postu:
Cytat:
Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą

brawo za odkrycie
Cytat:
To jest prawda

jasne
Cytat:
Okłamywałem was przez cały czas.

to czemu tu jest forma męska? hę?
Cytat:
NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek

nie ma
Cytat:
Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie

kto i co zrozumie?
Cytat:
Jeśli tak to będe się cieszyłą

nie przyzwyczajony do formy żeńskiej co?
Cytat:
Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka

a ja Wojtek...a...a...a ile masz lat?- bo ja tyle samo co ty
Cytat:
i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci.

to wszystko o twojej mamie jest prawda poza tym ze ma inna płeć niż dotąd pisałeś? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
Inversja - Wto 12 Kwi, 2005 21:21
Temat postu:
Poco był ten cały wkręt??
Przez zupełny przypadek.

A więc. Zakładałam konto na forum. Przy wypisywaniu formularza zamiast kobieta zaznaczyłam mężczyzna dopiero po jakimś czasie sięskapłąm że źle zaznaczyłam ale już się przyjeło aragorn to mężczyzna więc tego nie zmieniałam. Ale postanowiłam że się przyznam i tak zrobiłam.
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 21:26
Temat postu:
a moze udawalas chlopca bo chcialas poderwac jakas dziewczynke biggrin
Kinga - Wto 12 Kwi, 2005 21:27
Temat postu:
Odi napisał/a:
Poco był ten cały wkręt??
Przez zupełny przypadek.

A więc. Zakładałam konto na forum. Przy wypisywaniu formularza zamiast kobieta zaznaczyłam mężczyzna dopiero po jakimś czasie sięskapłąm że źle zaznaczyłam ale już się przyjeło aragorn to mężczyzna więc tego nie zmieniałam. Ale postanowiłam że się przyznam i tak zrobiłam.

HAHAhahaha ... = = sorry ale to smieszne = =
Wybrałaś/es meski nick = = i pomyliłas/es sie podczas rejestracji wiec juz tak zostało
Ciekawe

EDIT: poderwac dziewczynke = = jak sobie przypomne Twoj podpis teraz " Kinga ejstes moim sloneczkiem " to zastanawiam sie baaaaaaardzoo po co ta maskarada = =
Chesterka - Wto 12 Kwi, 2005 21:29
Temat postu:
I od początku pisałeś/aś w męskim rodzaju :>
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:31
Temat postu:
czy nie powinienem zostać wyrzucony z forum za mojego awa?
Kinga - Wto 12 Kwi, 2005 21:33
Temat postu:
Tsej napisał/a:
czy nie powinienem zostać wyrzucony z forum za mojego awa?

Mi sie podoba Razz nie wiem o czym mowisz biggrin
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:33
Temat postu:
Jka sie przyznajesz,to sie przyznawaj do wszystkiego,do tego czemu udawalas faceta tez.
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 21:45
Temat postu:
tsej czemu mialbys zostac wyrzucony ?
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:49
Temat postu:
Ja bym dal bana wszystkim.
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 21:53
Temat postu:
Ant0n to ja proponuje w 1 kolejnosci tobie.. ;p w koncu od kogos trza zaczac
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 22:46
Temat postu:
za ten post daje ci nobla nasty_girl:)
nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 22:48
Temat postu:
<jupi> a jaka nagroda pieniezna do tego jest? biggrin
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 23:15
Temat postu:
żeście sie nie przyjrzeli :>
to ma głębokie przesłanie(mój aw)
agag - Wto 12 Kwi, 2005 23:23
Temat postu:
czy to twój palec?
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 23:44
Temat postu:
nie...nie mój..nie występowałem w filmie w którym ukazał sie ów schematyczny rys
panienka_wierzba - Sro 13 Kwi, 2005 09:47
Temat postu:
Odi napisał/a:

ewentualnie moze moj znajomy pomogl by pozalatwiac pare rzeczy (chwałą mu)
Aragornia napisał/a:

o ja pierdoooooole hahahaha
hahahaha
muahahahaha
łoooo feeeeeeest
ja pieprze
nie no prosze - -"
jakie to dziecinne
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 09:54
Temat postu:
Tsej napisał/a:
Cytat:
NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek

nie ma

10000% poparcia.
Aktorom mówimy zdecydowane NIE.
Odi napisał/a:

To śmierdzi. Bardzo śmierdzi. A wręcz cuchnie najgorszym fetorem kłamstwa, jaki istnieć może.
Kinga napisał/a:
poderwac dziewczynke = = jak sobie przypomne Twoj podpis teraz " Kinga ejstes moim sloneczkiem " to zastanawiam sie baaaaaaardzoo po co ta maskarada = =

Nie powiem, żeby mi się to dziwnie skojarzyło. (Czy aby na pewbno dziwnie?)
W związku z moimi skojarzeniami... nawet jeśli nie są trafne... zastanawiam się nad inną rzeczą.
Wierząc słowom Aragorna, jest on(-a? -o?) z Bytomia. A z pewnych źródeł wiem, że w Bytomiu pedofilstwo i homoseksualizm jest szczególnie tępione (bo właśnie z tym mi się to skojarzyło - albo homos, albo pedofil). Pewne plotki mówią nawet o przypadkach śmiertelnych, w których ofiarami było dwóch gejów, innym razem człowiek, o którym mówiono że zbyt lubi dzieci.

No i cóż ja mogę rzec. Że Aragorn nie był do końca tym, za kogo się podawał, tego się domyślałem. Ale takiego przekrętu bym nie wziął pod uwagę.

Oj, to Forum coraz bardziej przypomina teatrzyk. Jeśli rzeczywiście jest ono śledzone jakimś "gumowym okiem", na miejscu ToJi poważnie bym się martwił o jego przyszłość.
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 12:56
Temat postu:
[cenzura] w dupe jeża i niech mi cenzura wywali wszystkie słówka
czy wy rozmawiacie o zlocie czy o dupie maryni? aragorn sie przyznał[a?] to zróbcie sobie inny temat bo to sie robi wkurzające jak ktoś gdzieś coś napisze nie na temat wlepiacie ostrzeżenia:/

co do pana EU to chodziło mi o bezpośrednie połączenie olsztyna i katowic i to jest tylko pociąg nocny
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 13:37
Temat postu:
Przy prawie każdym temacie odbiegacie od niego, wpierw od Aragoni a póżniej o jakims avie i takie tam. W tym tamcie tak sie to wszystko miesza. No to była moja wypowiedż Razz
EU07 - Sro 13 Kwi, 2005 13:39
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
*nie wyrażaj się* w dupe jeża i niech mi cenzura wywali wszystkie słówka
czy wy rozmawiacie o zlocie czy o dupie maryni? aragorn sie przyznał[a?] to zróbcie sobie inny temat bo to sie robi wkurzające jak ktoś gdzieś coś napisze nie na temat wlepiacie ostrzeżenia:/

Dokladnie.

kradziejka napisał/a:
co do pana EU to chodziło mi o bezpośrednie połączenie olsztyna i katowic i to jest tylko pociąg nocny

...kursujący tylko w majowy weekend, Boże Ciało i wakacje Laughing (a pociag nawiasem mowiac do Bielska-Bialej)
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 14:29
Temat postu:
Cytat:
I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. Okłamywałem was przez cały czas. NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek. Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie. Jeśli tak to będe się cieszyłą. Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci.

^^^
mwahahahhha, myslelem ze nic mnie juz nie zaskoczy ;p
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 14:34
Temat postu:
R2 napisał/a:
Cytat:
I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. Okłamywałem was przez cały czas. NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek. Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie. Jeśli tak to będe się cieszyłą. Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci.

^^^
mwahahahhha, myslelem ze nic mnie juz nie zaskoczy ;p
No to było niezłe zdziwienie, zaraz sie okarze że ja jestem facetem Razz
panienka_wierzba - Sro 13 Kwi, 2005 14:56
Temat postu:
dziewczyno
powiedz mi jak sie nazywa przystanek (kolejowy) na ktorym wsiadasz
olsztyn?
to ja poszperam po pociagach
Kinga - Sro 13 Kwi, 2005 14:58
Temat postu:
Tsej ... mi sie to kojarzy z pewną bajka <loL> piotrus Pan chiba biggrin

A co do przystanku to tez poszperam ale mowcie jaki
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 16:16
Temat postu:
olsztyn główny
pozatym na sto procent nie moge do katowic nie rozumiesz pociągiem dziennym nocnym z matką z sąsiadką pociągiem sama pociągiem z gwałcicielami bez przesiadek czy nawet z eltonem johnem ja na 100$ niemoge do katowic, panimajesz?
nasty_girl - Sro 13 Kwi, 2005 18:27
Temat postu:
www.pkp.pl i tam macie se zobaczcie, na pewno jest wiecej poloczen.. a bezposrednie na daleka odleglosc sa zadko wiec raczej bedziesz musiala wybrac cos z przesiadkami :p
EU07 - Sro 13 Kwi, 2005 21:28
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
www.pkp.pl i tam macie se zobaczcie, na pewno jest wiecej poloczen.. a bezposrednie na daleka odleglosc sa zadko wiec raczej bedziesz musiala wybrac cos z przesiadkami :p

Owszem, jest tam elektroniczny konfigurator połączeń, ale to tylko elektroniczny Confused Czasem wyszukuje idiotyczne skomunikowania, np. z Warszawy do Zielonej Góry przez Szczecin Laughing Albo mając na jakiejś trasie połączenie bezpośrednie wyszukuje połączenia z np. 5 przesidkami... Ale to cały Hafas Laughing
nasty_girl - Sro 13 Kwi, 2005 21:35
Temat postu:
EU07 bo czasami takimi poloczeniami sie mozesz dostac w miejsce ktore sie wybierasz, nie koniecznie najprostsza droga :p pamietam jak do szklarskiej jechalam przez wroclaw bo innego poloczenia nie bylo.. no tak niestety jest, nie mozesz miec zawsze tego co bys chcial... dobrze ze moja najczestsza trasa jest moje miasto - wroclaw i spowrotem to nie musze sie z przesiadkami meczyc..
EU07 - Sro 13 Kwi, 2005 22:08
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
EU07 bo czasami takimi poloczeniami sie mozesz dostac w miejsce ktore sie wybierasz, nie koniecznie najprostsza droga :p pamietam jak do szklarskiej jechalam przez wroclaw bo innego poloczenia nie bylo.. no tak niestety jest, nie mozesz miec zawsze tego co bys chcial... dobrze ze moja najczestsza trasa jest moje miasto - wroclaw i spowrotem to nie musze sie z przesiadkami meczyc..

Nie! Nie chodzi mi o to, że siatka połączeń kolejowych jest zła. Ja po prostu stwierdziłem [i nadal twierdzę], że ten program źle planuje trasę. Dlatego nie korzystam z niego, zawsze planując sobie podróż korzystam z papierowego wydania rozkładu.
Holy Knight - Sro 13 Kwi, 2005 23:35
Temat postu:
Miracle napisał/a:
Na dworcu w Kato nie jest teraz tak zle.Ja co roku jezdze na wakacje nocnymi i odjezdzam wieczorem po polnocy czy jakos tak, i jest spokoj.A i tak chodzi straz miejska albo policja po peronach etc wiec raczej nie ma sie czego bac.
Powiedz to tym ofiarom 38 kradziezy kieszonkowych 9 rozbojów 6 pobic co tam sie zdażają na dzień zgodnie ze statystykami policji, oprócz tego dochdzi 1 trup narkomana na dwa tygodnie 1 morderstwo na 6 tygodni i jeden gwałt na karzdy miesiąc plus dochodzi do tego handel narkotykami i prostytucja nieletnich a to wszystko tylko w okolcach dworca

Himitsu napisał/a:
Kompałem sie wiele razy i żyje zadnych wzrodów świerzbu , salmonelli , tyfusu i wielu innych chorób których można dostac kapiąc sie np w niektórych jeziorach na mazurach Twisted Evil

Himitsu napisał/a:

Ach, jeszcze jedno. Wierzba - byłbym wdzięczny, gdybyś nie zwracała się do mnie "kochanie" ani innymi takimi słodkimi słówkami. Więc jeśli można by o to prosić... Wink

Święta prawda gdyz nie świadczy to raczej o dobrym wychowaniu czy szacunku dla innej osoby. Ni etrzeba zwrać się od razu per Pan ale nie zwracaj się tak do innych jesli ci na to nie pozwolili.

Himitsu napisał/a:
miejsca ładne

Na Śląsku? O_o
czyste

Na Śląsku? O_o

Na Śląsku? O_o

Panna raczy żarty sobie ze mnie robić, czy to ja doszedłem już do skrajnego nie-lubienia Śląska? ;P
Aż się muszę zapytać, gdzie się dokładnie te Twoje cuda (dosłownie, skoro na Śląsku Razz) znajdują :].
Tak na Śląsku rukwa maty !!! tu jest wiecej pieknych miejsc niż niektore homo ignorantus mogą sobie wyobrazić. A zwłaszcza wszelka gorolska tluszcza z za brynicy. Tak przy okazji wiesz że Ustoń i Wisła to tez geograficznie slask. A co do pięknych miejsc to słyszałes o Tarnowskich Górach, Siewierzu, Pszczynie albo o tak charakterystycznych miejscach jak Góra św Anny?? Ba Nawet w katowicach czy chorzowie znajdą się piękne zakątki. Ale jak ktoś nie chce widziec i kieruje się stereotypami to nie zobaczy
nasty_girl - Czw 14 Kwi, 2005 07:24
Temat postu:
ja tam se wole znalesc w tamtym rozkladzie.. i z posrod tych co znalaazlo wybrac poloczenia ktorymi nie bede musiala chcac przejechac 80 km zjechac pol polski na okolo.. a szukac w innych rozkladach nienawidze..
EU07 - Czw 14 Kwi, 2005 08:28
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ja tam se wole znalesc w tamtym rozkladzie.. i z posrod tych co znalaazlo wybrac poloczenia ktorymi nie bede musiala chcac przejechac 80 km zjechac pol polski na okolo.. a szukac w innych rozkladach nienawidze..

Jeszcze na koniec dwie uwagi Smile Tez zmienisz zdanie co do uzytkowania Hafasu jesli bedziesz czekala 3 godziny na dworcu w oczekiwaniu na pociag, ktory wedlug Hafasu ma jezdzic, a w rzeczywistosci jest od pol roku zawieszony Laughing Wkurzysz sie troche, zapewniam Cie. Ja tak stalem w Lowiczu i sie dosc mocno wkurzylem. Co wiecej babki z informacji w ogole to nie obchodzi, "to nie ja programuje ten program" Laughing

Takich kwiatków jest w Hafasie więcej. Chociażby ten [szukanie przed chwilą]:

Ciekawe, prawda Laughing Z Kutna (uckie) do Czeremchy (podlaskie) i połączenie międzynarodowe Cool (pomijając fakt, że to 0 kilometrów) I cena przybliżona też fajna, prawda? Laughing I kto tu mowi ze nasza kolej jest droga? Skoro nawet jadąc InterCity nic sie nie placi? Laughing
nasty_girl - Czw 14 Kwi, 2005 08:33
Temat postu:
EU07 no coz nic nie jest idealne.. a babki z informacji... rozklad jazdy wisi tam.. "prosze zobaczyc sobie".. Smile babki w kasie.. "prosze isc do informacji".. mimo ze ma obok siebie taki sliczny rozklad..
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 10:44
Temat postu:
homo ignorantus to liczba pojedyncza a ty uzyłeś chwile potem słowa "mogą"
więc należało użyć hominis ignorante

zjechalibyście sie wszyscy do Warszawy....przecie wiadomo ze wszystki drogi prowadza z Warszawy...więc mielibyście wygodny powrót
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 12:30
Temat postu:
Nie znacie się. Himalaje to najlepsze miejsce, ja to wiem, naprawdę, mam tam rodzinę i z 50 pokoi, dla każdego znajdzie się miejsce...

Takie małe "ale" - nie myślcie tylko o sobie, że mi tu wygodnie, to tam nie może być; tutaj mam ciocie, a tam nie, więc tu musi być. Można trochę bardziej ogólnikowo... A i sądzę, że jeden z lepszych pomysłów to Wawa - bo jest w środku polski i nawet z największych krańcowych zadupii byłaby dobra droga. Wink
EU07 - Czw 14 Kwi, 2005 13:16
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
EU07 no coz nic nie jest idealne.. a babki z informacji... rozklad jazdy wisi tam.. "prosze zobaczyc sobie".. Smile babki w kasie.. "prosze isc do informacji".. mimo ze ma obok siebie taki sliczny rozklad..

Cóż, widzę, że mieszkasz w drugich Siedlcach Laughing Co do tego szukania w rozkładzie: w kasach wiszą piękne żółte [i białe] rozkłady ale jedynie dla stacji miejscowej. Więc z zapytaniem o podróż na drugi koniec Polski trzeba udać się do informacji. A jeśli i tam nie uzyskasz informacji to prosisz naczelnika Laughing
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 16:19
Temat postu:
Holy Knight napisał/a:
Himitsu napisał/a:

Święta prawda gdyz nie świadczy to raczej o dobrym wychowaniu czy szacunku dla innej osoby. Ni etrzeba zwrać się od razu per Pan ale nie zwracaj się tak do innych jesli ci na to nie pozwolili.

Spoko. Nie chodziło mi tutaj o brak wychowania. Po prostu z pewnych powodów trochę "dziwnie" mi się coś takiego czyta.

Holy Knight napisał/a:
Himitsu napisał/a:
miejsca ładne

Na Śląsku? O_o
czyste

Na Śląsku? O_o

Na Śląsku? O_o

Tak na Śląsku rukwa maty !!! tu jest wiecej pieknych miejsc niż niektore homo ignorantus mogą sobie wyobrazić. A zwłaszcza wszelka gorolska tluszcza z za brynicy. Tak przy okazji wiesz że Ustoń i Wisła to tez geograficznie slask. A co do pięknych miejsc to słyszałes o Tarnowskich Górach, Siewierzu, Pszczynie albo o tak charakterystycznych miejscach jak Góra św Anny?? Ba Nawet w katowicach czy chorzowie znajdą się piękne zakątki. Ale jak ktoś nie chce widziec i kieruje się stereotypami to nie zobaczy

Niby słyszałem, ale tam nie byłem. I owszem, jakieś ładne tereny może się i znajdą, ale na pewno nie zachwycające.
A co sobie "gorole zza Brynicy" o Śląsku wyobrażają to nie wiem... nie moja sprawa Razz.
PS. Co to znaczy "rukwa maty"??
nasty_girl - Czw 14 Kwi, 2005 17:15
Temat postu:
EU07 jesli chodzi ci o to ze miszkam w tych siedlcach to ci powiem ze mam tam daleko, a jezeli ci chodzilo ze podobnie mamy na dworcach to ... wszedzie tak jest Razz babce sie nie chce glowy obrucic w bok i znalesc glopiego poloczenia..
EU07 - Czw 14 Kwi, 2005 20:23
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
EU07 jesli chodzi ci o to ze miszkam w tych siedlcach to ci powiem ze mam tam daleko, a jezeli ci chodzilo ze podobnie mamy na dworcach to ... wszedzie tak jest Razz babce sie nie chce glowy obrucic w bok i znalesc glopiego poloczenia..

Niestety. Coraz mniej mamy kolejarzy "z powołania". Większość idzie tam do pracy pewnie za marką i firmą. W końcu Grupa PKP jest od kilkunastu lat najlepszym pracodawcą w branży transport/spedycja w rankingach wielu instytucji. Ale OK, koniec offtopu Laughing
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 16:26
Temat postu:
omg, stereotypy rzadza ;]
nasty_girl - Sob 16 Kwi, 2005 19:39
Temat postu:
Ant0n a czy kiedykolwiek (o ile czesto korzystasz z uslug pkp..) otrzymales informacje na temat poloczenia od pierwszego pracownika stacji do ktorego podszedles?
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 20:25
Temat postu:
JAk to sie mowi?
Kto ma w głowie olej ten idzie na kolej Razz
Anonymous - Sob 16 Kwi, 2005 23:56
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Ant0n a czy kiedykolwiek (o ile czesto korzystasz z uslug pkp..) otrzymales informacje na temat poloczenia od pierwszego pracownika stacji do ktorego podszedles?

Mialem na mysli te o Slasku.
Z PKP nie korzystam.
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 00:05
Temat postu:
Ant0n no chyba ze tak.. bo juz myslalam ze znalazles jakis wyjatkowy dworzec gdzie mile panie w kasach odpowiedza na kazde twoje pytanie dotyczace polaczen Smile
EU07 - Nie 17 Kwi, 2005 08:08
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Ant0n no chyba ze tak.. bo juz myslalam ze znalazles jakis wyjatkowy dworzec gdzie mile panie w kasach odpowiedza na kazde twoje pytanie dotyczace polaczen Smile

Znam dwa takie miejsca (może jest ich więcej, nie wiem). Jedno to informacja na Dworcu Centralnym, druga - na Wschodnim.
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 10:27
Temat postu:
a ja nie trafilam jescze na taki.. najczesciej jezdze legnica-wroclaw i spowrotem to w legnicy juz calkiem sie z nikim nie dogadasz,a we wrocku na glownym kazdy gdzies odsyla bo on jest od czegos innego.. a na reszcie dworcow zazwyczaj bylam 1/2 ale tez nie pamietam zadnej milej osoby ktora udzielila pomocy;p
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 15:38
Temat postu:
Ja jestem za Katowicami i okolicami tylko proponuje jakieś bardziej zalesione i mniej nadymione (bez obrazy) ale ja jestem z gór iw olę czyste powietrze
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 15:53
Temat postu:
elfkaNenar to dla odmiany mozna troszke tych spalin i wszystkiego raz powdychac?
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 16:14
Temat postu:
dziewczynko (nenar) nei wmagam czytania calego tematu (sporo stron) ale chociaz zapoznanie sie z treściami : >
znaleźliśmy takoweee Wink
wieuc
teraz tylko trzeba poeprowadzic ankiete kto ewentualnie by był za
i zacząć się organizacją
Miracle - Nie 17 Kwi, 2005 17:10
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Ja jestem za Katowicami i okolicami tylko proponuje jakieś bardziej zalesione i mniej nadymione (bez obrazy) ale ja jestem z gór iw olę czyste powietrze

Hmm... To mozemy pojechac przeciez do Łazisk! Czyli tam gdzie mieszkam.To gdzies bedzie ok. 15-30 minut autobusem, wiec mozemy sie przejechac.To jakby taka duza wies. Domy i w niekotrych miejscach duze pola, jest tesh las itp.
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 17:21
Temat postu:
Ja napisał/a:

zamuje sie organizacją

pamietajcie o tym dobra?
chcesz zorganizowac u siebie? w laziskach? sproboj cos skombinowac
Miracle - Nie 17 Kwi, 2005 20:18
Temat postu:
Ja napisał/a:

zamuje sie organizacją

pamietajcie o tym dobra?
chcesz zorganizowac u siebie? w laziskach? sproboj cos skombinowac

Hmm. No wlasnie z tym to moze byc maly problemik. Najlepszym rozwiazniem bylyby namioty i mozna by przenocowac gdzies na jakiejs dzialce, albo jak sie nie boicie(bo raczej nie ma czego) gdzies kolo lasu.
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 20:24
Temat postu:
Kozia Góra- w okolicach BB to też niedaleko od Katowic - 15 zł za nocleg chyba y pokoju wielosobowym, może by się za grupę dalo taniej załątwić, ale raczejw tedy by się przydały śpiwory czy coś, na terenie schroniska też można rozbijać namioty taniej by nawet wyszło. Wyżywienie mozemy mieć we własnym zakresie by się poprosiło o wodę albo wypytało o wstęp do kuchni takie by było ciekawsze bo więcej by było naszego wkładu. Albo ew by się zapytalo w BB hufiec ZHR czy zechcieli by wynajć harcówke, ale to raczej się nie uda
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 20:49
Temat postu:
dobra jest znalezione (dziekuje bardzo) u mnie juz jedno
Rogoźnik
domki campingowe
cena pobytu (na dobe) na osobe
złotych 6

i jeziorko ładne = )
i okolica
i cieplusio (jesli pogoda dopisze)
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 21:01
Temat postu:

i jeziorko ładne = )

ahhaha, ten sciek? ;D
okolica moze byc, ale jeziorko smierdzi ;]
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 21:06
Temat postu:
a tam pieprzysz jak potłuczony : >
nie oddzywaj sie wogóle Wink
wyjdź
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 21:15
Temat postu:
Ja jestem za Wierzbowym pomysłem =] za ściekami biggrin
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 22:33
Temat postu:
Ant0n ktos ci kaze tam plywac? najwyzej ktos by cie wrzucil jak nie przestaniesz nazekac..
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 23:19
Temat postu:
wynajelibyście jakieś baraki...6 osób na pokój jedna łazienka na cały barak...ale zawsze to jakis dach nad głową
Holy Knight - Pon 18 Kwi, 2005 01:04
Temat postu:
Jakie 6 osób na pokój

Czy ktos mówi o pokojach?? na jeden domek moga przypas chyba max 4 osoby ( dzieci poniżej 5 roku zycia się nie liczą)
nasty_girl - Pon 18 Kwi, 2005 07:41
Temat postu:
Holy Knight jakie max 4 osoby? to zalezy od domku raz sa 2 osobowe raz 8 a raz jescze jakies inne.. lol

a dzieci ponizej 5 lat sie chyba nie wybieraja Razz
panienka_wierzba - Pon 18 Kwi, 2005 07:44
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Holy Knight jakie max 4 osoby? to zalezy od domku raz sa 2 osobowe raz 8 a raz jescze jakies inne.. lol

chodzi o domki campingowe na rogoźniku : >
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 10:21
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:

Takie nie umieją czytać&pisać, więc tak czy siak nie są na forum. Smile
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 10:59
Temat postu:
z domkami campingowymi trzeba uwazac by za głosno muzyki nie puszczać...bo sie trzęsą całe i moga sie zapaść...a z szyb w takim domku mozna zrobić ognisko wśrodku budynku na szybe kładzie sie drewna i rozpala ognisko
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 13:06
Temat postu:
Kto tu mówił o głośnej muzyce... Kasia masz może dobre radyjko biggrin ... mnie to tam wali gdzie to będzie byle żeby mnie mamusia puściła i żeby było jak najwięcej ludu
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 14:45
Temat postu:
Ja tylko mowie, ze tam smierdzi ;] A to prawda ;]
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 14:58
Temat postu:
Ant0n napisał/a:

W końcu to Śląsk :].
TFU!!
W końcu to Polska Razz.
Holy Knight - Pon 18 Kwi, 2005 16:35
Temat postu:
Ant0n napisał/a:

tak jak u ciebie na fabudzie .

A co do smierdzenia to fakt ale 2 lata temu jak była mała lokalna powódź
EU07 - Pon 18 Kwi, 2005 17:41
Temat postu:
Zróbcie na Mazowszu i nie będziecie mieli problemu, że brudno, śmierdzi, itp. Laughing

napisał/a:

Mazowsze jest krainą o dużych walorach krajobrazowych; regionem zróżnicowanych, naturalnych krajobrazów.

Dla wielu cudzoziemców Mazowsze jest przede wszystkim regionem zieleni i naturalnych krajobrazów, często uważanych za kwintesencję polskiej przyrody.

Mimo, że na terenie województwa leży największe polskie miasto (Warszawa), region zachował wiele ze swego naturalnego charakteru. Krajobraz jest zróżnicowany, na większości obszaru województwa rolniczy, z dominującymi gruntami ornymi i sadami. 20 proc. powierzchni regionu zajmują lasy, przeważnie sosnowe i dębowe. W przeciwieństwie do wielu regionów Europy, są one powszechnie dostępne. Z leśnych ostępów, porastających niegdyś tereny Europy została na Mazowszu Puszcza Kampinoska koło Warszawy. Jest to jeden z ważniejszych w Polsce kompleksów leśnych, park narodowy znajdujący się kilkanaście kilometrów od granic miasta. W porastających piaszczyste wydmy lasach mieszkają m.in. łosie, rysie, bobry i borsuki. Ważnymi kompleksami leśnymi są też puszcze Biała i Kozienicka.

Zachowaniu naturalnych krajobrazów sprzyjają wysokie standardy ochrony środowiska. Pod względem wielkości chronionych obszarów Polska zajmuje jedno z pierwszych miejsc w Europie: pod ochroną jest 30 proc. obszaru kraju. Do najciekawszych pod względem przyrodniczym rejonów należą nieuregulowane odcinki rzek, zamieszkiwane przez dziesiątki gatunków ptaków. Charakterystyczne dla pejzażu regionu są bociany: co czwarty europejski bocian zamieszkuje tereny Polski, a zakładane na dachach domostw gniazda tych ptaków są typowym składnikiem mazowieckiego krajobrazu.

panienka_wierzba - Pon 18 Kwi, 2005 18:17
Temat postu:
fabud nie śmierdzi : > wypraszam sobie
czy mam dobre radyjko?
eee dobre? nie
radyjko? tak =P
no nie jest złym miejscem taki rogoźnik : >
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 18:48
Temat postu:
Hm... jeszcze przydałoby się dowiedzieć, jak tam dojechać Razz.
Mam nadzieję, że jeśli uda mi się tam wybrać, to się nie zgubię gdzieś po drodze Razz.
panienka_wierzba - Pon 18 Kwi, 2005 18:59
Temat postu:
to by się ludzie spotkali w katowicach =P
a potem dojazd łądnie = )
Holy Knight - Pon 18 Kwi, 2005 18:59
Temat postu:
fabud nie śmierdzi : > wypraszam sobie

Twisted Evil Twisted Evil W sumie zależy od pory roku i wiatru bo czasami w lato to wam nieźle zawiewa od wysypiska smieci , a na jesien od tej żeczki która jest azotowym sciekiem a która wypływa z kanału w który jest wzięta w okolicach fabudowskiej stacji benzynowej.
Twisted Evil

A co do radyjka to slask ma jedną niezaprzeczlną zaletę nad takimi mazurami na przykład
bo tutaj jedyna stacją która odbierają małe radyjka nie jest radio maryja Twisted Evil
nasty_girl - Pon 18 Kwi, 2005 20:56
Temat postu:
HeyaH no wiesz mamy teraz XXI wiek.. teraz dzieci najpierw sie ucza obslugi kompa a potem mowic:P
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 23:11
Temat postu:
Hmmm wysypiska smieci, azotowe rzeczki, ścieki... moze jednak znajdziemy jakieś potulne schrosko w górach? Bo ja nie chcę skrócić mojego życia o 10 lat chorowania na raka...
Holy Knight - Pon 18 Kwi, 2005 23:46
Temat postu:
Ja mówiłem o fabudzie ( taki rejon nawet nie dzielnica siemianowic) gdzie mieszkają niektózy userzy Twisted Evil ale uwież mi wystarczy pojechac 20 km na północ czy południe i już jest cicho zielono i przyjemnie.

Poza tym Wierzba tam Chyba całe życie mieszka na fabudzie skoro ona jest zdrowa to tobie by tez nie zaszkodziło. Choć inna sparawa że możliwe iż my tutejsi jesteśmy odporni. Twisted Evil
panienka_wierzba - Wto 19 Kwi, 2005 07:36
Temat postu:
no te
przeciez Ty nie widziales
ja mam 3 piersi
(ale to tak szczególem)
ale czy to przeszkadzA? nieee, wiem wszystko w porządku Wink

nie no Nenar (moje Segecostam =D, no ghulu jeden bez glowy =P) tam ladnie milo, zielono i przytulnie (pana antona prosze o zamknięcie sie : > tam wcale nie jest tak źle)
a i tanio
i jest juz znalezione, i wielu osobom odpowiada
Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 09:44
Temat postu:
to może jakieś zdjęcie tego miejsca...( ze składownią odpadów radioaktywnych w tle)
Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 09:58
Temat postu:
Tsej napisał/a:
( ze składownią odpadów radioaktywnych w tle)

buahahahaaha

nasty - ano racja... oh jaka ja stara juz Razz i skleroze mam (a to racja) biggrin chociaz czasami mam dziwna ochote rzucac kamieniami z okna mojego pokoju, jak slysze&widze te male gowna co mi ogrodek demoluja Neutral toz to straszne jest... ja taka nie bylam Mr. Green chyba...
nasty_girl - Wto 19 Kwi, 2005 12:55
Temat postu:
HeyaH to ciekawe co my wyprawialysmy jak bymysmy male;p napewno nie siedzialysmy caly czas grzeczne ;p
Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 14:56
Temat postu:
Solange słońce Solange =]... Solanż się czyta, dziś oddalam babie z katechezy a dlaczego ją wybrałam napisałam,z e była niezłomna w swych postanowieniach, mnie już gwałcić chcą za taką patronkę biggrin

A co do tego to ja żartuję bo chyba aż tak źle nie jest,a po za tym chyba do jakiegos wysypiska byś nas nie władowała więc się aż tak nie boję =]
Noid - Wto 19 Kwi, 2005 17:22
Temat postu:
IMHO to ten temat jest wlasciwie o niczym i watpie, ze uda sie cos zrobic ;] Brakuje tutaj organizacji. Np. w ferie jak sie z EU07 umawialem to w piatek sie pyta czy pasuje mi o 9:48 w niedziele, -ok -ok i po sprawie. Wiem, ze tutaj jest wiecej ludzi zeby wszystkim pasowalem, ale wydaje mi sie, ze zawsze bedzie jakies ale (jezeli ktos tak napisal to prosze o przebaczenie, bo juz mi sie nie chcialo calego watku czytac). Skonczylem xD
EU07 - Wto 19 Kwi, 2005 17:31
Temat postu:
Noid napisał/a:
IMHO to ten temat jest wlasciwie o niczym i watpie, ze uda sie cos zrobic ;] Brakuje tutaj organizacji. Np. w ferie jak sie z EU07 umawialem to w piatek sie pyta czy pasuje mi o 9:48 w niedziele, -ok -ok i po sprawie. Wiem, ze tutaj jest wiecej ludzi zeby wszystkim pasowalem, ale wydaje mi sie, ze zawsze bedzie jakies ale (jezeli ktos tak napisal to prosze o przebaczenie, bo juz mi sie nie chcialo calego watku czytac). Skonczylem xD

Dokladnie tak bylo Laughing Decyzja w tempie ekspresowym. Byloby jeszcze szybciej, ale w sobote cos koledze nie pasowalo Laughing
Wertując ten temat dochodze do wniosku, ze chyba nie uda sie zorganizowac jednego duzego zlotu, najlepsza opcja bylyby spotkania regionalne... Tak mi sie wydaje.
Kinga - Wto 19 Kwi, 2005 17:35
Temat postu:
Aj tam nie dałoby sie ...
Czekamy do poniedzialku z ankieta na co bedzie wiecej glosu tam robimy ... i kropencjusz .

oo taki duzy kropencjusz :> :>
panienka_wierzba - Wto 19 Kwi, 2005 19:08
Temat postu:
tak tylko tu chodizli wlasnie o tę organizację
a jak komuś nie będzie pasować po prosut nie przyjedzie
prawda smutna
ale niestety
nasty_girl - Wto 19 Kwi, 2005 21:01
Temat postu:
no to zobaczymy ile osob przyjedzie <lol>
Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 21:11
Temat postu:
Spotyksie dwóch kolegów.Po dłuższej rozmowei
-stary gdzie sie spotkamy następnym razem?
-obojętnie
-a kiedy?
-obojętnie
-no to do zobaczenia
-do zobaczenia
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 14:51
Temat postu:
Kurde, gdyby nie choroba, to zrobil bym kilka zdjec sciekow i pol smieci w okolicy :> ;]]]

a jak sie robi cieplo, to zjezdza sie tyle ludzi, ze nie mozna przejsc 2 metrow spokojnie. W dodatku wszedzie sie unosi wspaniala won kup po psach (bo przeciez trzeba zabrac swojego pupila). Polecam, polecam ;]]

p.s - przy okazji - siemce z perspektywy mojego okna - http://www.mmj.pl/~anton/siemce.jpg
hahaha ;D
Ugoscimy Was najlepiej, jak mozemy ;]]
EU07 - Sob 23 Kwi, 2005 18:19
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
(...)p.s - przy okazji - siemce z perspektywy mojego okna - http://www.mmj.pl/~anton/siemce.jpg
hahaha ;D
Ugoscimy Was najlepiej, jak mozemy ;]]

Wow! Nawet masz jakąś bazę transportową za oknem! Laughing Dużo ciężarówek się tam przewija? Przyjeżdżają jakieś fajne modele? Kurcze... tak Ci zazdroszczę. Ja nawet pętli autobusowej z okna nie widzę, bo mi inny blok zasłania Sad
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 18:52
Temat postu:
Nie wiem, czy fane, ale przyjezdzaja co chwile ;]
Moge zrobic kilka zdjec, hahaha ;]]]
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 19:23
Temat postu:
ja mam ciekawszy widok z okna.. skwerek: pale alejek i drzewek.. wielki pomnik na srodku.. po drugiej stronie skwerka kuria biskupia a w oddali widac wiezowce w rynku i wierze katedry.. a no i zima jak liscie nie zaslaniaja widze komisariat:D
mroweczka - Sob 23 Kwi, 2005 19:35
Temat postu:
A ja mam pełno domków z czerwonymi dachami i gdzies tam w oddali kościół :>
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 20:39
Temat postu:
A ja się wybije i powiem - a ja mam góry i się cieszę
Kinga - Sob 23 Kwi, 2005 20:50
Temat postu:
A ja mam las Razz Park Narodowy !
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 21:08
Temat postu:
to moze zrobcie zlot u tego kto ma najladniejszy widok z okna Razz (u mnie pod oknami duzo lawek .. bedziecie mieli gdzie spac) <lol>
EU07 - Sob 23 Kwi, 2005 21:30
Temat postu:
Ant0n napisał/a:

Zrob, zrob, chetnie obejrze. Ja w zamian moge dac pelna fotogalerie warszawskich pojazdów komunikacji miejskiej (od Ikarusa przez Jelcze, Neoplany, MANy do Solarisów) Laughing
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 21:33
Temat postu:
Ja znam wszystkie z wyglądu i tym jak się nimi jeździ po za neoplanami tyvch w BB nie ma =]
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 21:59
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Ant0n napisał/a:

Zrob, zrob, chetnie obejrze. Ja w zamian moge dac pelna fotogalerie warszawskich pojazdów komunikacji miejskiej (od Ikarusa przez Jelcze, Neoplany, MANy do Solarisów) Laughing

kiedys z nudow zwiedzilem pewna stronke - mianowicie
http://kmtm.tram-silesia.pl/ [na http://kmtm.tram-silesia.pl/kronika.php sa fotki ;] ]
Kurde, transport miejski jest calkiem ciekawy!
ahahhaa
;]
EU07 - Nie 01 Maj, 2005 10:40
Temat postu:
No i na czym ostatecznie stanęło? Laughing
Kinga - Nie 01 Maj, 2005 11:10
Temat postu:
No EU stanłeo na tym ze włąśnie stanął proces organizacji = =")
panienka_wierzba - Nie 01 Maj, 2005 13:08
Temat postu:
no jakos narazie stanęło an niczym
ale w jakis ladny dzien najpewniej w przyszly weekend wybiore sie tam na rogoźnik na rowerku
i porobie fotki
potem je wyśle
noi sie zobaczy czy sie spodoba Wink
Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 15:44
Temat postu:
Ja poprosze odpadów toksycznych =]... a po za tym muszę się z Tobą zgadać na gg, bo chcę przyjechać do Ciebie biggrin no ale o tym na gg
Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 16:16
Temat postu:
a ja z jednej strony widze byłą jednostke wojskową która jest teraz policją a z drugiej rzeke łyne straż pożarną szpital psyhiatryczny i opuszczone działki a także akademik

a na zjeździe mnie nie będzie:]
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 21:17
Temat postu:
Obecnie wyniki głosowania przedstawiaja sie nastepujaco :>

Gdzie ma sie odbyć zlot
Warszawa :> i okolice 28% [ 7 ]
Katowice i okolice biggrin 40% [ 10 ]
Sudety lub inna gorska miejscowość ? 0% [ 0 ]
Stare Jabłonki lub jakies okolice 0% [ 0 ]
Jakaś nadmorska miejscowość ? 16% [ 4 ]
Jakies cos innego Razz napisze w poscie :>16% [ 4 ]

Głosowań: 25
Wszystkich Głosów: 25

Katowice prowadza ... Mhm ... ludziska ... chyba pora na jakies drobne deklarowanie sie ... Czy tak czy siak ...

Kasiiunia :> ... uznajemy glosowanie za zakonzone czy jeszcze nie ?
panienka_wierzba - Wto 03 Maj, 2005 21:20
Temat postu:
zdaje mi sie ze tak
w weekend jade na rogoxnik
robie foty, zapodaje
popytam o ceny jeszcze
i sie ustali
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 21:21
Temat postu:
O swietnie ... swietnie ...
Ja bym chciala zeby sie osoby na stowe zadeklarowały ktore chcą i bedą mogły ...
Sie jakos termin by ustaliło
panienka_wierzba - Wto 03 Maj, 2005 21:36
Temat postu:
nowlasnie
by sie zadeklarowały
chociaz częściowo
(które chcą, a wiedzą ze mają choć najmniejszą szansę na zgodę)
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 14:44
Temat postu:
nowlasnie
by sie zadeklarowały
chociaz częściowo
(które chcą, a wiedzą ze mają choć najmniejszą szansę na zgodę)

Nu. Czyli częściowo mogę. Myślę, że tak na 60-70% pozwolenie dostanę. Razz
nasty_girl - Sro 04 Maj, 2005 14:55
Temat postu:
Himitsu zartujesz sobie czy z wiekiem sklamales?
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 15:14
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Himitsu zartujesz sobie czy z wiekiem sklamales?

MWAHAHAHA Twisted Evil
Watashi no namae wa Himitsu desu Twisted Evil
A mój wiek? :> Jak by to ujął Xellos - Sore wa himitsu desu Twisted Evil
Nie lubię publicznie podawać moich danych, ot co :]. Z tego forum może tylko kilka osób zna mój prawdziwy wiek... a jedna na pewno Wink.
nasty_girl - Sro 04 Maj, 2005 15:15
Temat postu:
czyli ze pelnoletni nie jestes?
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 15:54
Temat postu:
widać...

jeżeli o mnie i o Otwieracza chodzi to zaleznie od terminu mozemy sie pojawic bądz nie, ze względu na egzaminy i prace.
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 16:40
Temat postu:
Tsej napisał/a:
widać...

Nawet się z tego cieszę :]
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 20:40
Temat postu:
nie wiem jak wyglądasz...
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 22:21
Temat postu:
Ja się deklaruje ja ja ja ja ja ja ja i moze nawet Wierzbusia da mi obadac w maju to miejsce =]
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 22:43
Temat postu:
[cenzura]! zapomnialem o tym orgozniku, a sam chcialem fotki porobic :>
nietety zamiast tego, zrobilem zdjecia kominow kilka km od rogoznika Cool
panienka_wierzba - Czw 05 Maj, 2005 07:45
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Ja się deklaruje ja ja ja ja ja ja ja i moze nawet Wierzbusia da mi obadac w maju to miejsce =]

jasne
pojedziemy sobie razem = )
jak tylko przyjedziesz :*
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 11:28
Temat postu:
Tsej napisał/a:
nie wiem jak wyglądasz...

Mogę się mylić, ale sądzę, że wcześniej chodziło Ci o widoczność mojej niepełnoletności w pisanych przeze mnie postach...
No i właśnie z tego się nawet cieszę :].
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 13:03
Temat postu:
ok..to jednak mnie zrozumiałeś...
tak istotny jest przedewszystkim optymizm...Kandyd biggrin
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 13:41
Temat postu:
Tsej napisał/a:
ok..to jednak mnie zrozumiałeś...

Tia... cóż za zdziwienie, nie? XP
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 21:57
Temat postu:
tak...odrobine
Kinga - Pon 04 Lip, 2005 10:10
Temat postu:
Zlot zaginął pod nawałem postów ... i cos czuje ze znow nic z tego = =
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 11:20
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Zlot zaginął pod nawałem postów ... i cos czuje ze znow nic z tego = =

Tak prawdę mówiąc to mnie to nie dziwi... już ;P
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 16:26
Temat postu:
jaki zlot ? gdzie? kiedy ? biggrin
Shaleniec - Pon 04 Lip, 2005 17:18
Temat postu:
co?
Akacja12 - Wto 05 Lip, 2005 15:57
Temat postu:
To niech ktoś z Katowic (bo było głosowanie), założy jakiś nowy topik, ustali dokładne miejsce, jakieś charakterystyczne, i date z przynajmiej 2-tygodniowym wyprzedzeniem, bo nic nie zrobicie
panienka_wierzba - Wto 05 Lip, 2005 16:03
Temat postu:
charakterystyczne miesjce : >
schody przy dworcu.. duuuuze
ew. pod spodkiem (glownym wejsciem od strony bydynkow)
: >
a teraz kro ma kiedy czas i bylby w stanie wpasc
(ktos z katowic mial =D)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group