Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Nie wiem, co mam zrobić!

Alka - Sob 06 Sty, 2007 10:43
Temat postu: Nie wiem, co mam zrobić!
Może najpierw się przedstawię.Mam na imie Alicja i mam 11 lat.Nie dawno w szkole poznałam super chlopaka Exclamation Znamy się od niedawna ale już wiemy o sobie wszystko i jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi Love Exclamation kiedyś przez sms zapytał mnie czy go kiedyś przytulę i czy dam mu buziaka.Odpisałam mu ża oczywiscie że go przytulę i że dam mu buziaka u policzek, a jak on będzie chciał to mi może dać innego.No i teraz mamy zamiar uwówić się na spacer i na tym spacerze się pocałować.Tylko jest jeden problem, a mianowiecie taki że on jest odemnie o 9 lat starszy!nie wiem co mam zrobić, POMÓŻCIE Exclamation
Czarna - Sob 06 Sty, 2007 10:51
Temat postu:
Mi to wyglada na pedofilie. Ktory 20letni mezczyzna chcialby 11nastolatke?
Alka - Sob 06 Sty, 2007 11:01
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Mi to wyglada na pedofilie. Ktory 20letni mezczyzna chcialby 11nastolatke?

Doceniam towje zdanie, ale gdybyś go znała to byś je zmieniła.On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13.
Czarna - Sob 06 Sty, 2007 11:06
Temat postu:
Alu szczerze mowiac rozumiem Cie. Ale widzisz, ja tego nie mowie od tak o tylko z jakiegos doswiadczenia... Poprostu wiem, ze tacy faceci nie szukaja przyjaźni czy milosci skoro zaraz wyskakuja z pocalunkiem... ja znam mojego przyjaciela od trzech lat a dalej uwazamy, ze nic o sobie nie wiemy bo ciagle ktores zaskakuje drugiego. Moge sie oczywiscie mylic i moze sie to okazac super fajny chlopak ( ja na takiego niestety nie trafilam.... )zycze Ci tego z calego serca ale uwazaj... moze lepiej spotkac sie w jakims publicznym miejscu typu kawiarnia? Na spacerze wszystko moze sie wydarzyc...
Alka - Sob 06 Sty, 2007 11:10
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Alu szczerze mowiac rozumiem Cie. Ale widzisz, ja tego nie mowie od tak o tylko z jakiegos doswiadczenia... Poprostu wiem, ze tacy faceci nie szukaja przyjaźni czy milosci skoro zaraz wyskakuja z pocalunkiem... ja znam mojego przyjaciela od trzech lat a dalej uwazamy, ze nic o sobie nie wiemy bo ciagle ktores zaskakuje drugiego. Moge sie oczywiscie mylic i moze sie to okazac super fajny chlopak ( ja na takiego niestety nie trafilam.... )zycze Ci tego z calego serca ale uwazaj... moze lepiej spotkac sie w jakims publicznym miejscu typu kawiarnia? Na spacerze wszystko moze sie wydarzyc...
Tak naprwade to nikt nie wie nawet o naszych sms-ach a mieszkamy w tak małym miasteczku ze jakby się dowiedziała o tym jedna osoba to zaraz wiedziałoby całe miasto.W szkole jesteśmy poprostu dobrymi kumplami i nawet po nas nie widać że coś między nami jest.A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść Exclamation
Aguś - Sob 06 Sty, 2007 11:32
Temat postu:
Hmm zaraz zaraz a co 20 letni chlopak robi w podstawówce w szkole? Z calym szacunkiem masz 11 lat jestes jeszcze dzieckiem on ma 20 cos mi tu nie pasuje
Alka - Sob 06 Sty, 2007 11:45
Temat postu:
Aguś napisał/a:
Hmm zaraz zaraz a co 20 letni chlopak robi w podstawówce w szkole? Z calym szacunkiem masz 11 lat jestes jeszcze dzieckiem on ma 20 cos mi tu nie pasuje

On w szkole pracuje i praktycznie tylko siedzi w sekretarjacie przed kompurerem.
Monik - Sob 06 Sty, 2007 12:11
Temat postu:
Alka napisał/a:
On w szkole pracuje i praktycznie tylko siedzi w sekretarjacie przed kompurerem.

Aha... Czyli jeszcze on pracuje w Twojej szkole? Skoro mówisz, że w małym miasteczku rozniosłoby się to od razu, to w tej szkole też by się dowiedzieli.

Alka napisał/a:
On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13.

Alka napisał/a:
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść

Skoro zachowuje się jak 13-latek, to coś głupiego mogłoby mu przyjść do głowy. A skoro jest inteligentny i mądry (i w/g Ciebie nic "szalonego" nie przyszłoby mu do glowy), to by mu raczej nie przyszło. Tylko że ty piszesz obie te rzeczy.
Memi - Sob 06 Sty, 2007 12:16
Temat postu:
W afekcie ludzie robią różne rzeczy, a inni wykorzystują to, więc naprawde sobie daruj, ten związek nie ma przyszłości.
Shaunri - Sob 06 Sty, 2007 12:46
Temat postu:
A tak btw, to czego Ty od nas chcesz : )?
Aguś - Sob 06 Sty, 2007 12:47
Temat postu:
dokładnie daj sobie spokoj i tyle,dla wlasnego dobra i bezpieczenstwa
Słupek - Sob 06 Sty, 2007 13:10
Temat postu:
Marna prowokacja Wink
Alka - Sob 06 Sty, 2007 14:24
Temat postu:
Memi napisał/a:
W afekcie ludzie robią różne rzeczy, a inni wykorzystują to, więc naprawde sobie daruj, ten związek nie ma przyszłości.
A ja uważam że chyba ma bo mu na mnie bardzo zależy co udowodnił tym że dla mnie żucił palenie.
Słupek - Sob 06 Sty, 2007 14:41
Temat postu:
Najlepiej pochwal się mamie, jakiego fajnego chłopaka wyrwałaś.
Alka - Sob 06 Sty, 2007 14:45
Temat postu:
Alka napisał/a:

Alka napisał/a:
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść

Skoro zachowuje się jak 13-latek, to coś głupiego mogłoby mu przyjść do głowy. A skoro jest inteligentny i mądry (i w/g Ciebie nic "szalonego" nie przyszłoby mu do glowy), to by mu raczej nie przyszło. Tylko że ty piszesz obie te rzeczy.[/quote]
Zachowuje się jak 13-latek w sęsie że większość jego znajomych to osoby mniej więcej w moim wieku.On jest od dziecka taki inteligentny i mądry bo jak mi oststnio pokazywał świadectwa to się okazało że był jednym z najlepszych uczniów w klasie a zachowanie co roku wzorowe Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation a na dodatek ma bardzo duże zdolności plastyczne i świetne pomysły jeśli chodzi np. o gazetkę na korytarzu szkoły Exclamation
kasia0001 - Sob 06 Sty, 2007 14:54
Temat postu:
On chce Ciebie prawdopodobnie tylko wykorzystać oczywiście temu by zapzeczał. Wiem coś o tym.. w sylwka do końca nie panowałam nad swoim zachowaniem i w ogóle. Poznałam wiele starszych chłopaków, swoim zachwaniem sprowokowałam o wiele starszych chłopaków, nawet z koleżankami spotkałysmy bardzo starych.. 23, 28 lat no i co? Chcieli wykorzystać ;[ pedofilstwo normalnie.. moja mała siostra cioteczna się nawet z tym 28 letnim całowała, tylko, że ja tego nie widziałam ;[ .. Ja byłam najbardziej trzeźwa, ale moja druga siostra cioteczna na ziemie padala.. i w ogole zgona zaliczyla.. musialam je wszystkie stamtad zabrac.. a oni szybko sie zmyli ;/ .. zrobilabym cos z tym wiecej.. ale ja mieszkam w Suwałkach.. a na sylwku byłam w Białymstoku ..a jeszcze oni są prawdopodonie z tego samgo osiedla co moje kolezanki i siostry ;/

ehh.. daj sobie z tym spokój.. radzę Ci dobrze
CHoCoLaTE - Sob 06 Sty, 2007 15:02
Temat postu:
Alka napisał/a:
Alka napisał/a:

Niedorozwiniety? Neutral

A skoro umawia sie z taka mloda, to naprawde dziwne...
Zrozumialabym jeszcze gdybys miala np. 16 lat, a on o 9 starszy... Ale i tak dziwnie :/
Laki - Sob 06 Sty, 2007 17:54
Temat postu:
Alka napisał/a:
On jest od dziecka taki inteligentny i mądry bo jak mi oststnio pokazywał świadectwa to się okazało że był jednym z najlepszych uczniów w klasie a zachowanie co roku wzorowe

Jeżeli ktoś potrafi wkuć się do testu, to raczej nie jest inteligentny..
Monik - Sob 06 Sty, 2007 18:02
Temat postu:
Laki napisał/a:
Jeżeli ktoś potrafi wkuć się do testu, to raczej nie jest inteligentny..

Ale jeśli potem to jeszcze zapamięta, to jest.
Laki - Sob 06 Sty, 2007 18:07
Temat postu:
Cytat:

Inteligentność inaczej się objawia/wyjawia.
Monik - Sob 06 Sty, 2007 18:10
Temat postu:
Laki napisał/a:

No tak, masz rację, ale jeśli ktoś będzie np. pamiętał to, czego się uczył, no to to będzie chociażby jakaś cząstka "inteligentności" ^^
Aguś - Nie 07 Sty, 2007 12:38
Temat postu:
Alka zrozum ze oceny o niczym nie swiadcza,a koles ktory ma 20 lat i podrywa 11 latke to nie ejst normalne, bo Ty nie mzoesz go pociagac jako kobieta bo kobieta nie jestes jeszcze jestes dzieckiem a to jest dorosły(w sensie fizycznym) mężczyzna,wiec to jest NIENORMALNE i PATOLOGICZNE zeby on sie w Tobie zakochal i poprostu niemozliwe a nawet jesli mozliwe to jest to zwykle zboczenie,wiec prosze Cie zerwij te znajomosc jak najszybciej bo to moze sie tragicznie dla Ciebie skonczyc a co najgorsze moze to zawarzyc na całym twoim przyszlym zyciu bo moze sie on okzac zwyklym pedofilem,mam nadzieje ze rozumiesz co to znaczy...
Ja14 - Nie 07 Sty, 2007 14:05
Temat postu:
Daj sobie siana, a poza tym jak tak bardzo go bronisz to na co ci nasze wyopwiedzi??
Alka - Pon 08 Sty, 2007 16:00
Temat postu:
Laki napisał/a:
Cytat:

Niby jak?no nie tylko oceny ale i zachowanie dają dużo do myślenia.
CHoCoLaTE - Pon 08 Sty, 2007 16:03
Temat postu:
Alka na ile lat ty wyglądasz, że chce cię 20-letni facet???
Masz już w ogóle biust?
Alka - Pon 08 Sty, 2007 16:44
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
Alka na ile lat ty wyglądasz, że chce cię 20-letni facet???
Masz już w ogóle biust?

No mi mówia że wyglądam na conajmniej 15-latke.A co do biustu nosze staniki rozmiaru 75 b i mam najwiekszy biust z całej klasy, a dziewczyny które mi go zazdroszczą mnie non stop z tego powodu obgadują.Możecie mi nie wierzyć ale to prawda Exclamation
Shaunri - Pon 08 Sty, 2007 17:33
Temat postu:
Pytam ponownie - czego od nas chcesz?
Memi - Pon 08 Sty, 2007 18:15
Temat postu:
Aha.... reasumując nasze wszystkie wypowiedzi na ten temat... DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ.... skoro wygladasz na 15 lat, to poszukaj sobie jakiegos 15 latka a nie 20 !!!!! Dziewczyno, takie zwiazki w jakichś może kilku procentach konczą się dobrze, a reszta to kompletna klapa.
Anonymous - Wto 09 Sty, 2007 18:53
Temat postu:
Dzieci w tym wieku są często naiwne.
Alka - Sro 10 Sty, 2007 14:51
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:

WYPRASZAM SOBIE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
CHoCoLaTE - Sro 10 Sty, 2007 15:45
Temat postu:
No przeciez ty jestes naiwna będąc z tym kolesiem. Uwazaj zebys nie poszla zbyt szybko do lozka, bo moja kumpela tak miala, kiedy byla z takim "starym". Tyle ze ona miala 13 lat...
Alka - Sro 10 Sty, 2007 16:33
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
No przeciez ty jestes naiwna będąc z tym kolesiem. Uwazaj zebys nie poszla zbyt szybko do lozka, bo moja kumpela tak miala, kiedy byla z takim "starym". Tyle ze ona miala 13 lat...

Taka głupia to ja jeszcze nie jestem żeby w moim wieku iść do łużka.
Memi - Sro 10 Sty, 2007 16:40
Temat postu:
No to w takim razie czego od nas oczekujesz?? Że ci powiemy, że to jest dobre i żebyś sie nie przejmowała i szła za głosem serca?? Niestety, ale dla swojego dobra powinnas isc za głosem własnego rozumu jesli go posiadasz. Pamietaj, jak nie ten to inny.
CHoCoLaTE - Sro 10 Sty, 2007 17:08
Temat postu:
Memi ma rację.

A ty Alka napisałaś, że w tym wieku byś nie poszła do łóżka, ale pewnie za dwa lata tak ^^
Z resztą, to ty możesz sobie myśleć, że nie pójdziesz się z nim przespać, a pewnego dnia on może powiedzieć 'chcesz być ze mną? chodźmy do łóżka'. Lub sam cię zacznie rozbierać, a ty nie będziesz miała nic przeciwko...
I teraz pewnie powiesz - nie zgodzę się aby on mnie rozebrał.
Ale skąd wiesz co w tym momencie się będzie z tobą działo. Jesteś w nim zakochana więc pewnie się zgodzisz...
Anonymous - Sro 10 Sty, 2007 18:25
Temat postu:
Przykro mi, ale może to kiedyś zrozumiesz, jak dorośniesz...
pytalska - Sro 10 Sty, 2007 19:57
Temat postu:
Alka napisał/a:

WYPRASZAM SOBIE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Alka a co myślisz ze jestes dorosła?? Jesli tak to się mylisz bo jestes jeszcze dzieckiem. I szczerze w to wątpie, że jakis 20-latek się w Tobie zakochał, a nawet jeśli jakimś cudem się to zdarzyło to to mi wygląda na pedofilię a nie na coś normalnego. A skoro jestes przekonana o jego ,,świętości" to po co nas pytasz o zdanie?? Jak wyrażamy swoją opinię to zaczynasz go bronić i masz pretensję, że źle o nim myślimy.....
CHoCoLaTE - Sro 10 Sty, 2007 20:43
Temat postu:

to mialo byc do mnie?
Memi - Sro 10 Sty, 2007 21:17
Temat postu:
Wiadomo, że nie Smile
MKS - Czw 11 Sty, 2007 10:11
Temat postu:
masz 11 lat wyglądasz na 15 i wyrywasz faceta który ma 20 lat...czy to nie sf?? bo nikt chyba w to nie uwierzy albo on jest pedofilem innej możiwości nie ma będziesz starsa to zrozumiesz btw a to nie jest tak że ty na nieg lecisz tyko sie boisz przyznac bo to jedyna normalna wersja
Anonymous - Czw 11 Sty, 2007 18:34
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:

to mialo byc do mnie?

A zastanawiałaś się w jaki sposób mogłoby to nawiązywać do Ciebie?
To jest skierowane do tej osoby, która założyła temat ze swoim "problemem".
Aguś - Pią 12 Sty, 2007 15:04
Temat postu:
wiesz,co albo te historie sobie wymyslilas,albo jestes tak glupia ze moze i wygldasz na 15 ale umysl masz 7 latki.A wogole raczej nie mozlwie zebys w wieku 11 lat mila rozmiar stanika 75 B to tez sf
*** - Pią 12 Sty, 2007 16:39
Temat postu:
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.
Słupek - Pią 12 Sty, 2007 17:29
Temat postu:
Pżepraszam (sic!), słyszałeś kiedyś o takim wynalazku jak "rz"?
pytalska - Pią 12 Sty, 2007 18:01
Temat postu:
*** że tak się wyraże NIE wierze ci Confused Rolling Eyes
Aguś - Pią 12 Sty, 2007 18:19
Temat postu:
*** napisał/a:
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.

i tym postem potwierdziles swoje nie do konica rozwinieta psychike albo to z eta historia to zwykla bajeczka wymyslona przez 11 latke Razz
pytalska - Pią 12 Sty, 2007 18:39
Temat postu:
trafiła się nam bardzo pomysłowa 11-latka
Memi - Pią 12 Sty, 2007 18:42
Temat postu:
o____________O niezłe, niezłe, tylko jeśli Alka Ty masz własne zdanie i POWIEDZMY ze ten NIBY co tu napisał 20-latek, to po co dalej ciagnąc ten temat jesli oboje uważacie tak samo???
CHoCoLaTE - Pią 12 Sty, 2007 19:49
Temat postu:
Aguś napisał/a:
A wogole raczej nie mozlwie zebys w wieku 11 lat mila rozmiar stanika 75 B to tez sf

Możliwe, możliwe. Miałam taką koleżankę.

*** napisał/a:
i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą.

Niekoniecznie jej zazdroszczą. Uwierz "chłopaku Ali" (bo to Ala pisała ten post, że niby jest swoim chłopakiem ^^), że dziewczyny albo naśmiewają się z niej, albo współczują. My np. (bo jak już pisałam miałam taką koleżankę) współczułyśmy jej, ponieważ nie mogła dobrze ćwiczyć na wf-ie, a w wieku 11 lat, jak wiadomo, na wf-ie są jakieś gry w piłkę, skakanie itp. I współczułyśmy jej nie tylko z tego powodu. Drugim powodem było m.in. to, że dzieci się z niej naśmiewały i źle to wyglądało - taka młała dziewczynka z takim biustem. I ALKO, ty tylko myślisz, że one ci zazdroszczą (chociaż może niektóre tak), ale pewnie naśmiewają lub współczują.
Anonymous - Pią 12 Sty, 2007 20:09
Temat postu:
*** napisał/a:

I to chłopak inteligenty Laughing

Dziewczynko, nie zakładaj drugiego konta, bo każdy wie, że to Ty. Nawet moderator czy admin może to jeszcze sprawdzić przez IP.
pytalska - Pią 12 Sty, 2007 20:50
Temat postu:
nie dołujmy jej tak podobno nie kopie się leżącego..
aneta007 - Pią 12 Sty, 2007 21:05
Temat postu:
moim zdaniem to prowokacja
Ja14 - Pią 12 Sty, 2007 21:10
Temat postu:
Ale trzeba być idiotą do potęgi entej, żeby wypisywać takie głupoty!!
Bożena - Pią 12 Sty, 2007 21:19
Temat postu:
Jak Wam nie wstyd? To przecież porządny chłopak a raczej 20-letni mężczyzna. Dojrzały i inteligentny. Ma wiele wspólnych tematów z 11-letnią dziewczynką. Może oglądają te same dobranocki żeby mieć, o czym dyskutować? Może uświadamia ją na przykładzie pszczółek? A może po prostu oglądał Leona zawodowca i zafascynowany tym filmem poszedł w ślady bohatera?
Anonymous - Pią 12 Sty, 2007 21:22
Temat postu:
Bardzo jest dojrzały... Bardzo. Ja dojrzałego faceta nazwałabym po trzydziestce.
A czy inteligentny... - jego post właśnie jest przykładem Smile Bożeno, muszę przyznać Ci rację Smile

Ale między Leonem a Matyldą nic nie było...
Memi - Pią 12 Sty, 2007 21:24
Temat postu:
Zamnknijcie ten temat.... phy.... Dziewczyna sobie widać sama nie radzi ze swoim życiem, ledwo ma 11 lat i juz chce sie wiązać z 20 latkiem. Ja mam 15 i jeszcze mam wątpliwości.
Bożena - Pią 12 Sty, 2007 23:45
Temat postu:
Memi zakładając, że to nie jest głupi żart nie można mówić, że 11-latka radzi czy nie radzi ze swoim życiem. Ona dopiero uczy się życia. Wiele młodych dziewczyn podkochuje się np. w swoich nauczycielach. Nic dziwnego, że tak młoda osóbka jest zafascynowana tym, że zwrócił na nią uwagę 20-latek. Pytanie, co jego tak pociąga w dziecku? Bez obrazy dla innych 11-latek, ale dla kogoś w jego wieku to jeszcze dziecko. Za kilka lat różnica wieku się zatrze, ale dziś to jest chory związek. Czemu utrzymują go w tajemnicy? Czego się obawiają, jeśli to przyjacielskie stosunki?
Zdobywa zaufanie dziewczyny. Ona jest nim zafascynowana, lubi go i podziwia. Każdy, kto spróbuje jej powiedzieć, że coś tu jest nie tak będzie traktowany jak wróg, albo jak ktoś, kto kipi z zazdrości. Pytać 11-letnią dziewczynkę czy go przytuli czy da mu buziaka? Takimi ludźmi powinny zająć się odpowiednie organa.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group