Monik napisał/a: |
Nic nie ściągnęłam, ale życzliwi poinformowali panią |
Sissa11 napisał/a: |
Szukałam takiego tematu, korzystałam z szukajki i nie znalzłam wiec zakładam nowy.
Chodzi o to: -jaki jest wasz stosunek do ściagania? -jakimi sposobami ściagacie? -co robia w waszych szkołach nauczyciele za ściaganie? -czy lubicie ściagać? -ściągacie na każdej klasówce? |
ewamarchewa napisał/a: |
cały sprawdzian przeszkadzając drugiej osobie |
kasia0001 napisał/a: |
a nawet na koncu klasy.. |
Rozumiem, że masz do tego jakiś przyrząd? Lunetę? |
po prostu.. ktos krzyczy 1 ( co oznacza zadanie pierwsze) inna osoba sobie spiewa pod nosem odpowiedz. np. mleeeeko, waaaapn ^^ i tacy tępi są nauczyciele, że nie wiedzą o co kaman tylko myślą, że tamta osoba co podpowiada jest chora umysłowo ^^ |
Cytat: |
Lol... Żeby nie skojarzyć słów "piosenki" z odpowiedziami testu, który samemu się układało, to już trzeba być niezłym młotem. |
haaa ^^
nie zwraacają uwagi xD heeh ^^ ale to tylko na biologii xD a no i smsy tez piszemy ^^ lub rzucamy karteczki z odpowiedziami xD ale karteczki nie wypalają zbytnio xD |
Słupek napisał/a: |
Inna możliwość - nie chcą zabierać młotom radości ze ściągania. No bo po co? Żeby się potem męczyć z układaniem jakichś popraw, przepytywaniem? Taki młotek i tak się nie nauczy. |
.. po prostu.. ktos krzyczy 1 ( co oznacza zadanie pierwsze) inna osoba sobie spiewa pod nosem odpowiedz. np. mleeeeko, waaaapn ^^ i tacy tępi są nauczyciele, że nie wiedzą o co kaman tylko myślą, że tamta osoba co podpowiada jest chora umysłowo ^^ |
Ja napisałam "młot" nie o ściągających, tylko o tych, którzy tego nie zauważają, chociaż uczniowie robią to w dosyć "głośny" sposób. |
Ja napisałam "młot" nie o ściągających, tylko o tych, którzy tego nie zauważają, chociaż uczniowie robią to w dosyć "głośny" sposób. |
Chyba raczej wiedzą i dają jakąś szansę. Przynajmniej spotkałam się z takimi przypadkami, udają, że niby nic nie wiedzą o co chodzi. |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Tupet? ![]() |
Ale nic jej nie postawiła, tylko normalną ocenę za sprawdzian. Trzeba mieć tupet. |
Tremere napisał/a: |
^^ xD
xD ^^ ^^ xD ^^ xD |
Natalie Hetfield napisał/a: | ||
Ja to inaczej zrozumiałam - że nauczycielka ma tupet, ponieważ bez niczego wstawiła jej normalną ocenę... |
Moja koleżanka wyciągnęła ściągę w pierwszej ławce przed biurkiem nauczycielki. I to nawet nie pod ławką, tylko tak ją wzięła normalnie. A pani tylko zaczęła się śmiać i powiedziała: "Czy wy myślicie, że ja całkiem ślepa i głucha jestem?" Ale nic jej nie postawiła, tylko normalną ocenę za sprawdzian. Trzeba mieć tupet ![]() |
ewamarchewa napisał/a: | ||||
To też. Ale i tak napisała na 1. |
LaLa18 napisał/a: |
tzn. moze trohe zle to napisalam ,nie wyciagala zeszytu i kladla przed soba na lawke, tylko shylala sie to tornistra i wtedy zagladala. ![]() |
kasia0001 napisał/a: | ||
|
a ja lektur nie czytam xD |