Shaunri napisał/a: |
Łopata, las, siekiera.
I po problemie. |
Mroczny_jogurt napisał/a: |
nauczyciele sa mocno dopoki uczen nie zdaje sobie sprawy ze swoich praw i nie potrafi tego wykorzystac, wtedy zazwyczaj wymiekaja |
Gabra napisał/a: |
hm,niekoniecznie.
moi kumple sluchali discmana na matmie i na następny dzien pisali za to kartkówke. a jest u nas w regulaminie ze kartkowka nie moze byc formą kary powiedzieli wychowawczyni a ona nic na to ![]() |
scv - Przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl, jaka ironia/aluzja mogła być tam zawarta. |
Agnieszka napisał/a: |
Scv mam nadzieję, ze Cię nie uraż, ale wydaje mi się, ze jesteś niezłym pupilkiem nauczycieli.
co do sposobów ja kieruję się regulaminem, jak coś nie bedzie pasowalo to walcze do konca i dopne swego, chocbym dostała 50 kos. Najlepiej jak juz jest sie w najgorszej sytuacji podetknąc belfrowi regulamin pod nos, a jak nie podziała pozostaje dyrektor. Niestety u nas to taka ciapa z dyrka, ze szkoda gadac :/ Shanuri to że Tobie przeszło w podstawówce to nie znaczy, ze jej tez musi. Nie rozumiem też dlaczgo ma reprezentować poziom SP ?! nie wystarczą Ci argyumenty jakie podała Stotka? |
scv - Jesteś za wprowadzeniem mundurków? |
sami10 napisał/a: |
Przykłądy: Inaczej upleciony warkoczyk? Nowe spinki? Kolor butów bardzo dobrze pasuje do pani bluzki. Gdzie kupiła pani tą cudowną spódniczkę? |