deg napisał/a: |
Większość chłopców najpierw zakochuje się we własnych mamach (gdy są oczywiście młodsi), potem przychodzi pora na siostry, kuzynki itp. To jakby "poczekalnia" przed prawdziwą zauroczeniem, miłością, pierwszymi doznaniami erotycznymi. |
Szpila napisał/a: |
heh mnie tez ona minela, ale moj kolega mowil, ze jak mial 12 lat to uprawial sex ze swoja kuzynka, nie wiem czy klamal czy mowil prawde |
Ulka napisał/a: |
Szpila nieprzesadziłeś troche??? Ja mam dwóch kolegów. Krzyśka i Radka. Mają po 12 lat. Są przyjaciółmi i wszystko razem robią. Radek ma siostre, która ma 17 lat i oni cały czas ją podglądują!! Jak się kompie, jak spi to zglądają pod kołdre itp. tid. A potem na podwórku gadają jaką radka sioetra ma figure. I twierdzą, że nigdy się w innej niezakochają. Ale to im przejdzie no nie... |
Nemeia napisał/a: |
Szpila mam wrazenie ze ostro naciagasz prawde... 3-4 latek nie wie co to "robienie loda" wiec nie pszesadzaj. I jakos trudno mi uwiezyc mi w to ze toja MAMA ci to powiedziala. |
~magdzior~ napisał/a: |
A skąd wiesz że to miłość???O mówi że ona go pociąga a ie że on ją kocha a to dwie różne rzeczy. |
Xesquio napisał/a: |
Moim zdaniem to niejest normalne zachowanie. Powinieneś iść z tym do lekarza bo to nienormalne żeby zakochiwać sie w swojej siostrze. |
deg napisał/a: | ||
Eeeee, no co Ty. Ja też kiedyś zakochałem się w mojej siostrze. Potem w kuzynce i nawet dowiadywałem się, czy będę mógł z nią wziąć ślub ![]() |