Akacja12 napisał/a: |
Można by powiedzieć że tacy rodzicie łamią prawo ![]() |
katrina napisał/a: |
ja jak bylam mniejsza to tez mialam czas do 20 wiedz w moim przypadku nic sie nie zmienilo i watpie ze cos soe zmieni... nie chodzi juz o zaufajnei czy cos tam oni juz sa tacy i tyle. Kurcze dni coraz dluzsze i jasniejsze a ja w domu, jak mnie to denerwoje wrrr |
katrina napisał/a: |
no u mnie eraz sie zmienlo moge przychodzic po NA Wspolnej! czyli 2130 lol super!! moze dlatego ze za 4 dni wyjezdzam i nie bede sie widziec z cj\hoppakiem a tertaz chce ja poprosic aly zgodzila sie na nocleg u niego:-) moze sie zgodzi.... albo bedziemy spali u mnie nad rodzicami....ale ona nie rozumie s\ze ja nie bede robic z nim niewiadomo czego ale chce po prostu isc z nim spac. obudzic sie rano przy nim pogadac wkoncu nie bedziemy widziec sie 2mieciace!!litosci |
nasty_girl napisał/a: |
jest duza roznica miedzy "byl gdzie i byle z kim" a zrobic to z osoba ktora sie kocha tylko bez wiedzy i zgody rodzicow.. |
werusia9 napisał/a: |
nie mam tak źle jak ty. moge wracać najpóźniej ( w weekend) o 22.00 a w noirmalny dzień o 20.00 chyba że jestem blisko domu.
współczucia! wytłumacz jej choćby sie miała obrazić na ciebie że nie masz 5 lat i mniejsze dzieci mogą chodzić a ty nie. pozdrowka ![]() |
Ant0n napisał/a: |
Bozeno latwo Ci mowic, bo nikt nie ogranicza Twej wolnosci. |