Niestety taka jest prawda...
 Niestety taka jest prawda...  

| Kinga napisał/a: | 
| Jak sobie to wyobrazałam ? Sama nie wiem ... Czy cos we mnie sie zmienilo ? Tak ... bardzo duzo   Inaczej spogladam na pewne sprawy | 
| panienka_wierzba napisał/a: | ||
| 
 hm.. spoglądać więc po części mozesz mieć 'czyste sumienei' ze nie tylko wymagasz od innych zeby sie zmienili a sama to robisz bo zawsze we wszystkim trzeba zacząć od siebie | 

?
?
| Tsej napisał/a: | 
| a cóź zachciało ci sie być papieżycą...takaś święta  ? co do równouprawnienia, to raz wam przeszkadza, bo facetom nie chce sie być dzentelmen'ami | 

| paulinka-blondynka napisał/a: | 
| kolor skury?? | 
| paulinka-blondynka napisał/a: | 
| Rzadna  | 
 )
 )     | Chesterka napisał/a: | ||||
| 

Słownik nie gryzie =/ (sorry, ale mam zły humor i będę się czepiać  ) | 

| a cóź zachciało ci sie być papieżycą...takaś święta  ? | 

| co do równouprawnienia, to raz wam przeszkadza, bo facetom nie chce sie być dzentelmen'ami(tak jakoś nie ma dla kogo, bo nie ma już "dam"). A raz sie owym wybraniacie... | 
| Cytat: | 
| kobieta to stworzenie cholernie złożone (alboż cholernie proste | 

| nasty_girl napisał/a: | 
| na pare dni zmienila.. ale jak widac nie na krotko.. pokazali to chociazby kibice.. i na pewno nie sa jedynymi osobami | 
 ) nawet nie beda sobie zdawaly sprawy, kto zmarl przed nimi, i beda zyc, tak jak my przed smierca papieza, chyba, ze naprawde wszyscy ich upilnuja na kazdym kroku, w co watpie, a wtedy my wymrzemy i zycie bedzie sie toczyc dalej
) nawet nie beda sobie zdawaly sprawy, kto zmarl przed nimi, i beda zyc, tak jak my przed smierca papieza, chyba, ze naprawde wszyscy ich upilnuja na kazdym kroku, w co watpie, a wtedy my wymrzemy i zycie bedzie sie toczyc dalej  
| Cytat: kobieta to stworzenie cholernie złożone (alboż cholernie proste to w takim razie nie ma takiej co jest akurat | 
| znajdź 'akurat' kobiete i 'akurat' faceta to nie wiem zostane Twoim domowym czyścibutem | 
| Tsej napisał/a: | ||
| 
 lol...ale to było Twoje założenie ze kobiety występują jedynie w skrajnościach(nie można osiągnąć w stu procentach jakijś skrajności) takie które są "akurat" jest multum , zalezy też "do czego" owe są akurat | 
| Tsej napisał/a: | ||
| skoro tego nie określiłaś to według cyrografu spisanego na wirtualnej byczej skórze 
 mianuje cie moim domowym czyścibutem, możesz przystąpić do pracy od zaraz bambosze czekają... | 
| co do równouprawnienia, to raz wam przeszkadza, bo facetom nie chce sie być dzentelmen'ami(tak jakoś nie ma dla kogo, bo nie ma już "dam"). A raz sie owym wybraniacie... | 
| A co do akurat to droga wierzbo już taką pare ludzi "akurat" raz spodkałaś Mejsi i Var ta parka która była u nas raz na sesji to sa ludzi akurat uniwersalni nie skrajni i doskonale do siebie dopasowani. | 

lepiej miec jedna jedyną
 lepiej miec jedna jedyną  
      np.
 np.