Francesc0 napisał/a: |
albo zeby tak jak w filmie "Statek widmo" przecieła ich taka mala metalowa linka na pol... ]:-> ;d;d |
Eurynomos napisał/a: |
Aczkolwiek jak kolega Francesc0 wspomniał czasem jest ochota żeby kogoś kto zachowuje się niestosownie do swojego wieku trzasnąć =] |
dorota93 napisał/a: |
u mnia jest tylko Szkoła Podstawowa i 1i2 Klasa Gimnazjum ![]() |
Himitsu napisał/a: |
kapuje ktoś?? ![]() |
No i przyszło do szkoły kilku byczków, znalazło 3 ludzi, którzy skocili chłopaka i jednemu połamali nogi, drugiemu rozwalili głowę o ścianę, trzeciego wyrzucili przez zamknięte (!) okno... Ciekawe, nie powiem... |
Za niedługo sie okaże, że połowa tego forum to kryminaliści... :> |
Eurynomos napisał/a: | ||
Ciekawe, zaiste ciekawe... A wiesz może jaka kara ich dosięgnęła? |
Ponoć żadna. Załatwili chłopaków w kilka minut i normalnie wyszli sobie ze szkoły.
Innym znów razem słyszałem, że jakiemuś chłopakowi w szkole inny kolo zakosił szalik z Ruchu Chorzów. Na drugi dzień do szkoły wszedł byczek z bejzbolem, wszedł do sali, wyciągnął złodzieja szalików z tejże sali i na korytarzu połamał mu ręce i nogi solidnymi razami z bejzbola, po czym wyszedł spokojnie ze szkoły. To już głupota. O ile w wypadku skocenia jeszcze mogę zrozumieć taką "interwencję", o tyle w tym jest to co najmniej... barbarzyńskie?? ![]() ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
A gdzie 3 gimn.?? Zdematerializowało ich?? ![]() Jak może istnieć gimnazjum z 2 klasami?? Chyba, że likwidują i tak się złożyło... ale to w takim razie nie byłoby pierwszych klas chyba ![]() |
dorota93 napisał/a: | ||||
![]() |
Może nie niemożliwe, ale napewno trudne do uwierzenia. |
U mnie w szkole, kiedy byla jeszcze podstawowka... taki koles, ktory wagarowal przez 3 lata (czyli w 8 klasie mial prawie 18 lat) Podszedl kiedys do nauczyciela z religi... sciagnal mu okulary z glowy, zdeptal i wrzucil do kosza, nastepnie kazal nauczycielowi je wyciagnac... hamstwo nie zna granic~~ |
Agnieszka12 napisał/a: |
Nasze gimnazjum jest najwieksze w Polsce to jest bardzo zabezpieczane. |
byl o tym reportaz w bravo girl |
Himitsu napisał/a: | ||||
Takie coś da się w ogóle stwierdzić?? Że największe w Polsce?? ![]()
Ach, cóż za powód do dumy... na miejscu dyra zamknąłbym szkołę, coby pośmiewiska nie robić ![]() |
I nie tam od razu pośmiewisko =D Bez przesady =D Aczkolwiek nie chciałbym żeby w takim piśmie był artykuł o mojej szkole ![]() |
A jest ktoś, kto by chciał przeczytać o własnej szkole w czymś takim?? XD |
znam dziewczyne ktora pobila swoja kolezanke i trzmala ja 4 godz w domu byl o tym reportaz w bravo girl. |
Cytat: |
albo zeby tak jak w filmie "Statek widmo" przecieła ich taka mala metalowa linka na pol... ]:-> ;d;d |
Himitsu napisałes ze dlaczego moge tak stwerzdic...ze szkola doktorej chodze tonajwieksze gim. w Polsce dlatego ze ta pisze w rankingu jakims tam i dyrek mowil.. |
Akacja12 napisał/a: |
Himitsu fajne z tym malowaniem ![]() ![]() |
a jak ide korytazem i widze pierwszoklasistow nizszych ode mnie o glowe (mam 182cm), ktorzy biegajam, szturchaja sie i bawia w niewiadomo co to mam ochcote podejsc i jeb**ć takiemu w twarz... Pewnie zaraz napiszecie ze ah jaki to ja powazny jestem... |
Dlatego ja jak ide i jest zatloczone przez koty to zamiast grzecznie przeprosic i sie przecisnac robimy "wjazd" z kumplami i dostaja z barów^^ ;d a jak sie ktorys czepia to jeb go o sciane i siedzi juz cicho ;] Niech sie naucza pożadku! ;p |
a w 3 sam moze kogos pozaczepiam.... ;d;d;d;d |
ajeczka11 napisał/a: |
Mojego kolegę z lawki pobito że chodził w kołnieżu... |
u mnie w szkole to poprostu trzeba miec znajomosci... ja jestem całkowiecie ustawiony i moge robic co mi sie podoba ;p moglbym przyjsc na rozowo ubrany itp. a i tak bym nie dostal... a moj kumpel jakby tak przyszedl to po szkole by dostal ostry [cenzura] ;/ |
To moze warto kumpla ustawic? Jesli sie o niego 'troszczysz', bo jak nie to bez sensu dawac komus mega super przywileje. Heh. |
Francesc0 napisał/a: | ||
wiesz co.. chcialbym ale to jest nie mozliwe. bo osoby ktore ja znam i one mnie lubia znaja rowniez jego i go nie za bardzo lubia... tego sie juz nie zmieni. co innego jakby go nie znali, moglbym go z nimi zapoznac i byloby git. a teraz? co najwyzej moge jakos poprosic lub wlynac zeby mu nic nie robili... choc ciezko mi to robic bo to nie ja wydaje rozkazy, ja tylko jestem ustawiony i tyle... ;/ swoje pozycje w szkole ustawialem od samego poczatku... gadalem i przebywalem na przerwach z tymi ktorymi juz znalem i ktorzy maja cos do powiedzenia w szkole, dzieki nim poznawalem coraz to nowych ludzi.. az w koncu wszyscy mnie znaja. nie mowie ze mnie lubia ale napewno mnie nie rusza... (bo przeciesz jest w umysle czlowieka takie cos ze nie bede zaczepial kumpla moich 50 kumpli... ) mam nadzieje ze wyrazilem sie dosyc zrozumiale ;] i ja rowniez ubolewam nad takim systemem w szkole bo nie bardzo moge pomoc kumplowi... ;/ |
Moim zdaniem większość odpowiedzi nie jest na temat Rolling Eyes
Chłopak się pytał czy się boicie, czy jesteście dręczeni przez starszych, a nie czy się bijecie czy zaczepiacie między sobą. To coś innego |
Jestem forumowiczem innego forum |
Piszemy tutaj o tym jak wyglada bezpieczenstwo w naszej szkole i opowiadania naszych lub naszych znajomych przygód. |