frigg napisał/a: |
a tego mam pytanie..jak to jest z tymi testami po podsawowce a przed gimnazjum? po co on jest? to ma byc egzamin do gimnazjum czy tylko taki tam sobie egzamin sprawdzajacy wiedze? bo jak to egzamin ma decydowac o przyjeciu do gimnazjum to wiele osob i tak sie moze nie dostac...wiec wcale nie musi byc tak ze wszyscy bedzie w jedenj szkole...poza tym wcale nie musicie byc w jednej klasie... |
frigg napisał/a: |
a tego mam pytanie..jak to jest z tymi testami po podsawowce a przed gimnazjum? po co on jest? to ma byc egzamin do gimnazjum czy tylko taki tam sobie egzamin sprawdzajacy wiedze? bo jak to egzamin ma decydowac o przyjeciu do gimnazjum to wiele osob i tak sie moze nie dostac...wiec wcale nie musi byc tak ze wszyscy bedzie w jedenj szkole...poza tym wcale nie musicie byc w jednej klasie... |
nidhogg napisał/a: |
yyy to co to jesttez opcja, ze idziesz z cala klasa a ten test mozesz sobie za przeproszeniem w tylek wsadzic ? |
Agnieszka12 napisał/a: |
Miracle... jasne sranie w banie.. u mnie tez tak w szkole mówili ale to kłamstwo ten test nie ma ŻADNEGO wspływu na to do jakiej kalsy trafisz ![]() ![]() |
Pan_Feanor napisał/a: |
Wg mine przepisywanie się do innej szkoły ze względu na znajomości to bezsens.... Fajnie będziecie razem chodzić 3 lata a potem znowy wypad do innych szkół., |
Avell napisał/a: | ||
Pokemon ma racje, to nie ma sensu. Chociaz tez mialem taki problem i sie martwilem. Za pare lat bedziesz sie z tego smiac :> |
nasty_girl napisał/a: |
gladiatorpl mylisz sie bo jezeli jest duzo kandydatow do jakies szkoly/ klasy to wybierani sa ci z lepszymi ocenami z 4 przedmiotow zwiazanych z profilem na jaki idziesz i pkt za testy.. a do gimnazjum masz przydzielone jakies z rejonu i tam sie dostaniesz na 100%.. ale ja tam te testy mam teraz gdzies, przesadzane ide do prywatnego lo, wiec pisanie testu to tylko zwykla formalnosc, zeby papierek byl i tak nikt na to uwagi nie zwroci.. tylko stres niepotrzebny |
panienka_wierzba napisał/a: |
uważam jak moj brat LO to nic
sama wybiore się do LP albo już na drodze ewentualności do technikum jesli nic sobie w LP nie znajde. Weźcie zawsze ewentualnośc, że po LO nie macie nic, a jesli nie będzie Was stać na studia? co zrobicice? a po LP i Tech. zawsze sie ma juz zawod, mozna sobie zarobic, przyjmą łatwiej z zawodem. |
nasty_girl napisał/a: |
no np po liceum profilowanym ekonomicznym nie masz tytulu technik ekonom jak po technikum, ale masz wiedze w tym zakresie .. |