Cindzia czyli Ja ![]() |
A ja nie rozumiem takiej segregacji typu "Ja jestem normalny ty jesteś żeluś tamten to metal tamci to dresy a on jest skatem ... itd itd."
Ja ubieram sie jak chce ... zdarza mi się załozyć glany ( co nei znaczy że jestem metalówą ), zdarza mi się założyć jakieś różowiaste bluzki typu tzw "barbie" zdarza mi się nosić bluzy typu ( skate ) ale nie uważam się za tzw członka którejś z grup Poprostu ejstem sobą, robie to co chce, ubieram się w to na co mam ochote ... Nie ma też czegoś takiego że " on nosi dres czyli jest dresiarzem i bije to co popadnie" albo "Ona słucha Metalicy nosi glany czyli jest metalówą i jest "szajbnieta" ( sorry za to ale niektórzy tak mówią ) " Fakt ... dresy kibole którzy latają z bejsbolem się zdarzają ... ale sa też wyjątki o których nie możemy zapominać |
Cytat: |
drogi hiphopowcu! Odpowiedz na te kilka pytan, a powiem ci kim jestes!
1.jak dlugo sluchasz rapu 2.3-5 ulubionych zespolow + ulubiony kawalek 3.2-3 przelomowe plyty polskie 4.2-3 przelomowe plyty zagraniczne 5.jakich gatunkow oprocz rapu sluchasz |
skate napisał/a: | ||
1. dwa lata 2. PEJA, 18L, SISTARS, MEZO 3. nie wiem ściongam mp3 kture zobacze w mtv 4. tesh nie wiem 5. techno i troche metalu [linkin park] |
dorota93 napisał/a: |
Ja Osobiście Nie Jestem Skejtem Ale.... Czasem Lubie Go Poudawać !! Zakładam Bluze Skejtową Szwedy Smycz I Chodze ![]() |
Stokrotka napisał/a: |
Ja Osobiście Nie Jestem Skejtem Ale.... Czasem Lubie Go Poudawać !! Zakładam Bluze Skejtową Szwedy Smycz I Chodze ![]() |
Laki napisał/a: |
Ja raczej nie, choć czasem się zdarza ; 0 |
nasty_girl napisał/a: |
ta.. bo o byciu skate decyduje ubranie. żałośni jesteście.. |
Cytat: |
[hiphopowiec]prosze odpowiadać na pytanie zadane w ankiecie. ja osobiście jestem skejtem, mam dresy clinic'a i bluze bufu i koffam polski hip hop [peje, mezo, jeden osiem el].
ELO !!!!! |
Marcia10 napisał/a: |
Nasty, jesli bys nie zrozumiala to w moim poscie byla ironia czy jak to sie zwie. |