Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - ..::: CZY JESTEŚ SKEJTEM::..

hiphopowiec - Wto 14 Gru, 2004 13:01
Temat postu: ..::: CZY JESTEŚ SKEJTEM::..
prosze odpowiadać na pytanie zadane w ankiecie. ja osobiście jestem skejtem, mam dresy clinic'a i bluze bufu i koffam polski hip hop [peje, mezo, jeden osiem el].

ELO !!!!!
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 13:05
Temat postu:
Po pierwsze hip hopowiec to nie to samo co sk8. Skejci słuchają innej muzyki i wogule nie chce mi się rozpisywać, ale poszukaj w postach Neny ona tez o tym kiedyś pisała. Ja nie jestem Skejtem, bardziej metalem, chociaż zaliczam się do ludzi którzy mają coś z jakiejś subkultury, ale liczy się u nich ich styl
hiphopowiec - Wto 14 Gru, 2004 13:08
Temat postu:
ale ja jestem skatem i słucham hip hop !!!!!!11 mam ponat 2 gb mp3 z hip hopem !!!! szperacz ja tesh lubie dresy ale wole takie spodnie z krokiem przy kostkach. na nie niejedna frozia poleciała na mnie. !!!!
Kinga - Wto 14 Gru, 2004 17:37
Temat postu:
Eh ... temat troche bezsensu jak dla mnie pisałam to w którymś poście

Cindzia czyli Ja Wink napisał/a:
A ja nie rozumiem takiej segregacji typu "Ja jestem normalny ty jesteś żeluś tamten to metal tamci to dresy a on jest skatem ... itd itd."

Ja ubieram sie jak chce ... zdarza mi się załozyć glany ( co nei znaczy że jestem metalówą ), zdarza mi się założyć jakieś różowiaste bluzki typu tzw "barbie" zdarza mi się nosić bluzy typu ( skate ) ale nie uważam się za tzw członka którejś z grup

Poprostu ejstem sobą, robie to co chce, ubieram się w to na co mam ochote ...

Nie ma też czegoś takiego że " on nosi dres czyli jest dresiarzem i bije to co popadnie" albo "Ona słucha Metalicy nosi glany czyli jest metalówą i jest "szajbnieta" ( sorry za to ale niektórzy tak mówią ) " Fakt ... dresy kibole którzy latają z bejsbolem się zdarzają ... ale sa też wyjątki o których nie możemy zapominać

altruista - Wto 14 Gru, 2004 20:49
Temat postu:
[altruista usmiecha sie, przeciaga, mruzy lekko oczy i zaczyna wywiad osobisty]

drogi hiphopowcu! Odpowiedz na te kilka pytan, a powiem ci kim jestes!

1.jak dlugo sluchasz rapu
2.3-5 ulubionych zespolow + ulubiony kawalek
3.2-3 przelomowe plyty polskie
4.2-3 przelomowe plyty zagraniczne
5.jakich gatunkow oprocz rapu sluchasz

hm, i to tyle, licze na szybka i konkretna odpowiedz
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 21:03
Temat postu:
Tak, jestem skatem, ale nie dlatego, że "mam dresy clinic'a i bluze bufu i koffam polski hip hop", tylko dlatego, że jeżdżę na desce.
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 21:11
Temat postu:
Ja mam to samo zdanie co Noid też nie nosze dresików z Adasia tylko jeżdże poprostu na desce. I nie nazywam się od razu Sk8 bo też jakim geniuszem nie jestem... ale po prostu lubie śmigać i już....
skate - Wto 14 Gru, 2004 22:27
Temat postu:
Cytat:

1. dwa lata
2. PEJA, 18L, SISTARS, MEZO
3. nie wiem ściongam mp3 kture zobacze w mtv
4. tesh nie wiem
5. techno i troche metalu [linkin park]
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 22:42
Temat postu:
A ja jestem normalna... tzn kazdy jest normalny:) ale slucham to co w radiu puszcza hehe:) nie jezdze na desce ale pamietaj Aren masz mnie nauczyc hehe Mr. Green
Toleruję wszystkie kultury skejtow, metali, dresów (troche mniej) ... itd:)
ale te spodnie z krokiem na kolanach sorka ale jakby sie ktos zesrał w gacie Mr. Green
Elly - Wto 14 Gru, 2004 23:33
Temat postu:
Agnieszka fajnie ujełaś "spodnie" z krokiem w kolanach ... Słucham tego co mi sie podoba. Ja tez jestem "normalna" lubie deske ale w postaci snowboardu ... chciarz deskorolka jest niezła.
roger-1989 - Pią 17 Gru, 2004 22:01
Temat postu:
Klimciu ty se k***a jaj nie rób dobrze !!
Gardze takimi skatami jak Skate ten dekiel zalicza SISTARS do hh'u, a poza tym wcale go nie słucha tylko se beke kręci !!
Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 11:50
Temat postu:
ja tesh jestem skatem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elun - Sob 18 Gru, 2004 12:06
Temat postu:
co jak co, ale sistars, mezo i 18l nie ujelabym jako hh, bo to dla mnie zaden hh tylko jego jakas pop'owa przerobka
frigg - Sob 18 Gru, 2004 13:33
Temat postu:
jak slusznie zauwazyl noid skejetem jest ten kto jezdzi na desce czyli uprawia tzw skejtbording, i co jak zauwazyla elfka jedni i drudzy sluchaja innej muzyki (proponuje wlaczyc sobie czasem extreme sport, poogladac i posluchac - wu tang clan tam raczej nieleci)
pozatym jak to swietnie, ze sie nie poszukuje wlasnych gustow muzycznych, wykonawcow itp tylko zachwyca sie papka muzyczna ktora serwuje mtv i sie mysli ze przez to jest sie kims wyjatkowym Wink
Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 14:34
Temat postu:
skate napisał/a:
Cytat:

1. dwa lata
2. PEJA, 18L, SISTARS, MEZO
3. nie wiem ściongam mp3 kture zobacze w mtv
4. tesh nie wiem
5. techno i troche metalu [linkin park]

Słuchasz hiphopolo a jak słuchasz metalu to wymazuje twoje oblicze jako hhpowiec a pozatym LP ne ma nic wspolnego z metalem...
Moim zdaniem nie urażając Cię po prostu daleko ci do hip hopowca.
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 06:55
Temat postu:
O jaki wieśniacki temat. ;> Coś dla mnie, jooo! XD
No więc LP to nu-metal. Niby jakieś tam przebłyski ma, ale tego zespołu metalowym nazwać nie można.
Gabra, to, że on nie słucha jedynie 'czystego' hip hopu nie musi od razu znaczyć, że nie jest hiphłopem. Ja, np. uważam, że ludzie, którzy słuchają jednego, jedynego gatunku muzyki, w większości są płytcy. Tak mi się wydaje. Bo trzeba poszerzać swoje horyzonty, być wszechstronnym, moi drodzy.

Z chlewika, przy rowie, mówiła Kunegunda Prostata. Dziękuję za uwagę.
XD
kicp - Nie 19 Gru, 2004 11:17
Temat postu:
hm, nie zaznalem tego niewatpliwego szczescia, jakim jest bycie skejtem : (
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 22:19
Temat postu:
Ja Osobiście Nie Jestem Skejtem Ale.... Czasem Lubie Go Poudawać !! Zakładam Bluze Skejtową Szwedy Smycz I Chodze Razz Ale Tez Nie Lubie TAKICH... Skejtów Do Przesady... Takich Za Przeproszeniem Meneli !!!
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 22:35
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Ja Osobiście Nie Jestem Skejtem Ale.... Czasem Lubie Go Poudawać !! Zakładam Bluze Skejtową Szwedy Smycz I Chodze Razz

Może przeczytaj dokładnie ten wątek, bo ktoś ładnie powiedział, że skatem nie czyni Cię ubranie, to, że nosisz smycz czy coś takiego tylko fakt, że jeździsz na desce Confused
Kamil - Sob 13 Sty, 2007 21:08
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Ja Osobiście Nie Jestem Skejtem Ale.... Czasem Lubie Go Poudawać !! Zakładam Bluze Skejtową Szwedy Smycz I Chodze Razz Ale Tez Nie Lubie TAKICH... Skejtów Do Przesady... Takich Za Przeproszeniem Meneli !!!

Nie lubie Hip Hopu ale czasami rapuje.Skejciorem to ja nie jestem ale z kolegami bawimy się w reperkure.
Czarna - Nie 14 Sty, 2007 01:05
Temat postu:
JEzu widze Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!!!

Ps. Musialam to napisac jak zobaczylam to mini-zdjecie... bleeeeeeeeeeeeee

[ Dodano: Nie 14 Sty, 2007 00:05 ]
A nawiazujac do tematu mhh to nie wiem kim ja jestem ;] ubieram sie jak skejt ale nie tylko...
Laki - Nie 14 Sty, 2007 03:31
Temat postu:
Ja raczej nie, choć czasem się zdarza ; 0
DeaDAngeL - Pią 02 Mar, 2007 19:38
Temat postu:
A ja sie nie wyraże co o skejtach sądze... Powiem tyle: ze sk8ami nie przepadam, hiphopu tez nie lubie... Dla mnie liczy się tylko: rock, punk rock i metal...
Papierowa Tęcza - Pią 02 Mar, 2007 21:39
Temat postu:
już bym wolałbyć skinheadem niż sk8tem...
Marcia10 - Sob 03 Mar, 2007 17:23
Temat postu:
A jak mam markowe dresy to znaczy ze jestem sk8tem?
nasty_girl - Sob 03 Mar, 2007 18:03
Temat postu:
Laki napisał/a:
Ja raczej nie, choć czasem się zdarza ; 0

ta.. bo o byciu skate decyduje ubranie. żałośni jesteście..
Marcia10 - Sob 03 Mar, 2007 18:04
Temat postu:
Nasty, jesli bys nie zrozumiala to w moim poscie byla ironia czy jak to sie zwie.
Laki - Sob 03 Mar, 2007 18:27
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ta.. bo o byciu skate decyduje ubranie. żałośni jesteście..

Żałosna to Ty jesteś:
Cytat:
[hiphopowiec]prosze odpowiadać na pytanie zadane w ankiecie. ja osobiście jestem skejtem, mam dresy clinic'a i bluze bufu i koffam polski hip hop [peje, mezo, jeden osiem el].

ELO !!!!!

nasty_girl - Sob 03 Mar, 2007 20:00
Temat postu:
a co ma temat do mnie, jeśli można wiedzieć?
opętana - Sob 03 Mar, 2007 20:41
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Nasty, jesli bys nie zrozumiala to w moim poscie byla ironia czy jak to sie zwie.

jak nie wiesz jak to sie zwie to nie mów nic
Henriques - Sro 18 Kwi, 2007 19:33
Temat postu:
skate” to znaczy jeździć na deskorolce lub rolkach. Mi człowiek określany mianem skate nie kojarzy się z (nie daj Boże) firmowym dresem czy hip hopem, zresztą słusznie bo, [skejci] nie maja nic wspólnego hip hopem (skate- jeździć na desce lub rolkach) i z dresem, a na dodatek żaden szanujący się skater nie założy nigdy dresu, osobiście jak widzę takiego „dresa” albo jak ktoś się uprze pseudoskatera to mam ochotę przyłożyć mu deską, poza tym „dresy” nie mają żadnej ideologii, chyba że ideologią nazwać picie piwa, okradanie staruszek i bicie każdego napotkanego metalowca lub osobę z długimi włosami. Co do ideologii prawdziwych rodowitych skaterów to jest on podobna (w sumie) do punku. Co do muzyki to ja i ci z którymi się zadaję, słuchają właśnie punku, rocka, i innych (s.o.a.d.;-) A co do ubioru to oczywiście bluzy z kapturem, szerokie spodnie, jaki i wąskie, takie typowo punkowe- jakieś czarne koszule itp. I uważam się z skatera. Very Happy
krystian603 - Nie 22 Lut, 2009 12:47
Temat postu:
Nie jestem i nie mam zamiaru być, rzygać mi się chce jak widzę skejta tak samo jak emo :-)
hippie - Nie 22 Lut, 2009 17:38
Temat postu:
A kim jesteś? ;> xD
krystian603 - Nie 22 Lut, 2009 19:11
Temat postu:
hippie, jestem normalnym chłopakiem biggrin
Tremere - Nie 22 Lut, 2009 20:37
Temat postu:
a mi sie rzygac chce jak czytam twoje posty, uprzedzony dzieciaku.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group