Nena napisał/a: |
Mam 13 lat i pije, ale bez przesady, nie co sobote. Jak jakas imprezka sie trafi fajna, sylwek, jasne, ale raz w tygodniu? Moim zdaniem to po prostu szpan. |
koprofag napisał/a: | ||
eeeee? szpan? a jak mi alkohol smakuje to też szpan? |
DeadCorpses napisał/a: |
Ssiesz..jak można nie pic tanich win? ![]() |
Pijesz warke? :/
Ssiesz po dwakroć. |
justka007 napisał/a: |
Nie wiem jak to mozna w takim wieku pić piwo. To jest okropne.![]() |
koprofag napisał/a: |
Ja sie szanuje, nie pije tanich win |
DeathToYouAll napisał/a: | ||
Toś walnięty, nigdyś nie poznał smaku siarkofruta-mózgojeba? Ech, cóż za młodzież w tym Breslau nam rośnie... Na JSS normalnie chyba postawię Ci Białego Kielicha, bo smak tego trunku za 3zł poznać musisz. |
Mały, zapijaczony i szpanujący gówniarz. :/ |
Grohówa napisał/a: |
Ja tanie wina lubie. I przez takie jedno winko pierwszy raz przytuliłam się do oto tego Koprofaga(TYLKO przytuliłam, żeby nie było ![]() ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
Koper i Grochówa... a tak jakoś wydawaliście mi się spokrewnieni... dziecko rosół nazwiecie? |
elfkaNenar napisał/a: |
Perwers to ja jestem i ty mi tak dzieci nie nazywaj |
Elly napisał/a: |
Ja mam 12 nie pije nie pale nic z takich żeczy nie ciągnie mnie do tego .Ale Moje koleżanki z klasy koledzy z reszta też palą i podobno pija to przecież jest chore oni mają po 12 lat !!
Mam pytanie do tych pijących Co wam to daje ? Bardzo mnie to zastanawia ... |
LookAtYourSelf napisał/a: |
dla smaku mowisz?
pamietaj ze to mlodsi sie szybko w to wkrecaja i choc Tobe sie wydaje ze masz wszystko pod kontrola wcale juz tak byc nie musi... ;] |
KoT napisał/a: |
Witam.
I takie przypadki powoli, powolutku, a czasem wręcz odwrotnie, prowadzą do choroby społecznej zwanej alkoholizmem. Sam nie piję, jakoś tak nie ciągnie mnie. ![]() Pozdrawiam |
ktoś tam u góry napisał/a: |
Czy wolicie być razem "imprezowymi szmatkami"... które jak się upije dają się obmacywać i obcałowywać ??? |