Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Jakie najbardziej lubisz filmy?

mroweczka - Czw 02 Wrz, 2004 18:24
Temat postu: Jakie najbardziej lubisz filmy?
Pytanie w temacie:] ja zagłosowałam na przygodowe,nie pogardze też horrorami Wink
Pulkownik Nikt - Czw 02 Wrz, 2004 19:20
Temat postu:
Zaglosowalem na przygodowe bo takie lubie:)
Chociaz najbardziej lubie komedie typu Ali G , Austin Powers i moze Slackers Smile
Dexter - Czw 02 Wrz, 2004 19:38
Temat postu:
Ja najbardziej lubię horrory ale także komedie i dramaty Very Happy
Anonymous - Czw 02 Wrz, 2004 19:54
Temat postu:
Horrory, czasem komedie. Moje ulubione to: Haggard, Halloween:Resurection, Wrong Turn, Straszny film I.
Malvina - Czw 02 Wrz, 2004 20:20
Temat postu:
Ja tez horrory Wink Komedie troche mniej ... Ale nie znoszę brazylijskich telenoweli :/
Anonymous - Czw 02 Wrz, 2004 20:49
Temat postu:
Ja zaglosowałam na horrory, ale także bardzo lubię filmy fantasy, których tu nie ma Neutral nie widzę także s-f
panienka_wierzba - Czw 02 Wrz, 2004 21:21
Temat postu:
zaglosowalam na horrory ale zgodzę się z pulkownikiem AliG rlz =D
Anonymous - Pią 03 Wrz, 2004 13:35
Temat postu: .
Nie no ja lubie wszystko ale najbardziej komedie biggrin Nawet jeden taki romans leciał kiedyś w Polsacie to bardz mi sie podobał tylko nie pamiętam nazwy :/
Pulkownik Nikt - Pią 03 Wrz, 2004 15:02
Temat postu:
Moze "Masz wiadomosc" . Czy tak sie nazywal ten film?Smile
Bardzo fajna komedia romantyczna.
mroweczka - Pią 03 Wrz, 2004 18:18
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Ja zaglosowałam na horrory, ale także bardzo lubię filmy fantasy, których tu nie ma Neutral nie widzę także s-f

Wiem,wiem ale ja już wolę nie poprawiać, bo znowu zepsuję całą ankietę(patrz: "Jakie zwierzaki lubisz najbardziej?") Razz
Nikita - Pią 10 Wrz, 2004 21:43
Temat postu:
Ja zagłosowałam na horrory...uwielbiam je... ale także lubię filmy dokumentalne i westerny.
Kiedyś jak byłam młodsza gdy oglądałam jakis chorror gdzie duch straszyl jakąś rodzinę to trzęsłam portkami i bardzom mnie to ciekawiło....a teraz horrory gdzie duch straszy kogos tam są moim zdaniem dla amatorów , wolę np. o Rekinach lub Ptakach Hickoka - najsłynniejszego reżysera horrorów ( chyba przekecilam troszkę nazwisko) Wink
Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 21:47
Temat postu:
Ja lubię thillery i katastroficzne... Lubię też niektóre [podkreslam - niektóre ;P] horrory i komedie ;]
Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 21:50
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
wolę np. o Rekinach lub Ptakach Hickoka - najsłynniejszego reżysera horrorów ( chyba przekecilam troszkę nazwisko) Wink

Eee... "Ptaki"? biggrinbiggrin I to ma być straszne? biggrinbiggrin Uśmiałam się jak nigdy, kiedy to oglądałam XDDDDD Taka bajka i bez efektów żadnych ;] Kiepski film, oj, bardzo kiepski ;]
Nikita - Sob 11 Wrz, 2004 14:24
Temat postu:
Może dla Ciebie kiepski, ale mi sie nawet podobał. Tylko beznadziejne zakonczenie.
A Ty jakie wolisz? Który ci sie najbardziej horror podobał?
mroweczka - Sob 11 Wrz, 2004 15:01
Temat postu:
Jeśli już mowa o horrorach to polecam "Wywiad z Wampirem". Leci dzisiaj o 22.35 na Tvn-ie bodajże. Jutro po południu "Gremliny rozrabiają" na Tvn-ie.
Pułkownik-oglądałam,oglądałam ale już po Twoim poście(niedawno było).
A dla wielbicieli koni- w środę po 15 ileś "Twarda sztuka" i niedługo (nie pamietam wąśnie czy we wrześniu czy ogólnie w jesieni) "Zaklinacz KOni"!! Very Happy
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 21:04
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Jeśli już mowa o horrorach to polecam "Wywiad z Wampirem". Leci dzisiaj o 22.35 na Tvn-ie bodajże.

Ja na niego czekam z niecierpliwością, wszystkim polecam, świetny film, ale ksiązka lepsza.
panienka_wierzba - Sob 11 Wrz, 2004 21:59
Temat postu:
tak tak film oglądałam już pare dobrych lat temu, ponoć teraz 2 częśc w kinach ma lecieć a książki niestety nei czytałam, nie mam do niej dostępu może podasz Elfko autora?
Naomi - Nie 12 Wrz, 2004 10:20
Temat postu:
Ja nuwieeeeeelbiam komedie.
Spoko są tez tragiczne np. Pojutrze Smile
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 22:21
Temat postu:
Lubię horrory i przygodówki
Elly - Nie 05 Gru, 2004 00:19
Temat postu:
A ja lubie Horrory , przygodowe , dramaty najlepiej psychologiczne , thillery komedie i niektóre romanse czyli prawie wszystkie gatunki filmów ... Very Happy
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 07:09
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:
Może dla Ciebie kiepski, ale mi sie nawet podobał. Tylko beznadziejne zakonczenie.
A Ty jakie wolisz? Który ci sie najbardziej horror podobał?

Nie zauważyłam tego. XD No, ale skoro temat odkopany to hm... Podobała mi się ''Gothika'', podobał mi się "Krzyk" [kolejne części już coraz mniej], podobał mi się "Krąg", "Halloween: Resurrection", a także... "Resident Evil 1, 2" i "Świt żywych trupów". ;p
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 07:42
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
tak tak film oglądałam już pare dobrych lat temu, ponoć teraz 2 częśc w kinach ma lecieć a książki niestety nei czytałam, nie mam do niej dostępu może podasz Elfko autora?

Ann Rice, ale może w imieniu się pomyliłam. W kinach ma lecieć Wampir Lestat, a na video jest dostępna Królowa Potępionych też na podstawie książki tej autorki.
No tak a skoro emat odkopany^^ to oglądaliście "Vanilla sky"?
Anonymous - Nie 05 Gru, 2004 07:52
Temat postu:
Jaa oglądaaałam. *-* Też fajny. Ale nie mogłam... Z tej jego twarzy... W tym momencie, jak on spoglądał w lustro, w nocy... Jezzzu... @_@ Oczy zakrywałam. XD Albo jak ciągle zamiast Penelope widział Cameron... Uh. Mocny film. Jak dla mnie przynajmniej. ;p
Elly - Nie 05 Gru, 2004 11:15
Temat postu:
Ja oglądałam "VANILLA SKY" bardzo fajny film ogladałam go 2 raz więc nie zrobił na mnie takiego wrażenie jak ogladałam go po raz pierwszy .
Agentka - Nie 05 Gru, 2004 11:54
Temat postu:
ja lubie najbardziej komedie, i moim ulubionym aktorem komediowym jest Louis de Funes, jestem fanką serii o "Żandarmie", to są według mnie najlepsze komedie:=) kto oglądał to wie Very Happy
Elun - Nie 05 Gru, 2004 12:51
Temat postu:
ja kocham komedie i horrory, pod warunki, ze sa jakies naprawde super a nie takie badziewia, co w TV puszczaja
michal - Sob 29 Sty, 2005 12:43
Temat postu:
uwielbiam horrory i komedie a także przygody moje ulubione filmy to straszny film 1,2,3
indiana jones ,haloowen ,helyboy ,qeky1,2 i troja ups to film historyczny Cool Cool Cool Cool Cool Twisted Evil Twisted Evil
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 17:23
Temat postu:
Horrory. Zaznaczyłabym też Thrillery i Komedie, ale można tylko jedną opcję, a tych 1-szych oglądam najwięcej. biggrin
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:04
Temat postu:
inne
komedie romantyczne, obyczajówki, prawdziwe historie [zwłaszcza te o gwałtach]
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:15
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
inne
komedie romantyczne, obyczajówki, prawdziwe historie [zwłaszcza te o gwałtach]

jakieś zboczenie? ;]
Jeżelo o mnie chodzi, to mogę oglądać każdy dobry film z ciekawą fabułą. Chyba najlepszy film, który widziałem w życiu to the ring, japoński of coz.
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:20
Temat postu:
no jakie zboczenia?
poprostu uważam że to są filmy które mogą sie przydać nastolatce
może sie z nich uczyć jak odmuwić męższczyźnie i z jakimi męższczyznami się nie zadawać

nie nie nie sory głupawka ale z własnej głupoty je oglądam jakiekolwiek byle o gwałtach:)
Almycha - Nie 03 Cze, 2007 15:35
Temat postu:
Ja kocham oglądać filmy kryminalne i sensacyjne
Magwill - Wto 05 Cze, 2007 19:24
Temat postu:
Ja zagłosowałam na komedie Smile
Oczywiście lubię także horrory i przygodowe Very Happy
poziomka - Pon 25 Cze, 2007 11:27
Temat postu:
komedie wymiatają Mr. Green
Anonymous - Pon 25 Cze, 2007 12:56
Temat postu: