Słupek napisał/a: |
Sterylizacja nie ma wpływu na gospodarkę hormonalną organizmu, dalej miałabyś okres. |
Riaga napisał/a: |
Ale nie chciałabym być facetem ^ ^ I faktem jest, że tak, nie pasuje mi kobiecy organizm...
Zbaczając z tematu: ciągle nie mogę się przyzwyczaić, jak zmieniasz avatar ^ ^ Powracając: dziękuję Tremere za tą informację o 10 latach ^ ^ Mam też pytanie, w jakich europejskich krajach jest to legalne? |
Tremere - co do tego "nabawić się nowotworów" - nowotwory przez tą operację, tak? |
Tremere - Czy tam ciąża jest fajna - nie chodzi co będzie w trakcie ciąży, tylko co będzie po niej : P |
A co do problemów: słyszałam (gdzieś), że pedofile są (podobno) kastrowani. Nie wiem, czy to prawda, ale jeśli tak, to przecież no...Sąd chyba bierze pod uwagę wszelkie późniejsze problemy i powikłania? Więc to nie może być aż tak straszliwie straszliwe. |
Chippy napisał/a: |
Tremere - jesteś matką? |
Tremere napisał/a: |
bede ![]() |
Shaunri napisał/a: |
I koniec radosnego życia : ) Idę obejrzeć "super nianię", co by mi takie głupie pomysły do głowy nie przyszły : ) |
SIMON300195 napisał/a: |
a tak na marginesie:
znasz termin porodu? |
Tremere napisał/a: | ||
prawdopodobnie koncowka listopada ![]() |
Cytat: |
Idę obejrzeć "super nianię", co by mi takie głupie pomysły do głowy nie przyszły : ) |
nasty_girl napisał/a: |
3 dni spędzone z małym dzieckiem są najlepszą antykoncepcją.. Ja będę tydzień odsypiać te święta... |