Cytat: |
Moja jest ... TiliTeqili |
violetLily napisał/a: |
Tilla Tequila to biseksualna dziewczyna. Modelka ^^ |
lampka666 napisał/a: |
Typu Tila Teuquila |
Shaunri napisał/a: |
Akurat Pimp my Ride jest z tego gatunku programów całkiem średnie - już coś lepszego można zobaczyć na przeróżnych "discovery" : ) |
nasty_girl napisał/a: |
Ehh.. właśnie dlatego, że puszczają amerykańskie programy dla co najmniej kretynów nie warto tego oglądać. Ja się zastanawiam, skąd oni biorą te idiotki do programów? |
Shaunri napisał/a: |
Simon - Nie ma co, lubię obejrzeć jakieś animal planety żeby poczuć się mądrym ; )
nasty - Raczej takich chyba nie brakuje : ) |
Haa.. MTV nie oglądam, bo uważam, że zrobił się z tego kanału wielki szajs. Dawniej jeszcze można było normalnie teledyski pooglądać, a teraz? Kurde jakieś chore programy dla dziwaków... |
Chippy napisał/a: |
Bardziej MythBusters, jak to jest zrobione itd. |
Oo.. Też lubię Discovery ^^ , a ostatnio także E! ;] |
4funtv też mega inteligentne.
Przypomina mi się jeden program, który widziałam na MTV - amerykańska rodzina. Blachowata blondyna, z wielkimi cycami i jej wstrętna mama, udająca wielce wyluzowaną. Mamuśka wybiera się na randkę z potencjalnym kandydatem na faceta córeczki. Jak mamusia próbuje opisać córkę? 'Moja córka to niezła suczka i ma wielkie balony'. Po czym sprawdza na życzenie pociechy, czy kandydat ma wygolone jaja. Za to kandydat próbuje udowodnić, że jego jedynym atutem są właśnie wygolone jaja oraz umięśniona klata. Oraz brak jakichkolwiek oznak posiadania mózgu - co chyba w tym wypadku było zaletą.. Po prostu próbowałam sobie wyobrazić moją mamę, ogłaszającą całemu światu, że jestem fajną suczką z dużymi balonami. I sprawdza co facet ma w gaciach, żeby przypadkiem nie okazał się kaleką.. Jak jak lubię takie programy ![]() |
4funtv też mega inteligentne.
Przypomina mi się jeden program, który widziałam na MTV - amerykańska rodzina. Blachowata blondyna, z wielkimi cycami i jej wstrętna mama, udająca wielce wyluzowaną. Mamuśka wybiera się na randkę z potencjalnym kandydatem na faceta córeczki. Jak mamusia próbuje opisać córkę? 'Moja córka to niezła suczka i ma wielkie balony'. Po czym sprawdza na życzenie pociechy, czy kandydat ma wygolone jaja. Za to kandydat próbuje udowodnić, że jego jedynym atutem są właśnie wygolone jaja oraz umięśniona klata. Oraz brak jakichkolwiek oznak posiadania mózgu - co chyba w tym wypadku było zaletą.. Po prostu próbowałam sobie wyobrazić moją mamę, ogłaszającą całemu światu, że jestem fajną suczką z dużymi balonami. I sprawdza co facet ma w gaciach, żeby przypadkiem nie okazał się kaleką.. Jak jak lubię takie programy ![]() |
4funtv też mega inteligentne. |
Przypomina mi się jeden program, który widziałam na MTV - amerykańska rodzina. Blachowata blondyna, z wielkimi cycami i jej wstrętna mama, udająca wielce wyluzowaną. Mamuśka wybiera się na randkę z potencjalnym kandydatem na faceta córeczki. Jak mamusia próbuje opisać córkę? 'Moja córka to niezła suczka i ma wielkie balony'. Po czym sprawdza na życzenie pociechy, czy kandydat ma wygolone jaja. Za to kandydat próbuje udowodnić, że jego jedynym atutem są właśnie wygolone jaja oraz umięśniona klata. Oraz brak jakichkolwiek oznak posiadania mózgu - co chyba w tym wypadku było zaletą..
Po prostu próbowałam sobie wyobrazić moją mamę, ogłaszającą całemu światu, że jestem fajną suczką z dużymi balonami. I sprawdza co facet ma w gaciach, żeby przypadkiem nie okazał się kaleką.. |
Chippy napisał/a: |
No co, jak wracam do domu o 23 od siostry, nikogo w domu nie ma (rodzice będą o 6), to warto "na dobre sny" sobie pooglądać (choć wcale mnie nie interesują nadęte cyce, tylko ich wszystkich głupota). |
Chippy napisał/a:
No co, jak wracam do domu o 23 od siostry, nikogo w domu nie ma (rodzice będą o 6), to warto "na dobre sny" sobie pooglądać (choć wcale mnie nie interesują nadęte cyce, tylko ich wszystkich głupota). |