Cytat: |
nasty_girl
czekolada dla lepszej nauki |
Ananda napisał/a: |
Pisze tutaj bo nie wiem gdzie mam napisać...No więc czytałam kilka postów o Anoreksji.Ze mną nir jest aż tak źle ...mam 162 wzrostu i waże 35 kg..Nie jem mało ,jem tak żebym była najedzona.Mam szubką przeminae materi i nie moge przytyć W SZKOLE SIE ZA MNIE SMIEJĄ ŻE WYGLOADAM JAK KOSCIOTRUP Ratunku co mam zrobic blagam o pomoc |
Chippy napisał/a: |
Kiedyś też byłem kościotrupem (161cm, 41kg), lecz teraz jestem dryblasem (177cm, 71kg) dlatego, że prawie cały czas biegam (a niby to odchudza), nie jem praktycznie żadnych fastfoodów, a moja dieta oparta jest na kotletach schabowych/parówkach. I od 22 - 24 łażę po domu i wyjadam wszystko, teraz jestem jak marzenie, a dla chcących wyślę zdjęcie przed i po (jeszcze trochę ćwiczyłem ![]() |
Shaunri napisał/a: |
Mężczyźni mają inny metabolizm od kobiet |
SIMON300195 napisał/a: | ||
8O Ja jestem wrostu 180cm i waże tylko 39kg i jakoś mam obwsisły brzuch.... 8O |
Tremere napisał/a: | ||||
nie klam |
Tremere napisał/a: |
nie musze, mam 180cm i kiedys gdy chorowalam na bulimie wazylam 41kg i ledwo moglam sie poruszac, zas calosc skonczyla sie szpitalem, wiec bez takich wkretow prosze. to niemozliwe zeby chlopak wazyl 39kg przy 180cm, tymbardziej ze meski kosciec jest inny niz kobiecy. no i jeszcze obwisly brzuch. boooze. ale basn. |
Tremere napisał/a: |
ułaaaa, ksiezniczka strzelila focha! ![]() |
Shaunri napisał/a: |
Tremere - Proszę, pokaż żeś mądra i przestań mu odpisywać, proszę : )? |
violetLily napisał/a: |
mierzyłam BMI mam chyba 16 i wskazuje na wychudzenie, ale aż tak źle to nie jest
|
violetLily napisał/a: |
yszka, tylko nie przeceniaj swojej przemiany materii, bo po okresie dojrzewania ona może się drastycznie zmienić. |