Kasia napisał/a: |
Nie wiem dlaczego mnie nie akceptujecie?? |
Magwill napisał/a: |
ja też mam 11 lat i czuję, że niektóre osoby mnie nie akceptują, bo np.: jestem jeszcze młodziutka |
Cytat: |
I nie jestem długo na Forum i chciałabym poznać wszystkich chłopaków w wieku 10,11 lat. |
Nie wiem dlaczego mnie nie akceptujecie?? |
stefcio napisał/a: |
Cytat:
I nie jestem długo na Forum i chciałabym poznać wszystkich chłopaków w wieku 10,11 lat. Zawsze mi się wydawało, że dziewczynki w Twoim wieku bawią się lalkami, a nie szukają chłopaków na forach internetowych. |
CHoCoLaTE napisał/a: |
Kiedy ja mialam 11 lat to jeszcze sie bawilam lalkami, wiekszosc dziewczyn w moim wieku i starszych zapewne tez, ale w tych czasach stalo sie tak, ze dzieci juz w tym wieku chca uwazac sie za dorosle (m.in. maluja sie, chodza na dyskoteki, szukaja chlopakow, niektore nawet pala papierosy lub pija alkohol). |
maluja sie, chodza na dyskoteki, szukaja chlopakow, niektore nawet pala papierosy lub pija alkohol |
Natalie Hetfield napisał/a: |
A mnie nikt nie lubi tu i jakoś żyję. |
Monik napisał/a: |
Taaak, wiele się zmieniło odkąd Ty 3 lata temu miałaś 11 lat. |
No ja poprostu napisalam ze kiedy mialam 11 lat to sie wszyscy bawili w tym wieku lalkami, a teraz jest inaczej.. |
teraz to prawie wszystkie są takie.. |
Na dyskoteki (do klubów) nie sądze by chodziły |
Czy to ironia? ;> |
Dokładnie, kto by puścił dziesięciolatkę do klubu na całą noc? Smile |
CHoCoLaTE napisał/a:
No ja poprostu napisalam ze kiedy mialam 11 lat to sie wszyscy bawili w tym wieku lalkami, a teraz jest inaczej.. Lol, ale od tego czasu minęły 3 LATA, to nie jest kurde pół wieku żeby się diametralnie wszystko zmieniło (ulubione zdanie dziadków i babć: "kiedy byłem/am w Twoim wieku..."), gdyby tak było, to jakbyś Ty powiedzmy w 4 klasie bawiła się lalkami, to jakbyś była w szóstej to wtedy tamci czwartoklasiści byliby nałogowymi palaczami, ćpunami, alkoholikami etc. (tak jak napisałaś). Może po prostu w tym wieku byłaś w takiej grupie która bawiła się lalkami, to nie znaczy, że od tego czasu nagle się wszystko zmieniło i dziewczynki zamiast do szkoły nosić barbie noszą papierosy i lakiery do paznokci. |
Nawet te 10-latki maja konta na fotka.pl to sa pozapisywane ze byly w jakichs tam dyskotekach etc. |
Laki napisał/a: |
CHoCoLaTE, Z Łodzi może nie jesteś? |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Teraz 13-latki wyglądają na 25 lat, a ja mam 17 i nawet na tyle nie wyglądam. |
Shaunri napisał/a: |
Tak, tak, ostatnio witałem w jakimś gimnazjum przypadkiem i co zobaczyłem? Dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci - Nic co wybijałoby się ponad poziom.
Macie urojenia jakieś : ) |
Mowie o TERAZ, a nie kiedy bylam w 6 klasie, bo kiedy bylam w 6 klasie widzialam ze 4 klasisci chodza z karteczkami i tymi tam MyScene na przerwach.. |
A, czyli skoro niby pojęłam, to twierdzisz, że o tylko rok młodsze pokolenie nagle jest inne. Lol. |
No popatrz jak sie szybko wszystko zmienilo :O xD |
Słupek napisał/a: |
A tak w ogóle to jakie ja jestem pokolenie? JP2, mp3, LPR? |
CHoCoLaTE napisał/a:
No popatrz jak sie szybko wszystko zmienilo :O xD W tym momencie nabijasz się sama z siebie. |
OMG! Moja wina ze w ciagu roku te bachory sie tak pozmienialy!!!!!!!!!! Jak niektorzy potrafia wnerwic czlowieka... =/
Moze u ciebie w miescie nie ma takiego czegos i juz. |
stefcio napisał/a: |
Bachorem można przecież nazwać Ciebie, przecież jesteś jeszcze dzieckiem. |
Monik napisał/a: | ||||
Jak możesz poznać po 21 postch czy Cię akceptujemy, czy nie?
Jejku, każdego ktoś lubi a ktoś nie, zresztą nie ważne ile ma się lat tylko na ile się zachowuje, ja mam rok więcej i nie żalę się że mnie nikt nie kocha, oh |
Magwill napisał/a: |
i na dodatek jeszcze jesteś moderatorem |
mała 13 napisał/a: |
koleżanka nosi rozmiar ubrań mojej mamy (40), a co za tym idzie wygląda na starą babę (nie żeby była jakaś gruba, ona jest po prostu kształtna ) |
mała 13 napisał/a: |
sprzedawczyni do mnie : z mamusią na zakupy przyszłaś ? |