Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - dziewczyny, pomóżcie mi...

Christi - Sob 02 Cze, 2007 20:39
Temat postu: dziewczyny, pomóżcie mi...
poznałam suuper chłopaka,jest taki słodki i ładny znam go już 3 lata !!! i wciąż nie mam odwagi powiedzieć mu co do niego czuje...plissssss pomóżcie Sad Love Love Love Love Love Embarassed Sad
CHoCoLaTE - Nie 03 Cze, 2007 11:38
Temat postu:
Ile masz lat?
Czarna - Nie 03 Cze, 2007 14:10
Temat postu:
ZAŁOSNE!!! Naucz sie pisac i czytac!!!!!
Z życia szkoly to nie to samo co romansidla na tym forum !!!!
Po za tym pomurzcie? ja pierdziele nowy słownik napisz !!!!!!

grrr az mnie cos trafilo
Słupek - Nie 03 Cze, 2007 14:24
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Po za tym pomurzcie?

Very Happy

Atak wogle to ktoś usunoł mojom poradem.
Czarna - Nie 03 Cze, 2007 14:25
Temat postu:
o co ci teraz biega?
Marcia10 - Nie 03 Cze, 2007 15:09
Temat postu:
bo tez popelnilas blad.
Droga christi, nie wiem jak ci pomoc, bo to zazwyczaj chlopak wyznaje dziewczynie milosc i te inne [cenzura] (chyba nie cenzor?) ale opisz kontakty miedzy wami, moze to cos pomoze. Napisz ile masz lat i w ogole czy on do ciebie cos czuje no wiesz =o co chodzi.
Anonymous - Nie 03 Cze, 2007 19:19
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
bo to zazwyczaj chlopak wyznaje dziewczynie milosc

Buehehe.
Niekoniecznie?
Christi - Nie 03 Cze, 2007 19:46
Temat postu:
Wiesz co czarna???jesteś jednak głupia... a po za tym masz beznadziejny nick:Czarna:P dziękuje ci Marcia10 że chociaż ty nie jesteś taka wredna jak Czarna. Marcia10???koleżanki???
Słupek - Nie 03 Cze, 2007 20:41
Temat postu:
Gdzie jest moderacja? Postuluję o ostrzeżenie dla użytkowniczki Christi za:
1) Błędy ortograficzne (pomurzcie, kłutnia, beszczelna) i nieużywanie przecinka,
2) Dublowanie tematów,
3) Obrażanie użytkowników (jesteś jednak głupia... a po za tym masz beznadziejny nick),
4) Nadużywanie znaków interpunkcyjnych (???, ....) i emotikon.
Zgury dziekuje.
Czarna - Nie 03 Cze, 2007 21:10
Temat postu:
Słupek pisze sie dzienkóje.
Marcia10 - Pon 04 Cze, 2007 15:21
Temat postu:
eee o co chodzi "Marcia10???kolezanki???" czy ja o czyms nie wiem?
Christi - Wto 05 Cze, 2007 11:48
Temat postu:
wiesz co czarna ??? kożdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł Razz Razz Razz Razz

[ Dodano: Wto 05 Cze, 2007 10:48 ]
każdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł Razz Razz Razz Razz
Czarna - Wto 05 Cze, 2007 14:28
Temat postu:
Christi i jestem z tego cholernie dumna ;]
nasty_girl - Wto 05 Cze, 2007 17:47
Temat postu:
Christi, ale ciebie to i tak nie pobije..
Monik - Wto 05 Cze, 2007 19:06
Temat postu:
Christi, pisałam Ci już na PW, nie używajtylu wykrzykników, pytajników i obrazków i przestań obrażać innych.
Blanka - Sro 06 Cze, 2007 08:34
Temat postu:
Dość.

Najpierw co do problemu- A co do niego czujesz? Bo nie określiłaś jasno. Radziłabym Ci się porządnie zastanowić zanim odpowiesz na to pytanie.

Co do obrażania innych- skończ. Po co Ci to i co dzięki temu udowodnisz? Chcesz żebyśmy traktowali Cię poważnie to daj nam do tego powód i zachowuj się kulturalnie.

Co do ortografii- popracuj nad nią, to rada z szczerego serca.

Pozdrawiam.
Laki - Czw 07 Cze, 2007 13:07
Temat postu:
Kolejna miłośc w wieku 10 lat... I tak nie będziesz z nim chodzic, poślinisz się, poślinisz i Ci przejdzie, później poznasz kogoś lepszego, a może już ktoś ma na Ciebie patrzy Smile
Shaunri - Czw 07 Cze, 2007 14:55
Temat postu:
Laki - Z takim podejściem do życia wielu partnerek Ci nie przewiduję.
Laki - Czw 07 Cze, 2007 23:31
Temat postu:
Shaunri, To nie jest moje podejście..
Shaunri - Pią 08 Cze, 2007 09:07
Temat postu:
Ach, ten post to była drwina, czy jak? Bo nie rozumiem - Właśnie napisałeś że w wieku 10 lat nie ma sensu się zakochiwać (WTF?), bo i tak się nie ożenią.

Coś źle zrozumiałem?
Akacja12 - Pią 08 Cze, 2007 10:58
Temat postu:
Się trza uczyć na błędach, tak to nigdy nie zdąbędziesz żadnego doświadczenia, i skąd wiadomo jak się zachować w niektórych sytuacjach ?
Laki - Pią 08 Cze, 2007 11:09
Temat postu:
Shaunri, Tzn. to nie była drwina, ale zwykle tak jest, że jeżeli jakiejś dziewczynce w jej wieku szalenie podoba się jakiś chłopak, to kończy się zauroczenie szybko...a związku nie ma.
Shaunri - Pią 08 Cze, 2007 11:30
Temat postu:
No, ale to nie znaczy że jakiś super-duper gość, tylko dlatego że jest nieco starszy ma patrzeć na wszystko ze swojej perspektywy - Ok. z twojej perspektywy taki związek nie może istnieć i nie ma sensu, co nie znaczy że tak na to ma patrzeć każda 10-o latka.

I tutaj jest klucz w pomaganiu w takich sytuacjach - Wyśmiać to nie problem, postawić się w jej sytuacji - trochę większy.
Marcia10 - Pią 08 Cze, 2007 12:12
Temat postu:
ejj nie mowicie tak, bo ja sie "zauroczylam" zeby nie mowic zakochalam w wieku 8 lat i jeszcze mnie trzyma!
Akacja12 - Pią 08 Cze, 2007 12:50
Temat postu:
Ale o tym zauroczeniu to nie musisz w cudzyłowie pisać.
Mi też zostały upodobania sprzed kilku lat niektóre (;
Marcia10 - Pią 08 Cze, 2007 12:54
Temat postu:
a mi jeden chlopak i wciaz ten sam ^^
nasty_girl - Sob 09 Cze, 2007 09:06
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
ejj nie mowicie tak, bo ja sie "zauroczylam" zeby nie mowic zakochalam w wieku 8 lat i jeszcze mnie trzyma!

i co z tego masz? lol
Marcia10 - Sob 09 Cze, 2007 19:41
Temat postu:
przyjazn. Na razie.
Shaunri - Nie 10 Cze, 2007 14:59
Temat postu:
No, to nie ma co czekać, na pohybel : )
Marcia10 - Wto 12 Cze, 2007 15:19
Temat postu:
? mozesz dokladniej?
Shaunri - Wto 12 Cze, 2007 21:40
Temat postu:
No, leć korzystać z życia, a nie na forum siedzisz : )

Oh, żartuję, mówię że jeśli oczekujesz czegoś więcej, to naprawdę nie ma co czekać na grom z jasnego nieba.
Kasia - Sro 25 Lip, 2007 14:50
Temat postu:
Witaj Christi. Mam taki sam problem jak ty. Pytałam go czy będzie ze mna chodzić lecz powiedział nie, bo chodziłam już z nim 3 miesiące temu.Zerwałam z nim nic muo tym nie mówiąc że zerwałam dla innego w którym kochałam się rok temu w wakacje. Było mi dobrze z żabą( żaba to przezwisko tego chłopaka) a Kamil poprosił mnie o chodzenie i ja uległam pokusie.(kamil tokolega zaby) Kamil mnie zranił i teraz żałuję że zerwałam z żabą. Masz może jakąs radę dla mnie co mam zrobić ??
swierk84 - Pią 17 Kwi, 2009 23:37
Temat postu:
Christi napisał/a:
wiesz co czarna ??? kożdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł Razz Razz Razz Razz

[ Dodano: Wto 05 Cze, 2007 10:48 ]
każdy w swoim życiu kiedyś popełni jakieś błędy!!! Czarna jesteś najgłupia jak ośoł Razz Razz Razz Razz

Ja pierdziele dacie jej spokoj??Jedno powiem bo nie chce sie klocic z wami-Jezeli cos brzydkiego mowicie o drugiej osobie,to sami tacy jestescie.

A co do tematu,to mam 13 lat od miesiaca,ale moge tylko powiedziec,choc nie bedzie to tak latwo mu wprost powiedziec,wyznaj wszystko najkrocej mowiac.Oczywiscie pocwicz troche to,zeby wszystkiego nie spieprzyc,ale mowie ci lepiej mowic szczera prawde bo i tak ona wyjdzie na jaw Smile
KaMciaA - Sob 18 Kwi, 2009 00:06
Temat postu:
czytając ten temat i wyzywające się ludziska w tym całym przedstwieniu to tylko świadczy o kulturze człowieka xD i tego jak christi czy jak jej tam odnosi się do obcej osoby (bo to wkońcu forum) wgl powinniśmy traktować się z szacunkiem !
swierk84 - Sob 18 Kwi, 2009 00:14
Temat postu:
KaMciaA napisał/a:
czytając ten temat i wyzywające się ludziska w tym całym przedstwieniu to tylko świadczy o kulturze człowieka xD i tego jak christi czy jak jej tam odnosi się do obcej osoby (bo to wkońcu forum) wgl powinniśmy traktować się z szacunkiem !

Najlepiej dac im sie klocic i nie wnikac,przeciez glupszego nie przekonasz o tym ze nie ma racji,miejmy nadzieje ze dojda do porozumienia Smile

Krotko podsumuje-Kto sie smuci ten jest smutas,kto sie kloci ten jest ku*as Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group